- 7 Aralık 2019
- 54
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi Berss evren
Yo hic sknti olmadi hatta iyilestim artk dyebilirim normal iliskimi duzenli yasiyorum :)16. Gunde dediginiz imkansiz sislikler vardir muhakkak birde bence 1bucuk aydan once iliski yasamayin zararli cikarsiniz.
Mrb nasıl oldun ne yaptınYaa ne duayen ne duayenn oda hepsinden beter emin ol benim evliligim bitiyor onun yuzunden şu anda onun umrundami aldi parayi
Mrb kim yaptı ameliyatiBenim klinikte tanistigim bir bayanla konuştuk fotograf attim inanamadi bu arada 1 aydir konusuyoduk 4gun once ameliyat oldu oda cok heycanliydi biraz moral verdim herkes benim gibi vurdum duymaz degil yardimci olmaya calistim rahatlamasi icin fotografi gorunce cok sasirdi hatta bişeyi keps alıp atıcam :) bi dakikaEki Görüntüle 2574699
Ozelden yaz reklam saniyolar soyleyinceMrb kim yaptı ameliyati
Nasıl güvenip foto attınızBenim klinikte tanistigim bir bayanla konuştuk fotograf attim inanamadi bu arada 1 aydir konusuyoduk 4gun once ameliyat oldu oda cok heycanliydi biraz moral verdim herkes benim gibi vurdum duymaz degil yardimci olmaya calistim rahatlamasi icin fotografi gorunce cok sasirdi hatta bişeyi keps alıp atıcam :) bi dakikaEki Görüntüle 2574699
Klinikte tanistik bir ay konistuk gorustuk halada arkadasiz bulusuyoruzda oda bana atiyo iyilesme surecini ben attigi gibi silerim oda ayni sekilde yoldan gecen birine resim atmiyorum yani :)Nasıl güvenip foto attınız
Iyi cesaret ben kocama bile atmam böyle fotoğraf. Geçmiş olsunKlinikte tanistik bir ay konistuk gorustuk halada arkadasiz bulusuyoruzda oda bana atiyo iyilesme surecini ben attigi gibi silerim oda ayni sekilde yoldan gecen birine resim atmiyorum yani :)
Bnde kocama atmam bu farkli biseyIyi cesaret ben kocama bile atmam böyle fotoğraf. Geçmiş olsun
Kime yaptırdınız acaba?Hayır yeni değil düzelecek gibi değil tekrar bir mudahele ile belki inşallah sizinki güzel olmustur.ben memnun kalmadım yaptıracak olanlar da iyice araştırmadan sakın bu yola girmesin insanlık vazifemi yapıyorum sadece o kadar
MerhabaSelamlar 4 sene sonra yeniden geldim labioplasti olmuştum inanmayıp reklam yazanlar olmuştu :) kafasına bişey takılan olursa bu ameliyatla ilgili tecrübelerimi paylaşırım sizinle
Labioplasti ameliyatını kime oldunuz özelden isim soyisim yazar mısınızOzelden yaz reklam saniyolar soyleyince
Merhaba sizede yeni görüyorum oldunuz mu ? Çok kolay bir ameliyattı bana göre pek ağrı sızısı olmuyor hafif sızlama şeklinde buz tutuyordum cok rahatlatıyordu üç saatte bir ağrı kesici iki güne bomba gibi olursunuz ama mikrop kapmayın antibiyotik bende mantar yapmıştı beni ameliyat değil kaşıntı mahvetmişti antibiyotiği bıraktım oyuzden ama sıkıntı olmadı insallah sizinde güzel gecer devletin yaptıgını bilmiyordum bu aradaMerhababir hafta sonra labioplasti ameliyatı olucam devlet hastanesi nde süreç nasıl işliyor benim bir gün önceden yatışım istendi kimisi aynı gün olmuş ameliyatını. O kadar stresliyim ki bir gün önceden kaç da gidicem nasıl olucak düşündükçe anksiyetem artıyor biraz bilgi verebilir misiniz?
Merhaba epey zaman olmuş revizyon ameliyatı oldunuz mu durumunuzu düzeltebildiniz mi acabaYaa ne duayen ne duayenn oda hepsinden beter emin ol benim evliligim bitiyor onun yuzunden şu anda onun umrundami aldi parayi
Dr özgür kartalLabioplasti ameliyatını kime oldunuz özelden isim soyisim yazar mısınız