Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadara yaptırdınız ben de çok olmak istiyorum fiyatlar ne kadarArkadas bugün labioplasti oldum
. Surecimi paylasacgim burdan merak edenler yazablr . Sizlerde deneyimleriniz paylasin lütfen
çok geçmiş olsun ayrıca2. Gunumden yaziyorum. Suan agri bisey hissetmiyorum hafif sizinti var. Hic kipirdamadan yatmaya calistim. Dun gece ilknilaclarimi kullanirken korktumbyani . Lavabo sonrasi batikonla temizlememi istedi..ilk temizligimi dun yapmaya calstm.. calistim derken. Soyle cok sis oldugu icin birde duzenli bir goruntu yok. Ellemek istemedim acirmi edermi diye. Ama acimadi Allahtan. Sonra krem surmemi istemisti. 2 kremi birbirine karistirarak surmeye calistim. Umarim olmustur. Agri kesicive baska bi ilacim daha vardi onuda ictim ve yattim. Ara ara hava aldrmaya calisiyorum. Suanlik durum boyle bugun yolcular var bakalm nasil geccekm insallah sorun olmaz .
Merhaba ozelden yazayim fiyat burdan yasak olablr2. Gunumden yaziyorum. Suan agri bisey hissetmiyorum hafif sizinti var. Hic kipirdamadan yatmaya calistim. Dun gece ilknilaclarimi kullanirken korktumbyani . Lavabo sonrasi batikonla temizlememi istedi..ilk temizligimi dun yapmaya calstm.. calistim derken. Soyle cok sis oldugu icin birde duzenli bir goruntu yok. Ellemek istemedim acirmi edermi diye. Ama acimadi Allahtan. Sonra krem surmemi istemisti. 2 kremi birbirine karistirarak surmeye calistim. Umarim olmustur. Agri kesicive baska bi ilacim daha vardi onuda ictim ve yattim. Ara ara hava aldrmaya calisiyorum. Suanlik durum boyle bugun yolcular var bakalm nasil geccekm insallah sorun olmaz .
Merhaba çok geçmiş olsun fiyat ne kadar tuttu3. Gunumden selamlar. Bugunde cok iyiyim. Guzel uyudum. Bu isleminyaptrmadan once yaklasik 1 haftadr geceleri hicbuyuyamiyordum. Sanirim kafaya takmaktan suan ustumden bir yuk kalkti. Dusunmuyorum oyuzden sanirim guzel uyudum 2 gecedir. Yani bu ameliyati oldugum gunden beri. Bugun sabah kalktigimdada hic agrim yoktu cok sukur. Kalkip lavaboya gittim. Batikonlu pansumanimi yaptim. Biraz bekledikten snra kremlerim vardi onu surdum. Odaya gectim haplarim vardi agri kesici . Antibiyotik. Bunlarida icip o bolgeyi biraz havalandrdim . Aksam tekrar ilaclarimi icim kremimi surecegim. Sislik hala var .hemde baya sis. Goruntu hala cok kotu. Ama duzelecek diye dusunuyorum. Bi kisimda biraz morluk var. Ama gecer insallah.
Burayada yazabilirsinizMerhaba ozelden maj atarsanz ordan yazayim
Hangi kremler yazabilir misiniz acil lazim bana doktor krem yazmadi anestol kullaniyorum ben aci icin...2. Gunumden yaziyorum. Suan agri bisey hissetmiyorum hafif sizinti var. Hic kipirdamadan yatmaya calistim. Dun gece ilknilaclarimi kullanirken korktumbyani . Lavabo sonrasi batikonla temizlememi istedi..ilk temizligimi dun yapmaya calstm.. calistim derken. Soyle cok sis oldugu icin birde duzenli bir goruntu yok. Ellemek istemedim acirmi edermi diye. Ama acimadi Allahtan. Sonra krem surmemi istemisti. 2 kremi birbirine karistirarak surmeye calistim. Umarim olmustur. Agri kesicive baska bi ilacim daha vardi onuda ictim ve yattim. Ara ara hava aldrmaya calisiyorum. Suanlik durum boyle bugun yolcular var bakalm nasil geccekm insallah sorun olmaz .
Merhaba 29 bin tuttuMerhaba çok geçmiş olsun fiyat ne kadar tuttu