Labioplasti oldum:(

Dikisin olduğu yerde biraz katlanma gbi bisey var ama doktor bir aya o kendinden içeri kaynayıp duzelcek dedi. Dikiş bu arada iç dudak ile dış dudak arasında. Bu da o bölgede kalıyor

Kızlar merhaba. Dün kontrole gittim. Biraz ödem oluşmuş. Kreme devam biraz da masaj önerdi Özgür Bey.
Açıkcası ben ciddi anlamda rahat geçirdim bu dönemi. Yani kendime şaşırıyorum bir yandan da maşallah diyorum. Belki agrı kesicileri düzenli aldığımdan dolayıdır belki tek taraflı olmasından dolayıdır bilemiyorum ufak sızılar dışında bi rahatsızlığım olmadı. Ana bunun olumsuz yanı da oldu benim icin. Agrım olmadığı icin iyiyim diye çok ayakta durdum. Hatta agrım yok iyiyim diye 3. Gün ev işi yaptım 4. Gün alışverişe gittim.sonucta ödem oluştu. Agrım olsaydı yatar dinlenirdim ödem oluşmazdı. Neyse bundan sonra dikkat Edicem biraz artık.

arkadaşlar selam , operasyon yaptıranlar güncel durumlarını paylşabilir mi ?

Ozgur beye olab arkadaşlar suretinizi paylasirmisiniz lütfen önümüzde ki ay olucam bende ..tip 2 ama hastane denildi neden Ben hastanede oluyorum

Arkadaşlar bn özgür beye oldum. 1 hafta sonra 2 ay olacak tam olarak. Tıp 2 oldmm. Ben kliniğinde oldm tercihi bana bırakmıştı. Hastanede olunca daha maliyetli demişti bana. İstersenz özgür beye sorun neden hastane die bu açıklamasi vardr bu durumun

Merhaba bende dün bursada labioplasti geçirdim ağrım yok hafif hafif acıma var buz koyuyorum fakat bana suyla taharet almamı söyledi ve kremi kullanıyorum kanamam çok az fakat taharet alırken bile korkuyorum mikrop kaparsa diye yeterince temizleniyormu onuda bilmiyorum doktor 1 hafta sonra kontrole çağırdı bakalım ne olacak

Merhaba bende dün bursada labioplasti geçirdim ağrım yok hafif hafif acıma var buz koyuyorum fakat bana suyla taharet almamı söyledi ve kremi kullanıyorum kanamam çok az fakat taharet alırken bile korkuyorum mikrop kaparsa diye yeterince temizleniyormu onuda bilmiyorum doktor 1 hafta sonra kontrole çağırdı bakalım ne olacak
Geçmiş olsun. hangi doktora ve ne kadara oldunuz acaba?

Umarim iyi gidiyordur iyileşme sureciniz. Birkaç sorum daha var.Hangi yöntemle yapilfi ameliyatiniz, bir de klitorise mudehale edildi mi?
Açıkçası sormadım beni psikolojik olarak yıpratan bir süreçti muayeneneye gidicem 5 gün sonra daha aynayla bile bakamıyorum korkuyorum açıkçası çünkü ergenlikten beri travmaydı benim için.katlantı şeklinde sol kısımda ette vardı sanırım klitorisede müdahele etti 2gün oldu konuşmak için çok erken lütfen siZde dua edin bana sizin sorununuz nedir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım

4 farklı labioplasti tekniği var özgür beyn. Bana 2 numaralı tekniği uyguladı. Vajinann şekline göre neresi düzeltilmesi lazmsa ona gore belirleyip diyor. Ona göre fiyat belirleniyor.
Benm için sorun şu bana dedi ki ertesi gün ise gdeblirsnz hiç bişey olmicak. Acı vs. Ama ben bırakın ise gitmeyi tuvalete gdemez oldm ve acı git gde artıyor 2 gündür işten izin aldm. Ama yarn gitmek zorundayım nasl gdecegm bilmiyom :KK43:
Morluk şikayetiniz oldumu

Umarim iyi gidiyordur iyileşme sureciniz. Birkaç sorum daha var.Hangi yöntemle yapilfi ameliyatiniz, bir de klitorise mudehale edildi mi?
Herkese merhaba,bende 19 mayıs cumartesi günü Serkan baltaya ameliyat olacağım,göğüs dikleştirme protez ve vajinal estetik hem daraltma hemde diğeri toplam 17 bin tl işten 1 hafta izin alıcam iyileşebilir miyim

İyileşme sürecin uzun olucaktır ama umarım bian önce sağlığına kavuşur istediğin görüntüyü kendinde görebilirsin. Cesaretli olmana sevindim bunu sakın kaybetme kazanan sen olucaksın çünk. Doktor hakkında bilgim yok izmir'de olsan yardımcı olabilirdim bol şans..)

X