Labioplasti oldum:(

Ay herkes gerildi. Önce bi sakin olalım kızlar. Yani eğer rahatsızsak ya degistiricez bu durumu ya da kabul edicez. Ben düşündüm mesela asimetri beni rahatsız ediyor. Rahat olamayacağım ileride de belli. O zaman çaresine bakıcam. He ama abartmıyorum baska seylere dokundurtmuyorum. 1( gün dinlenme sürem olacak. Bol bol buz koyacagım batikonla silip krem süreceğim. Bakımına dikkat edeceğim. Sonrası Allah Kerim.

aynen öyle sonuc olarak şimdide rahat değiliz olup 1 kac hafta dişimizi sıkacağız

şimdi bile yürürken rahatsızlık duyuyorum pantolonuma değiyor sürtüyo oturunca acı oluyo. hergün rahatsız olucağıma 2 hafta cekerim kahrını daha mantıklı sarkık dudaklardan da kurtulurum. insallah

Nasıl oldunuz? Düzelme var mı?

Bugün 12. Günüm ağrım azaldı ama halen tam oturamıyorum. Dün iş çıkışı 20 dk yürüdüm ve iç dudaklarm eve geldgm de sismisti. Ama görüntü güzel çıkan bişey yok tek çizgi halinde. Dikiş yerleri hariç fena değil sadece sağ tarafta iç dudak ile dış dudak arasında çıktınti var. Doktor o geçer bi kaç aya araya kaynar dedi ama o moralimi bozuyor

bende Allah izin verirse kurban bayramı öncesi olmayı düşünüyorum

Geçmiş olsun. Genel olarak memnun musunuz iyi ki oldun diyebiliyor musunuz ? Ben de düşünüyorum ama doktora karar veremiyorum. Bir de acı çeken arkadaşları gördükçe korkuyorum. Özgür bey aklıma yatan doktorlardan. Bu arada ne kadar ödediniz bu ameliyat için ?

Ameliyata 5 bin ödedim. Genel olarak tabi eskisine oranla çok çok memnunum. Ameliyat öncesi çok kötü idi. Ama smdi ayakta durunca kapalı duruyor. O bile yeter gbi. Tam şekli için 1 ay şart en az tabi.

Labioplasti olanlar yardm etsn bu dikişlerin yanma ve batma hissi nasl geçirilebilir

Saolsn doktorum yardmci oldu kliniğine gittim dikişlerin bazılarını aldi. Huzura erdm

Çok şükür canm şeklinden memnun olunca gerisi unutuluyor. İlk başta pismanm dedm.ama iyiki olmuşum diyorm şu an:*

Çok şükür canm şeklinden memnun olunca gerisi unutuluyor. İlk başta pismanm dedm.ama iyiki olmuşum diyorm şu an:*
Estetik işlemler sonrası ilk 3 gün, ağlamalar sızlamalar,nereden yaptırdımlar,rahat mı battılar ,pişmanlıklar normaldir ama 4. Günde acaba neremi yaptırsam diye düşünmeye başlıyorsun Aklıma tek takılan Özgür Bey’in süreci uzun sanırım...10 gün uzun bir agrı sızı süreci,çok kesiyor demek ki...

Özgür beye olup ertesi gün işi gittim diyen bayanla konustm kliniğinde muaneye gelmişti. Benm acı eşiğim çok düşük herhalde ondan kendisi de dedi. İğne hap bana etki etmiyor o derece

Özgür beye olup ertesi gün işi gittim diyen bayanla konustm kliniğinde muaneye gelmişti. Benm acı eşiğim çok düşük herhalde ondan kendisi de dedi. İğne hap bana etki etmiyor o derece
Benim de çok düşük, ama bence kesi fazlalıgından bunlar...O ertesi gün işe gittimlere inanmıyorum ben...bıcak yarası sonucta,bir burun ameliyatı ya da meme ameliyatı gibi değil sanırım,o ameliyatlarda kesiler küçük...Neyse sonucunuz iyi olur,değer inşallah...Sonucta hala bu işi en iyi hangi doktor yapar bir muamma forumda..

Tubes, iç dudakla dış dudak arasında çıkıntı var demişsin nasıl bisey biraz açıklar mısın?

Ya sonucta bi ameliyat yani....ve cok hassas bir bölge agri sizi olmasi kadar normal birsey yok etinden et kesiyorlar neticede...parmagimiz bile kesilince biraz derinse sızından uyutmuyor yeri gelse... oyle hic aci sızı olmayack demek biraz utopya olur bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…