Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide tıp 2 siz ozgur beye mi oldunuz durumunuz nasıl bana hastane gerekli dediSizin tek taraflı rahat olması normal bnden. Bnm tip 2
Geçmiş olsun. hangi doktora ve ne kadara oldunuz acaba?Merhaba bende dün bursada labioplasti geçirdim ağrım yok hafif hafif acıma var buz koyuyorum fakat bana suyla taharet almamı söyledi ve kremi kullanıyorum kanamam çok az fakat taharet alırken bile korkuyorum mikrop kaparsa diye yeterince temizleniyormu onuda bilmiyorum doktor 1 hafta sonra kontrole çağırdı bakalım ne olacak
Merhaba bursada aynur şendemire oldum 2000 tl özel bir hastanede genel anestezi altında oldum 3000 tl yi buldu toplamdaGeçmiş olsun. hangi doktora ve ne kadara oldunuz acaba?
Umarim iyi gidiyordur iyileşme sureciniz. Birkaç sorum daha var.Hangi yöntemle yapilfi ameliyatiniz, bir de klitorise mudehale edildi mi?Merhaba bursada aynur şendemire oldum 2000 tl özel bir hastanede genel anestezi altında oldum 3000 tl yi buldu toplamda
Açıkçası sormadım beni psikolojik olarak yıpratan bir süreçti muayeneneye gidicem 5 gün sonra daha aynayla bile bakamıyorum korkuyorum açıkçası çünkü ergenlikten beri travmaydı benim için.katlantı şeklinde sol kısımda ette vardı sanırım klitorisede müdahele etti 2gün oldu konuşmak için çok erken lütfen siZde dua edin bana sizin sorununuz nedir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayımUmarim iyi gidiyordur iyileşme sureciniz. Birkaç sorum daha var.Hangi yöntemle yapilfi ameliyatiniz, bir de klitorise mudehale edildi mi?
Merhaba morluk şikayetiniz oldumu acabaİse mecbur gittimm . Gece saat 5 buçuk da ağrı ile kalktm. Daha uyuyamadm. Sabah dokuz da işe gittim Ama ilk hastaneye gidip ağrı kesici iğne yaptrdm. zor da olsa kalcamin üstüne oturdm
Morluk şikayetiniz oldumu4 farklı labioplasti tekniği var özgür beyn. Bana 2 numaralı tekniği uyguladı. Vajinann şekline göre neresi düzeltilmesi lazmsa ona gore belirleyip diyor. Ona göre fiyat belirleniyor.
Benm için sorun şu bana dedi ki ertesi gün ise gdeblirsnz hiç bişey olmicak. Acı vs. Ama ben bırakın ise gitmeyi tuvalete gdemez oldm ve acı git gde artıyor 2 gündür işten izin aldm. Ama yarn gitmek zorundayım nasl gdecegm bilmiyom
Herkese merhaba,bende 19 mayıs cumartesi günü Serkan baltaya ameliyat olacağım,göğüs dikleştirme protez ve vajinal estetik hem daraltma hemde diğeri toplam 17 bin tl işten 1 hafta izin alıcam iyileşebilir miyimUmarim iyi gidiyordur iyileşme sureciniz. Birkaç sorum daha var.Hangi yöntemle yapilfi ameliyatiniz, bir de klitorise mudehale edildi mi?
İlk günlerde vardı ama 1 hafta sonra geçiyor benm olalı baya oldu iyiki oldm diyorm sonuç beni tatmin etti. Zor bu süreç ama iyiki bn bu kararı aldm diyormMorluk şikayetiniz oldumu
Ne kadar verdiniz acaba ameliaya icin?İlk günlerde vardı ama 1 hafta sonra geçiyor benm olalı baya oldu iyiki oldm diyorm sonuç beni tatmin etti. Zor bu süreç ama iyiki bn bu kararı aldm diyorm