QUOTE="suedanr, post: 61179589, member: 961000"]
Merhaba arkadaşlar ben labioplasti olmak istiyorum.Bunun için birikim yaptım ve doktor konusunda yardımcı olmanızı istiyorum.Ankara'da yaşıyorum takıntı haline getirdim artık düzelsin isitiyorum.Ankara içinde ameliyat olmayı düşünüyorum ama İstanbul da olabilir.Kime gidebilirim?
Özgür Kartal
Süleyman Eserdağ
Esra Çabuk Cömert
Gözde Erten Kılıç
Ebru Zülifkaroğlu
(Bunlar benim bildiğim doktorlar siz kime oldunuz? Fiyat aralıkları ne ? Çok ağrı oluyor mu yürümemde bozukluk falan olur mu? Ameliyat için hazırlamam gereken bişey var mı? Nekadar sürüyor bunları benimle de paylaşırsanız sevinirim.
Doktor takvimini kurcaladım yorumları okudum şimdi burdan da bakıcam sadece yorumla gitmek istemiyorum.Tecrübeli arkadaşlar lütfen reklam yapmayanlar bana süreci ve yaşadıklarını özelden de olsa anlatın
Ben Esra Çabuk Cömert e yaptırdım.Sonuçtan da memnun kaldım sarkan kısımları aldı klitorise müdahale edilmedi.Tam böyle iç doku falan 3 ayda iyileşti.Yanına temiz pamuklu iç çamaşır ve büyük ped alman yeterli olur. 2 saat sürdü ameliyat sonra eve gidip dinlenmeye başladım.İlk gün zaten narkozla okadar hissetmiyoesunuz.Sonraki günlerde sızı illa ki oluyor ilk 3 4 gün dinlenmenizi öneririm .Hatta çalışmıyorsanız 1 hafta daha iyi.Sonra rutin işlerinize dönebilirsiniz.
[/QUOTE]
Ben de özgür hoca ve gökçen Erdoğan arasında kaldım sizin de listenizde vardı ama tercih etmemişsiniz Bi sıkıntı mı oldu acaba