- 7 Aralık 2019
- 54
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi Berss evren
Ya bana inanip inanmaman benim umrumda degil ama beni yalanlama labioplasti ameliyatimi yazmam icin uyeligimin 1 sene olmasimi gerekiyo ? Yeni actiysam feykmi oluyorum ya git baskasiyla ugras ben burda benim gbi cok isteyen sorusu olan arkadaslara yazmak istiyorum sen bi isine bak Allah askinaYanılıyorsunuz veya yanıltmaya çalışıyorsunuz, 1 kişi mi?? Bir kere zaten yazılar silinmiyor ve yıllar içinde binlerce kişi görüyor. Doktorun adını yazınca veya labioplasti yazınca Google sonuçlarında çıkıyor ve evet doktorlar buradan hayalinizin ötesinde ekmek yiyor. Burada ünlenen doktorların fiyatları birden uçuk rakamlara ulaşıyor. Üye olmadan okuyamıyordum yazmışsınız, yazamıyordum yazmamışsınız yazınızı asıl siz tekrar okuyun. Yazınızda da ameliyattan uyanınca memnun kaldığınızı yazmışsınız gerçekçi değil. Sizin gibiler de bitmiyor dediğiniz pro üye, üslubunuzla da birlikte asıl sizin gibiler bitmiyor maalesef sitede.
Suan nasilsiniz agriniz vsrmiBen suleyman eserdaga oldum
Amin insallah gayet iyiyim cok sukurCok gecmis olsun canim insaallah iyi olur .
Yoo olmazmi tabi oldu ama ben 22yasima yeni girdim 14 yasimdan beri ic dudaklarim buyumeye basladi bayan kuaforuyum bir suru vajina sekli gordum bazen diyodumki benimki iyiymis daha kotuleri var bazende agda yaptirirken kenarlari uzunca yirtilirdi napicam boyle derdim kucukken aslinda kafama takmazdim hic buyudukce rengi karardi ve altta iki tane kucucuktu onlarda anlamadigim sekilde uzadi bastan asagiya hemde eskiden sadece alttaydi hatirliyorum annem cok sakacidir ve annemle inanilmaz samimiyiz birbirimizden alinmayiz benim bu durumumla dalga gecerdi gulerdik kafama takmadigim icin bigun bana dediki senin nenen arap sende ona cekmissin :)) insallah evlenince esin sorun yapmaz diyip yine dalga gecerdi :) guluyorum cunku annem beni kotu yapmak icin soylemiyodu bu kelimeleri simdi siz annen yanls yapmis demeyin ben annemden cesaret alip amlyt oldum oda goruyodu cnku adet oldgmda orkide peceteye ic dudaklarmin yapstigni agda yaptrdigimda yirtilip kanadigini ic camasiri varken disardan orda pecetemi var derdi kardesm bunlari gordgu icin uzuluyodu bna evlenmeden once kestiririz dedi bnde varni ameliyati falan derken 16 yasimdan bu yasima kadar arastrdm benim arastrdgm zamanlar 2.500 felandi fiyatlar cok iyiydi ama kucugm param yok abim ablam yok babam yok annem ben ve iki kardesm varz ozamanlarda param yok tabi kuaforler cok kazanmazdi izamanlar buyudum tabi 21 yasimda evlendim esim sorun etmedi sevdgni bile soyledi benimki asiri uzun veya kara degildi ben bugday tenliyim zaten sadce iliskide utaniyodum guzel geceliklerde ic camasiri giymeden rahat edemiyodum ya bir suru sey en son esime soyledim aci veryo artk ic camasirimda hep bi pecete varmis gbi hssdyrm dedim zorla ikna ettm amlyt oldm siz dednz ya kalkar kalkmaz nasl mutlu oldnz diye ilk şiş hali tabikide kotu ama okdar tedavi gordmki farkli konularda hep zamanla iyislestgnide gordum soguk kanli ve sabrlym sislik inince guzel olcgndan emindim ayagi kalkip baktgmda yanaklarim birlesmiyodu okadar sistiki ama ortada siyah bi et parcasi yoktu baktim ve oh be dedim :) yemn ederm ilk baktgmda güldüm cok sevndim senelerdir istedgm seyi yaptrdim 19 yasmda para toplamistm 3.500 olmustu ozamanlarda snra dedim ailemin durumu yok parami ona versem icim rahat etmez vermedim bende anneme verdm annem hep ben kzima nezaman isterse veririm derdi durumumuz iyi degldi isteseydm calisir atardi kenaea verirdi ben bi evleniyimde gerekirse olurum dedim :) sonunda oldum cok sukur kiz gbi hissediyorm kendimi 16.gunum cok iyiyim hersey cok guzel Allah a sukur sadce esimle nezaman yakinlasablrm onu blmyorum dikislerimin cogu erimedi cunku braz uzun yazdm k.bakmayn uykmda geldi baya sabah iş var iyi geceler herkeseBen bir şeyi anlamıyorum ameliyat olur olmaz nasıl şekilden memnun kalıyorsunuz sonuçta orası kesiliyor dikiliyor derken şişiypr dikişlerden de çirkin duruyor ben 9 gün önce oldum ve şuan hiç memnun değilimçünkü sol iç dudak diğerinden baya baya büyük yukarıya doğru kocaman oluyor ve resmen tek dudakmışım gibi görünüyor sizde böyle sıkıntılar olmadı mı
Sevindim sizin adınıza cinsellik için 1.5 ay ideal görünüyor. Benim bugün 21.günüm hala bir dudağım diğerinden bariz iri. Ama umudumu kaybetmiyorum düzelecek inşallahYoo olmazmi tabi oldu ama ben 22yasima yeni girdim 14 yasimdan beri ic dudaklarim buyumeye basladi bayan kuaforuyum bir suru vajina sekli gordum bazen diyodumki benimki iyiymis daha kotuleri var bazende agda yaptirirken kenarlari uzunca yirtilirdi napicam boyle derdim kucukken aslinda kafama takmazdim hic buyudukce rengi karardi ve altta iki tane kucucuktu onlarda anlamadigim sekilde uzadi bastan asagiya hemde eskiden sadece alttaydi hatirliyorum annem cok sakacidir ve annemle inanilmaz samimiyiz birbirimizden alinmayiz benim bu durumumla dalga gecerdi gulerdik kafama takmadigim icin bigun bana dediki senin nenen arap sende ona cekmissin :)) insallah evlenince esin sorun yapmaz diyip yine dalga gecerdi :) guluyorum cunku annem beni kotu yapmak icin soylemiyodu bu kelimeleri simdi siz annen yanls yapmis demeyin ben annemden cesaret alip amlyt oldum oda goruyodu cnku adet oldgmda orkide peceteye ic dudaklarmin yapstigni agda yaptrdigimda yirtilip kanadigini ic camasiri varken disardan orda pecetemi var derdi kardesm bunlari gordgu icin uzuluyodu bna evlenmeden once kestiririz dedi bnde varni ameliyati falan derken 16 yasimdan bu yasima kadar arastrdm benim arastrdgm zamanlar 2.500 felandi fiyatlar cok iyiydi ama kucugm param yok abim ablam yok babam yok annem ben ve iki kardesm varz ozamanlarda param yok tabi kuaforler cok kazanmazdi izamanlar buyudum tabi 21 yasimda evlendim esim sorun etmedi sevdgni bile soyledi benimki asiri uzun veya kara degildi ben bugday tenliyim zaten sadce iliskide utaniyodum guzel geceliklerde ic camasiri giymeden rahat edemiyodum ya bir suru sey en son esime soyledim aci veryo artk ic camasirimda hep bi pecete varmis gbi hssdyrm dedim zorla ikna ettm amlyt oldm siz dednz ya kalkar kalkmaz nasl mutlu oldnz diye ilk şiş hali tabikide kotu ama okdar tedavi gordmki farkli konularda hep zamanla iyislestgnide gordum soguk kanli ve sabrlym sislik inince guzel olcgndan emindim ayagi kalkip baktgmda yanaklarim birlesmiyodu okadar sistiki ama ortada siyah bi et parcasi yoktu baktim ve oh be dedim :) yemn ederm ilk baktgmda güldüm cok sevndim senelerdir istedgm seyi yaptrdim 19 yasmda para toplamistm 3.500 olmustu ozamanlarda snra dedim ailemin durumu yok parami ona versem icim rahat etmez vermedim bende anneme verdm annem hep ben kzima nezaman isterse veririm derdi durumumuz iyi degldi isteseydm calisir atardi kenaea verirdi ben bi evleniyimde gerekirse olurum dedim :) sonunda oldum cok sukur kiz gbi hissediyorm kendimi 16.gunum cok iyiyim hersey cok guzel Allah a sukur sadce esimle nezaman yakinlasablrm onu blmyorum dikislerimin cogu erimedi cunku braz uzun yazdm k.bakmayn uykmda geldi baya sabah iş var iyi geceler herkese
Ya blmyorm yaziyorm kendini deha sanan insanlar yok feyksin yok bilmem nesin dedikleri icin artik anlatmyorum ama sisligim fln kalmadi sadce dikislerim dusmedi bi sikayetm bu iste 16.gunum ama herlde ben bu aksam esimle yakinlasmayi deniycem yeter artk :)Sevindim sizin adınıza cinsellik için 1.5 ay ideal görünüyor. Benim bugün 21.günüm hala bir dudağım diğerinden bariz iri. Ama umudumu kaybetmiyorum düzelecek inşallah
Hangi doktora oldunuz bide biri digerinden bariz buyukmu yoksa bi tarafı şiş diger tarafı normalmi onu tam anlayamadim yardimci olmaya calisirim krem kullaniyomusunSevindim sizin adınıza cinsellik için 1.5 ay ideal görünüyor. Benim bugün 21.günüm hala bir dudağım diğerinden bariz iri. Ama umudumu kaybetmiyorum düzelecek inşallah
Ayy acaba derdimi tarif edemiyor muyum psikolojim bozulduHangi doktora oldunuz bide biri digerinden bariz buyukmu yoksa bi tarafı şiş diger tarafı normalmi onu tam anlayamadim yardimci olmaya calisirim krem kullaniyomusun
Evet simdi anladim gormedigm icin pek bisey diyemiyorum benimkide mesela baya şişti şişlik tamamen inmis gibi ama hala sis blyorum yanaklarim kapandı gayet hizli iyilestim sadece sislik indiginde ust deri sönük durdu ama ben biliyorum bu 2 aya tam seklini alir oturur deri incelir suan seninkinde kan birikmis olabilir onu bosaltim yapiyolar veya şiştir hala oda bilir sana tavsiyem bacaklarin ayrik uyuma sag omzunun ustune yat bacaklarinida kapat ben inanirmsn amlyt oldgm gunden itibaren oyle yattm acidimi deme normal agrilardi yam yatmam ekstra agri katmadi kendi dusuncem sisligim oyuzden indi baskidan sebep seklide okdr guzel olduki icim icime sigmiyo yazyrm heryere :)) seninkde duzelir insalah her insanin yapisi farklidir senin yaran cabuk iyilesr benimki gec iyilesir mesela insanin yapisina gore bi iki ay olsun tam ozaman ic dudagn dgerinden yine buyukse sislik degildir artik git orayida duzelltr tekrar cok zahmetli degl korkma bi tarafi sonucta ayakta gecirirsinAyy acaba derdimi tarif edemiyor muyum psikolojim bozulduşimdi iç dudaklar kesildi ya bi iç dudak çok düzgün aşağıdan yukarı kadar eşit geliyo ama sol taraftaki iç dudak aşağıdan ortaya kadar eşitken yukarı kısma doğru genişliyor . Şiş diyor doktor ama bi yandan acaba yanlış boyutta mı kesti diye korkuyorum
21.günüm bugün bildiğin gün sayıyorum inşallah düzelir tek sıkıntım bu çünkü.bunun dışında tüm dikişlerim düştü acım falan yok açıkçası.bir de dikiş izleri var onlar için ne kullanıyorsun acabaEvet simdi anladim gormedigm icin pek bisey diyemiyorum benimkide mesela baya şişti şişlik tamamen inmis gibi ama hala sis blyorum yanaklarim kapandı gayet hizli iyilestim sadece sislik indiginde ust deri sönük durdu ama ben biliyorum bu 2 aya tam seklini alir oturur deri incelir suan seninkinde kan birikmis olabilir onu bosaltim yapiyolar veya şiştir hala oda bilir sana tavsiyem bacaklarin ayrik uyuma sag omzunun ustune yat bacaklarinida kapat ben inanirmsn amlyt oldgm gunden itibaren oyle yattm acidimi deme normal agrilardi yam yatmam ekstra agri katmadi kendi dusuncem sisligim oyuzden indi baskidan sebep seklide okdr guzel olduki icim icime sigmiyo yazyrm heryere :)) seninkde duzelir insalah her insanin yapisi farklidir senin yaran cabuk iyilesr benimki gec iyilesir mesela insanin yapisina gore bi iki ay olsun tam ozaman ic dudagn dgerinden yine buyukse sislik degildir artik git orayida duzelltr tekrar cok zahmetli degl korkma bi tarafi sonucta ayakta gecirirsin
Vala belki bna kzicaksin inanmiycaksn ama dikis izin nasil var benim dikislerim oldugu gbi duruyo 5 6 tane dustu dgeride renk degstryo maviydi beyaza dondu erimeye basladiklari icin heralde ipli oldgu halde dikis izim yok yani delik delik izler yok siz nerde oldunuz acaba doktorunuz kimdi benim 16 gunum esimle yaknlasablrsem kendime iyilestim diycem artk senin 21 gun olmus hala uzgunsun ya dedgm gbi 1 ay tam dolsun 1bucuk ay hatta belki yaran gec iyilesiyodur snra dedgm gbi ayni sorun varsa gecmediyse revizyon yatr parasinida verme bidaha yapamamislarsa senin sorunun degil sonucta ben yakinlasmadanda korkmuyorumda dikislere bisey olur dye onuda denemyrm yoksa agrm hic bsym yok kaşintimda ilac krem anlik geciriyodu 6.gunumdeyken adet oldum o kasintiyi aldi gotrdu cok sukur senin batma kasinti varmi21.günüm bugün bildiğin gün sayıyorum inşallah düzelir tek sıkıntım bu çünkü.bunun dışında tüm dikişlerim düştü acım falan yok açıkçası.bir de dikiş izleri var onlar için ne kullanıyorsun acaba
Benim pek bi kaşıntım batmam ağrım açım olmadı açıkçası.rahat geçti ilk 3 gün biraz zorlandım sadece. Dün Düştü bütün dikişlerim ama dikiş çizgileri var daha açıkçası. Ben de bugün de adet oldum bu dikiş çizgileri nezaman geçer acaba doktora gidemedim de adet sancım yüzünden. Artık 5- 6 gün sonra giderim bi baksın. Bence ilişkiye girme dikişlerin açılır deneme bile yaniVala belki bna kzicaksin inanmiycaksn ama dikis izin nasil var benim dikislerim oldugu gbi duruyo 5 6 tane dustu dgeride renk degstryo maviydi beyaza dondu erimeye basladiklari icin heralde ipli oldgu halde dikis izim yok yani delik delik izler yok siz nerde oldunuz acaba doktorunuz kimdi benim 16 gunum esimle yaknlasablrsem kendime iyilestim diycem artk senin 21 gun olmus hala uzgunsun ya dedgm gbi 1 ay tam dolsun 1bucuk ay hatta belki yaran gec iyilesiyodur snra dedgm gbi ayni sorun varsa gecmediyse revizyon yatr parasinida verme bidaha yapamamislarsa senin sorunun degil sonucta ben yakinlasmadanda korkmuyorumda dikislere bisey olur dye onuda denemyrm yoksa agrm hic bsym yok kaşintimda ilac krem anlik geciriyodu 6.gunumdeyken adet oldum o kasintiyi aldi gotrdu cok sukur senin batma kasinti varmi
Ya bi deniyimde baktim aciyo birakirim acirsa hevesim kacar en azindan tansiyonum yuksek bu aralarBenim pek bi kaşıntım batmam ağrım açım olmadı açıkçası.rahat geçti ilk 3 gün biraz zorlandım sadece. Dün Düştü bütün dikişlerim ama dikiş çizgileri var daha açıkçası. Ben de bugün de adet oldum bu dikiş çizgileri nezaman geçer acaba doktora gidemedim de adet sancım yüzünden. Artık 5- 6 gün sonra giderim bi baksın. Bence ilişkiye girme dikişlerin açılır deneme bile yani
Insallah benimde dikislerim duser artik yaBenim pek bi kaşıntım batmam ağrım açım olmadı açıkçası.rahat geçti ilk 3 gün biraz zorlandım sadece. Dün Düştü bütün dikişlerim ama dikiş çizgileri var daha açıkçası. Ben de bugün de adet oldum bu dikiş çizgileri nezaman geçer acaba doktora gidemedim de adet sancım yüzünden. Artık 5- 6 gün sonra giderim bi baksın. Bence ilişkiye girme dikişlerin açılır deneme bile yani
Madecassol kullandım 10 gün sonra bıraktım galiba tekrar başlamalıyımKesinlikle medakasol kullan o izlerede yarayada herseye iyi glyo renk acmasina kadar insallh iyi gelir mutlka kullan dua edersn bna :)
Brakma hassas orasi daha kullan yine baktn olmuyo git doktoruna duzetsn kime oldunuzMadecassol kullandım 10 gün sonra bıraktım galiba tekrar başlamalıyım
16. Gunde dediginiz imkansiz sislikler vardir muhakkak birde bence 1bucuk aydan once iliski yasamayin zararli cikarsiniz.Ya blmyorm yaziyorm kendini deha sanan insanlar yok feyksin yok bilmem nesin dedikleri icin artik anlatmyorum ama sisligim fln kalmadi sadce dikislerim dusmedi bi sikayetm bu iste 16.gunum ama herlde ben bu aksam esimle yakinlasmayi deniycem yeter artk :)
Benim bildigim kadariyla ameliyattan once bir vaatte bulunuyorlar size yani 6 ay sonra bu sekli alacak diye gosteriyorlar genel estetik islemlerinde bu uygulanir .Sikayet edeceginiz surecte size bunu ispatlayabilirseniz revizyon yapma mecburiyeti var birde tazminat davasi acabiliyorsunuz evraklariniz varsa cok gecmis olsun.
Benim bildigim kadariyla ameliyattan once bir vaatte bulunuyorlar size yani 6 ay sonra bu sekli alacak diye gosteriyorlar genel estetik islemlerinde bu uygulanir .Sikayet edeceginiz surecte size bunu ispatlayabilirseniz revizyon yapma mecburiyeti var birde tazminat davasi acabiliyorsunuz evraklariniz varsa cok gecmis olsun.
Benim elimde evrak yok ameliyata girmeden bi kagit imzalattilar ameliyattan sonra bi durum olursa kendi istegimle bu ameliyati oluyorum tarzi birseylerdi dava acmak istiyorumBenim bildigim kadariyla ameliyattan once bir vaatte bulunuyorlar size yani 6 ay sonra bu sekli alacak diye gosteriyorlar genel estetik islemlerinde bu uygulanir .Sikayet edeceginiz surecte size bunu ispatlayabilirseniz revizyon yapma mecburiyeti var birde tazminat davasi acabiliyorsunuz evraklariniz varsa cok gecmis olsun.