Jajabinks, görüntümü biliyorsun. Eski ve yeni halimi bilen birisi olarak senin aracılığın ile bi kere de burdan yazmak istiyorum. Bu forumda yazdığım her şey kendi yaşantım kendi gözlemim. Doktora karar verirken benim ya da başkalarının yorumlarına göre hareket etmeyin. Doktor seçiminiz kokusunda SORUMLULUK kabul etmem. Kimseye SEBEP de ENGEL de olmak istemem. Isteyen istediği doktora gider zaten. Sadece iyi araştırın, düşündüğünüz doktorlarla yüzyüze görüşün. Aklınıza yatan kişiye güvenin..Ya senin için çok sevindim bennn. Çok samimi olarak hissedebiliyorum. Dur sana watsaptan yaziyim
Kızlar merhaba. Dün kontrole gittim. Biraz ödem oluşmuş. Kreme devam biraz da masaj önerdi Özgür Bey.
Açıkcası ben ciddi anlamda rahat geçirdim bu dönemi. Yani kendime şaşırıyorum bir yandan da maşallah diyorum. Belki agrı kesicileri düzenli aldığımdan dolayıdır belki tek taraflı olmasından dolayıdır bilemiyorum ufak sızılar dışında bi rahatsızlığım olmadı. Ana bunun olumsuz yanı da oldu benim icin. Agrım olmadığı icin iyiyim diye çok ayakta durdum. Hatta agrım yok iyiyim diye 3. Gün ev işi yaptım 4. Gün alışverişe gittim.sonucta ödem oluştu. Agrım olsaydı yatar dinlenirdim ödem oluşmazdı. Neyse bundan sonra dikkat Edicem biraz artık.
Vay bee. Kiskanıyorum biliyor musun. Sizin gibi ilk ona gitsem kim bilir nasıl harikalar yaratırdı. bozuk görüntümü bile bu kadar güzel yaptiysa.. Hiç boşuna o kadar acıyı da çekmezdim. Ebru zülfikaroğlu pişmanlıktır!Merak edenler icin yazıyım bugun 2. Günüm cok sükür iyiyim Ufak tefek arada gelen ağrılar dışında bi ağrım yok cok hızlı yürüyemesemde dikkatli ve yavas yürüyorum hersey yolunda gidiyor cok şükür şişliğim düne göre azalmıs durumda 1 haftamın dolmasını bekliyorum
Merhaba, kontrole gitmemiş miydiniz? Sorun ettiğiniz durumu doktor beye söylememiş miydiniz? Çok kesen doktor bir bende korkak davranmış yazmışsınız. Bu cümlenizi buraya yazdıktan sonra gördüğünüz örnekleri de söyler misiniz? Insanlar öyle sanacaklar. Bana dudak yaptı yeniden, daha önce de yazdım buralara. Ve operasyon olalı iki buçuk ay oldu bugün sorun yaşasam hemen gel bakalim diyecek bir insan. Bunu en iyi hastaları bilir zaten. Siz de bilirsiniz. Buraya yazdığınız gibi doktor beyle de paylaşın bence. Sevgiler, geçmiş olsun.Ben de Özgür kartal a oldum ameliyat 7 ay önce. Sarkık olan iç dudağı digerine eşitleyip asimetriyi yok edecekti. Sonuç: ameliyatlı iç dudak digerinin iki katı. Yani sadece asimetriğin boyutu küçültüldü. Hala asimetri devam ediyor. İlgi alakası çok iyi ben rahat geçirdim ameliyat sürecini öncesini ve sonrasını ama o kadar para verdim hala asimetrinin devam etmesi keyfimi kaçırıyor. Allahtan cinselligi çok etkilemedi.
Burada aşama aşama her anımı anlatmıştım önceki yazılarımda. Olumlu olanları yazdım ama olumsuzları da yazarım yani. O kadar para verdim istediğim gibi olmadı açıkcası
Merhaba, kontrole gitmemiş miydiniz? Sorun ettiğiniz durumu doktor beye söylememiş miydiniz? Çok kesen doktor bir bende korkak davranmış yazmışsınız. Bu cümlenizi buraya yazdıktan sonra gördüğünüz örnekleri de söyler misiniz? Insanlar öyle sanacaklar. Bana dudak yaptı yeniden, daha önce de yazdım buralara. Ve operasyon olalı iki buçuk ay oldu bugün sorun yaşasam hemen gel bakalim diyecek bir insan. Bunu en iyi hastaları bilir zaten. Siz de bilirsiniz. Buraya yazdığınız gibi doktor beyle de paylaşın bence. Sevgiler, geçmiş olsun.
Ben de Özgür kartal a oldum ameliyat 7 ay önce. Sarkık olan iç dudağı digerine eşitleyip asimetriyi yok edecekti. Sonuç: ameliyatlı iç dudak digerinin iki katı. Yani sadece asimetriğin boyutu küçültüldü. Hala asimetri devam ediyor. İlgi alakası çok iyi ben rahat geçirdim ameliyat sürecini öncesini ve sonrasını ama o kadar para verdim hala asimetrinin devam etmesi keyfimi kaçırıyor. Allahtan cinselligi çok etkilemedi.
Burada aşama aşama her anımı anlatmıştım önceki yazılarımda. Olumlu olanları yazdım ama olumsuzları da yazarım yani. O kadar para verdim istediğim gibi olmadı açıkcası
Merhaba bende dün bursada labioplasti geçirdim ağrım yok hafif hafif acıma var buz koyuyorum fakat bana suyla taharet almamı söyledi ve kremi kullanıyorum kanamam çok az fakat taharet alırken bile korkuyorum mikrop kaparsa diye yeterince temizleniyormu onuda bilmiyorum doktor 1 hafta sonra kontrole çağırdı bakalım ne olacak
Cinselliği çok etkilemedi demişsiniz, yani az da olsa etkiledi mi?Yazılarda öyle demiş çoğu kişi siz benimkine takılmışsınız. Özgür beyi araştırarak giden ameliyat öncesi sonrası her anımı ben burada paylaştım. Hatta Özgür bey e ve sekreterine kadınlar külübünden bahseden de bendim. Telefonumdan açıp göstermiştim kendisi hakkında araştırma yaptığım site olarak. Kontrole gittiğimde su an iyi görünüyor ama gerekirse revizyon yaparız demişti orada zaten içime kurt düşmüştü. Neden durduk yere revizyon dedi diye. Sonra evlendim geçti gitti eşimin haberi Yok yaptıramam su anda. Ayrıca benimki çok çok basit bir operasyondu uzun olan dudak digerine eşitlenecekti boyut olarak. Eskisinden iyi halde ana hala asimetri var.7 ay geçti Bu da demek ki sorunum çözülmemiş yani. Özgür beyi doktor olarak çok sevmiştim. Sohbet etmiştik uzun uzun ilgisini de çok beğendiğimi buraya da yazmıştım. Ama olumlu olan şeylerin yanında olumsuzlukları da yazarım kusura bakmayın. Bu sitenin en eski üyelerinden biriyim ben. Bir sürü paylaşımım var akı karası her şeyi yazarım. Keza herkesin operasyonu mükemmel sonuçlanacak diye bir şey de yok. Benimki de bunlardan biri.
Yaklaşık 1 yıl süresinde araştırıp 5 gün önce özgür kartala bu ameliyatı oldum. Vajinamin iç dudakları büyük sarkıkti. Temizlik konusunda başta olmak üzere erkeklere yakinlasmaktan utanır halde evlilik düşünemez olmustm. Velhasıl oldk
5. Gün olmasına rağmen ağrım var. Umarm hemen geçer
[Merhaba Tubes28 yazdığın bu post için bilgi almak istemiştim bende Özgür beyi araştırdım aradan bir yıldan fazla zaman geçti nasılsın acaba son durumdan memnun musun iyiki yaptırmışım Özgür beyi tercih etmişim diyor musun? Yanıtlarsan çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?