Labioplasti ameliyatım 11.12.2019 :)

Gerçekten mi? Mesela orasi şiş et. Yani esksi gibi Ince deri gibi durmuyor, kalin yapida ve esit degil hala. Sizinki nasil?
Benimki esitlendi dudaklari yani cok kalin degil suan deri eskisine nazaran biraz kalinlasti diyebilirim.

Gecmis olsun ben de ayni durumdayim. Ameliyat olali 4 ay oldu ve hala dudaklar sis, hala sol taraf daha buyuk! Çıldırcam. Kime ameliyat oldunuz?
Canım benim bugün 14.günüm biraz daha iyi ama hala sol iç dudak daha büyük ama komplesi değil sadece dudakların üstte başladığı yer varya o kısımda yamukluk var dün doktora tekrar görünmeye gittim 2 ay bakma oraya şuanda şiş dedi .tek sorunum o yukardaki yamukmuş gibi olan görüntü. Doktor muazzam çalışmış dikişlerim çok güzel . Şuanda bekleme aşamasındayım. Ben op. Dr Nuh gümüştekine yaptırdım istersen araştırabilirsin ben araştırıp gitmiştim
Bende Nuh gümüştekin de ameliyat oldum asla memnun kalmadım şimdi yana yana doktor ariyorum.kendisi ameliyat etti ve kayboldu bulabilene aşk olsun .Çok ilgiisz alakasız biri sakın derim olmayin.Buyuk dudaklarda asimetri var biri başka biri başka dikilmiş klitoris ustunde nerdeyse deri bırakmamış orasida şekil olarak değişik dokunamiyorum acıyor .Tekrar düzeltme yaptırmaya da korkuyorum .iyice araştırmadan kimseye güvenmeyin şimdi doktorluk ta ticarete dönmüş herkes eline neşter almaya başlamış yazıklar olsun diyorum

Oncelikle hepinize iyi geceler dün öglen saatleri labioplasti ameliyati oldum cok heycanliydim ama sonucu ne olursa olsun mutlu olucaktim cunku doktorum Özgür Kartal bey'di :) uyanir uyanmaz şöyle üstten bi baktım gülümsedim icimden bi oh cektim :) agrim cok sukur yok varsada bilmiyorum firsat vermeden agri kesici iciyorum :)))) belki icmesemde acimiyodur bilmiyorum :) tuvalete girmekte sorun yasamiyorum kanamam var ama cok az klinikten yuruyerek ciktim uyusuk oldugu icin hic hissetmedim bisey simdi yavas yuruyorum ama doktorum cok iyiydi hic biseyden korkmadim asistanlar mukemmeller guler yuzlu seker insanlardi burda cok guzel telafuzlar yapamiyorum icimden gecenleri yaziyorum ortaya karişik :) kafama tek takilan acaba klitoris his kaybi yaşarmi sorusuydu aslaaaa krem surerken bile hissediyorum bi sorun olmadigini hissizlik diye bisey yok valla :) yarali haliyle bile kilitorise dogru merhemi surdugumde hissedebiliyorum eskisi gbi hassas narin 😃 cok mutluyum cokkk ne yazsam bilemiyorumki simdi siz sorun ben cevaplarim artik :)
Cok gecmis olsun canim insaallah iyi olur .

Bende Nuh gümüştekin de ameliyat oldum asla memnun kalmadım şimdi yana yana doktor ariyorum.kendisi ameliyat etti ve kayboldu bulabilene aşk olsun .Çok ilgiisz alakasız biri sakın derim olmayin.Buyuk dudaklarda asimetri var biri başka biri başka dikilmiş klitoris ustunde nerdeyse deri bırakmamış orasida şekil olarak değişik dokunamiyorum acıyor .Tekrar düzeltme yaptırmaya da korkuyorum .iyice araştırmadan kimseye güvenmeyin şimdi doktorluk ta ticarete dönmüş herkes eline neşter almaya başlamış yazıklar olsun diyorum
Siz nezaman oldunuz acaba. Bi de hangi işlemi yaptırdınız. Aslında nuh beyin yeri belli ben 4 günde 1 gidiyorum nezaman düzelecek diye. Ters bi hareketiyle karşılaşmadım ama siz böyle diyince korktum açıkçası

Gecmis olsun ben de ayni durumdayim. Ameliyat olali 4 ay oldu ve hala dudaklar sis, hala sol taraf daha buyuk! Çıldırcam. Kime ameliyat oldunuz?
Bende ayni durumdayim ben bide vajinal darltmada oldum dudakta oldum canim hala aciyor ic camasiri sürtunce yururken aciyir ne yaptimda kendimi mahvettirdim cok iyi arastirin doktoru iletisim kurabileceginiz bi doktor olsun ben lafi cimbizla aliyom lafi parayi aldilar iletisim kesildi🥺🥺

Bende ayni durumdayim ben bide vajinal darltmada oldum dudakta oldum canim hala aciyor ic camasiri sürtunce yururken aciyir ne yaptimda kendimi mahvettirdim cok iyi arastirin doktoru iletisim kurabileceginiz bi doktor olsun ben lafi cimbizla aliyom lafi parayi aldilar iletisim kesildi🥺🥺
Ben suleyman eserdaga oldum

Siz nezaman oldunuz acaba. Bi de hangi işlemi yaptırdınız. Aslında nuh beyin yeri belli ben 4 günde 1 gidiyorum nezaman düzelecek diye. Ters bi hareketiyle karşılaşmadım ama siz böyle diyince korktum açıkçası
Ye
Hadi ya o da mı aynı yani birde ders falan veriyorum diye görüyorum demek Süleyman eserdag da öyle yaptı.simdi tekrar düzeltme yaptırmaya bile korkuyorsunuz dur çünkü benimde evliliğim sallantiya girdi adama dokundurtmuyorum bile

Ye

Hadi ya o da mı aynı yani birde ders falan veriyorum diye görüyorum demek Süleyman eserdag da öyle yaptı.simdi tekrar düzeltme yaptırmaya bile korkuyorsunuz dur çünkü benimde evliliğim sallantiya girdi adama dokundurtmuyorum bile
Ters bir hareket derken beğenmeyin bakalım ne diyecek arayın yazın cevap alamayınca anlarsınız onu bunu boşverin de eski vajinanız yok ilişkiye girmeyi bırakın dokunamiyorsunuz işini doğru yapamiycaksa eline bıçak almayacak kimse hayatımızı karartmaya kimsenin hakkı yok

Siz Süleyman eserdag a mi oldunuz ben yanlış yere yazmışım cevabı güya o doktor bunisin duayeni gibi anlatılıyor o da aynıysa kime gidicez ben özgür kartala gittim revizyon için 14000 istedi asistanı aradı kendisi para işlerine girmiyor .10000 e düştü ama normal ilk ona gitseydim 7000 mis yaotigi işleri gördüm gerçekten harikaydı ama o kadar param yok malesef

Ters bir hareket derken beğenmeyin bakalım ne diyecek arayın yazın cevap alamayınca anlarsınız onu bunu boşverin de eski vajinanız yok ilişkiye girmeyi bırakın dokunamiyorsunuz işini doğru yapamiycaksa eline bıçak almayacak kimse hayatımızı karartmaya kimsenin hakkı yok
Tabi sonuçtan memnun değilseniz haklısınız . Ama nezaman olduğunuz önemli.nekadar süre geçti ortalama.2 ayda falan oturuyormuş şekil. Yalnız söylediğiniz şeyler bende olmadı acım falan yok dokunabiliyorum rahatça. Şekil konusunda da tek sıkıntım sol dudağın üst kısmı sağa göre büyük hala.bugün 20.günüm. Bacaklarım tam açıkken ikisi eşit ama yavaş yavaş kapatıyorum sağ dudak içerde kalıyor sol dudağın üst kısmı dışarda. 20 günde sadece birazcık düzeldi . Sizin için de üzüldüm umarım yenidir ameliyatınız ve umarım düzelir dedikleri gibi

Hayır yeni değil düzelecek gibi değil tekrar bir mudahele ile belki inşallah sizinki güzel olmustur.ben memnun kalmadım yaptıracak olanlar da iyice araştırmadan sakın bu yola girmesin insanlık vazifemi yapıyorum sadece o kadar

Tabi sonuçtan memnun değilseniz haklısınız . Ama nezaman olduğunuz önemli.nekadar süre geçti ortalama.2 ayda falan oturuyormuş şekil. Yalnız söylediğiniz şeyler bende olmadı acım falan yok dokunabiliyorum rahatça. Şekil konusunda da tek sıkıntım sol dudağın üst kısmı sağa göre büyük hala.bugün 20.günüm. Bacaklarım tam açıkken ikisi eşit ama yavaş yavaş kapatıyorum sağ dudak içerde kalıyor sol dudağın üst kısmı dışarda. 20 günde sadece birazcık düzeldi . Sizin için de üzüldüm umarım yenidir ameliyatınız ve umarım düzelir dedikleri gibi
Siz kime oldunuz acaba

Ye

Duzelttirme yapmaya korkuyorum boyle bi doktorun önüne nasil yatiyim emanet ediyim bir daha kredi cekip olmustum bide adam evde firtina estiriyor gittin orani dagittirdin bide borca soktun diye baskasina gitsem kuruş yok şu anda cok zor durumdayi cokk 🥺🥺🥺 ticarete dokmusler isi sen ne olursan ol aldi parasini simdi kiviriyor bu kadar olurmus bu iş allahim bir çıkış kapisi ver pskoloji saglik para hic bir sey kalmadi

Siz Süleyman eserdag a mi oldunuz ben yanlış yere yazmışım cevabı güya o doktor bunisin duayeni gibi anlatılıyor o da aynıysa kime gidicez ben özgür kartala gittim revizyon için 14000 istedi asistanı aradı kendisi para işlerine girmiyor .10000 e düştü ama normal ilk ona gitseydim 7000 mis yaotigi işleri gördüm gerçekten harikaydı ama o kadar param yok malesef
Yaa ne duayen ne duayenn oda hepsinden beter emin ol benim evliligim bitiyor onun yuzunden şu anda onun umrundami aldi parayi 😭😭

Türkiyede bu işi çok iyi yapan doktor yok galiba. Yurtdışındaki sitelerden bakıyorum okadar iyi yapılmış ki hepsi . Hem yüksek paralar veriyoruz hem türlü türlü sıkıntılar yaşıyoruz

Ya cnm çok üzüldüm Allah bunlari bildiği gibi yapsın ama şikayet edicem ben sağlık bakanligina cimere bimere
Tam olarak nerelere şikayet edebilirim acaba edecem artik gerekirse dava acacam ama kime derdimi nasil anlatiyim söylenecek bir sey drgilki danisiyim birilerine

Tam olarak nerelere şikayet edebilirim acaba edecem artik gerekirse dava acacam ama kime derdimi nasil anlatiyim söylenecek bir sey drgilki danisiyim birilerine
Bir avukat bulup danışmak lazım önce elinizde belge olmasi lazım ameliyat yapıldığını kanıtlayacak ama burdan da bırakmayın peşini herkes bilsin de kimse gitmesin guvenmesin cimere şikayet edin aslında TV çıkmak lazım ama mümkün değil herkese rezil olmak var işin içinde

X