Labioplasti oldum:(

Furacin die antibakteriyel krem verdi doktor onu düzenli kullan dedi. Buz koyma dedi sadece ilk iki gün koy yeterli dedi. Bana tek dediği acı eşiğin düşük başka bişey demedı . Ağrı kesici iğne yaptı gittiğim gün ama bi etki etmedi. İlaç kullanmaktan midem yanıyor artk. Aksilik gbi adet geciktirici almama rağmen yarm saat önce adet oldum. Smdi nasl orayı temiz tutacağım bilmiyorm:KK43:

Ah canım keşke adet bitimini bekleseydin. Ama galiba çok etkilemiyor şöyle yap pedin üzerine gazlı bez koyup öyle koy ki hava alsın.. sen buz koyma dediğine şakın bakma koy hep koy bak farkı göreceksin dediğimi yap. Şimdiden hatta koy buzu ağrılarını Bile geçiriyor İnan bana . Sık değiştir pedini gazlı bezini batikonu ihmal etme şakın

Ne demek çok geçmiş olsun yaz buradan gelişmeleri. Umarım geçer tüm sıkıntıların

Aileme diyemedm desem izin vermezlerdi. Kendm kredi cektm öle oldm. Evde su an hastaym vs deyip yatiyorm :KK43:

İdrar yollarımı üşüttum dedm :KK43: bşey demediler yataktan çıkmıyorm sadece yemek ve wc icn kalkiyorm:KK43:

Kendimi okudum sanki ya gözümde yaş kalmamıştı ağlamaktan çok kötü bi psikoloji ama merak etme geçicekk buz koy mutlaka

İdrar yollarımı üşüttum dedm :KK43: bşey demediler yataktan çıkmıyorm sadece yemek ve wc icn kalkiyorm:KK43:
Kıyamam sana çok geçmiş olsun. Çift taraflı mı oldu ameliyatın? Ben de pazartesi olucam ameliyat özgür bey e biraz korktum ama bilemiyorum. Benim ki tek taraflı. Tekniğini bi Alman uzmandan öğrenmiş klitoris fırlamıyor böyle falan dedi bir sürü video foto gösterdi beni ikna etti yani. Ama bilemiyorum işte yine de bi tereddüt var. Nişanlımdan habersiz olucam üstelik nisan da dügünüm var. İyileşir o zamana defi bakalım.
Tekrardan geçmiş olsun. Moralini yüksektir daha çok yeni zamanla oturacak şekli.

Evet cift taraflı oldm
aynı vudeolari gösterdi. Ameliyat sonrası hasta resimleri De gösterdi ama benm ki hiç gösterdiği gbi olmadi. Ertesi gün ise gdersn dedi ama oturamayirm bile yani ne desem bilmiyorm sizlere:KK43: umarm sizn iyi gecer

benimki daha zor olucak o zaman cünkü ben kombıne olucam klitoriste sorunlu benim :KK43:

Evet cift taraflı oldm
aynı vudeolari gösterdi. Ameliyat sonrası hasta resimleri De gösterdi ama benm ki hiç gösterdiği gbi olmadi. Ertesi gün ise gdersn dedi ama oturamayirm bile yani ne desem bilmiyorm sizlere:KK43: umarm sizn iyi gecer

Canım nasıl oldun ? İşe gittin mi ? Dikkat et çok yorma kendini

İse mecbur gittimm . Gece saat 5 buçuk da ağrı ile kalktm. Daha uyuyamadm. Sabah dokuz da işe gittim Ama ilk hastaneye gidip ağrı kesici iğne yaptrdm. zor da olsa kalcamin üstüne oturdm

sizin iyilesecginize ve iyi sonuc elde edeceginize inaniyorum isin zor kisimlarini atlatiyorsunuz. dusunuyorum arastiriyorum kesinlikle sıkı bir vajina istiyorum burusuk kararmis ic dudaklar klitoris ustundeki burusuk fazla katmanli deri gorunumu ve dis dudaklarin sonukligi gercekten rahatsiz ediyor. ve bu sonucu veren 2 doktor cikiyor karsima yine birisi de ozgur bey. bu ameliyatin risklerinden birisi kan pihtilasmasi sizde bu olusmus maalesef. Ama bana inanin iyileseceksiniz gogus ameliyatimda sonraki halimi pismanligimi cektigim acilari ama su an iyiki yaptirmisim iyiki iyi bir doktor secmisim dedim. su an ozgur bey bu isi iyi yapanlardan. yaptigi teknikler eski tekniklerin neden oldugu eksikliklero gidermek icin gelistirilmis. ozgur beyin yaptigi oncesi sonrasi fotolari gormeyi cok isterim ve yorumlari da

sizce özgür beye olursam muayenede mi yoksa hastanede mi olmalı bu ameliyatı?

Benimde ayni sekil 3 4 haftayi gecerse iyilesme sureci cok zor durumda kalirm ve isten izin almam da mumkun degil...ayrica ist gitmek cok zor olacak bi gece kalmak zorundayim ayni gun ucak yok olsada saatti uygun degil ..bi suru dert ya

X