- 9 Ağustos 2017
- 815
- 526
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkarim ki kalici oluyor.Benimde dis dudaklara yag enjeksiyonu yapildi.Vé 1 ay olucak hala sert vé sis.Bu sislik gecmezse sanirim bende dusunucem tekrar duzeltmeyiNasıl ya ödem sonrası şişlik kalıcı olabiliyo mu? Ne yapıcakta duzelticek doktor
Alıyorum ya napiyim 1 hafta çekerim ama düzgün olur içime siner en azından. düzeltilir mi onu da bilmiyorum iç dudağı ikiye böldü resmen altta küpe gibi etler var gecicek diyo inanmıyorum sanki birbirine mi yapiscak etler dikiş yok bisey yok. Boyle nasıl evlenicem bilmiyorum duzelsin diye yaptırdık beter oldu.sislikler bi geçse artık cok bunaldım belirsizlikten 1 ayı geçti yaBir daha mi ameliyat nasil goze alıyorsun
Evet canim yag enjeksiyonu yapildi.Ama bana ameliyat oncesi cok bilgi verilmedi. Ben çok az derecede daraltma vé dogumdan kalan vajina girisindeki bir parça béni rahatsiz ediyordu onun alinmasini istemistim. Sonrada dra dudaklar kapali gorunsun istiyorum demistim.Benim ic dudaklarda sorun yoktu zaten .Dis dudaklara enjeksiyonu ben istemedim dr oyle uygun gormus.Dış dudaklara bisey yapılmadı benim ic dudaklar şiş sadece.kalıcı dedin diye korktum yağ enjeksiyonu yapıldı ve o kalıcı oldu oyle mi?
Evet ameliyat sonrası fotoğraf çekilmiş onu gösterdi:) gördüğüm kadarıyla iyiydi dikişli hali bile. ben bir süre bakmam dedim ama çünkü ne olursa olsun travmalı bölge.fotoğraf gösterdi dedin ya ameliyat sonrası hemen cekilen fotograf mı
insallah canım. Gidin görüşün mutlaka. Fikir alın endişelerinizden bahsedin. Sonra nasıl olcak iyice öğrenin.Gecmis olsun tekrardan darisi basimiza insallah
Cok sevindiimmm hayırlı ugurlu olsun sende kurtuldun artıkk :) ağrının olmaması harika cok şanslısın. Şişlikte olmaz umarım haberdar etmeyi unutma :)