- 7 Aralık 2019
- 54
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi Berss evren
Veee vee çok sukur Rabbime 14 yasimdan beri istedigim seyi sonunda yaptirdim cok sukur nekdar sukretsem azz dogru doktoru karsima cikardigi icin Rabbime sukurler olsun Allah doktorumdanda razi olsun insallah aldigi para helali hoş olsunnnOncelikle hepinize iyi geceler dün öglen saatleri labioplasti ameliyati oldum cok heycanliydim ama sonucu ne olursa olsun mutlu olucaktim cunku doktorum Özgür Kartal bey'di :) uyanir uyanmaz şöyle üstten bi baktım gülümsedim icimden bi oh cektim :) agrim cok sukur yok varsada bilmiyorum firsat vermeden agri kesici iciyorum :)))) belki icmesemde acimiyodur bilmiyorum :) tuvalete girmekte sorun yasamiyorum kanamam var ama cok az klinikten yuruyerek ciktim uyusuk oldugu icin hic hissetmedim bisey simdi yavas yuruyorum ama doktorum cok iyiydi hic biseyden korkmadim asistanlar mukemmeller guler yuzlu seker insanlardi burda cok guzel telafuzlar yapamiyorum icimden gecenleri yaziyorum ortaya karişik :) kafama tek takilan acaba klitoris his kaybi yaşarmi sorusuydu aslaaaa krem surerken bile hissediyorum bi sorun olmadigini hissizlik diye bisey yok valla :) yarali haliyle bile kilitorise dogru merhemi surdugumde hissedebiliyorum eskisi gbi hassas narincok mutluyum cokkk ne yazsam bilemiyorumki simdi siz sorun ben cevaplarim artik :)
Aslaaa buraya ameliyat olcagim icin uye oldum googldan okuyamiyodum yorumlarinizi uye olmam gerekiyodu oldum yaptirmadigim bisey icin uyelik acip yazi yazmamin bana bi faydasi yok bos seylerle ugrasicakta vaktim yok heycanliyim dun ameliyat oldum konuscak birilerini ariyorum ilk okuldan beri hep skinti yasadim hasta olurken denize giderken simdi 22 yasimdayim evliyim esim sagolsun hic kafasina takmadi ben sorun ettigim icin ameliyat olmama bisey demedi demem oki doktoru ovmek icin gelmedim buraya heycanimi paylasmaya geldim doktorumu ovmeye gerek yok istanbulda labioplasti denince akla zaten sadece ozgur bey geliyo :)Doktoru övmek için üye olmuş olabilir misin kardeş
O zaman çok sevindim adınıza, hayırlı olsun :)Aslaaa buraya ameliyat olcagim icin uye oldum googldan okuyamiyodum yorumlarinizi uye olmam gerekiyodu oldum yaptirmadigim bisey icin uyelik acip yazi yazmamin bana bi faydasi yok bos seylerle ugrasicakta vaktim yok heycanliyim dun ameliyat oldum konuscak birilerini ariyorum ilk okuldan beri hep skinti yasadim hasta olurken denize giderken simdi 22 yasimdayim evliyim esim sagolsun hic kafasina takmadi ben sorun ettigim icin ameliyat olmama bisey demedi demem oki doktoru ovmek icin gelmedim buraya heycanimi paylasmaya geldim doktorumu ovmeye gerek yok istanbulda labioplasti denince akla zaten sadece ozgur bey geliyo :)
Tesekkur ederim hala inanamiyorum ameliyat olduguma şişligim inerse dahada mutlu olucam gunleri sayiyorum :)O zaman çok sevindim adınıza, hayırlı olsun :)
Ben bir şeyi anlamıyorum ameliyat olur olmaz nasıl şekilden memnun kalıyorsunuz sonuçta orası kesiliyor dikiliyor derken şişiypr dikişlerden de çirkin duruyor ben 9 gün önce oldum ve şuan hiç memnun değilimOncelikle hepinize iyi geceler dün öglen saatleri labioplasti ameliyati oldum cok heycanliydim ama sonucu ne olursa olsun mutlu olucaktim cunku doktorum Özgür Kartal bey'di :) uyanir uyanmaz şöyle üstten bi baktım gülümsedim icimden bi oh cektim :) agrim cok sukur yok varsada bilmiyorum firsat vermeden agri kesici iciyorum :)))) belki icmesemde acimiyodur bilmiyorum :) tuvalete girmekte sorun yasamiyorum kanamam var ama cok az klinikten yuruyerek ciktim uyusuk oldugu icin hic hissetmedim bisey simdi yavas yuruyorum ama doktorum cok iyiydi hic biseyden korkmadim asistanlar mukemmeller guler yuzlu seker insanlardi burda cok guzel telafuzlar yapamiyorum icimden gecenleri yaziyorum ortaya karişik :) kafama tek takilan acaba klitoris his kaybi yaşarmi sorusuydu aslaaaa krem surerken bile hissediyorum bi sorun olmadigini hissizlik diye bisey yok valla :) yarali haliyle bile kilitorise dogru merhemi surdugumde hissedebiliyorum eskisi gbi hassas narincok mutluyum cokkk ne yazsam bilemiyorumki simdi siz sorun ben cevaplarim artik :)
Aynen öyle ilk ameliyat yapılan labiaplasty sonuçlarına realselften bakın korku filmi gibi görünür. Şöyle reklam diye bağıran paylaşımlar olmasa doktora daha fazla güvenicez aslında..Ben bir şeyi anlamıyorum ameliyat olur olmaz nasıl şekilden memnun kalıyorsunuz sonuçta orası kesiliyor dikiliyor derken şişiypr dikişlerden de çirkin duruyor ben 9 gün önce oldum ve şuan hiç memnun değilimçünkü sol iç dudak diğerinden baya baya büyük yukarıya doğru kocaman oluyor ve resmen tek dudakmışım gibi görünüyor sizde böyle sıkıntılar olmadı mı
Ben de iyi bir doktora yaptırdım genital estetik alanında epey donanımlı ama ne bileyim şuan memnun değilim çünkü bi taraf resmen diğerinin 2 katı gibi . Doktor zamanla oturuyor dedi ona rağmen bile korkuyorum böyle kalacak diye. Zaten ilk gün bacakları açamıyorsunuz ki öyle bakacak kadar. Ya da ben de bi sorun var parmak kesiği gibi bir ameliyattırAynen öyle ilk ameliyat yapılan labiaplasty sonuçlarına realselften bakın korku filmi gibi görünür. Şöyle reklam diye bağıran paylaşımlar olmasa doktora daha fazla güvenicez aslında..
Siz kime yaptırdınız? Ne kadar oldu?Ben de iyi bir doktora yaptırdım genital estetik alanında epey donanımlı ama ne bileyim şuan memnun değilim çünkü bi taraf resmen diğerinin 2 katı gibi . Doktor zamanla oturuyor dedi ona rağmen bile korkuyorum böyle kalacak diye. Zaten ilk gün bacakları açamıyorsunuz ki öyle bakacak kadar. Ya da ben de bi sorun var parmak kesiği gibi bir ameliyattır
Uye olmadan okuyabilirsiniz yorumlari. Sahte profilsiniz, kibledimAslaaa buraya ameliyat olcagim icin uye oldum googldan okuyamiyodum yorumlarinizi uye olmam gerekiyodu oldum yaptirmadigim bisey icin uyelik acip yazi yazmamin bana bi faydasi yok bos seylerle ugrasicakta vaktim yok heycanliyim dun ameliyat oldum konuscak birilerini ariyorum ilk okuldan beri hep skinti yasadim hasta olurken denize giderken simdi 22 yasimdayim evliyim esim sagolsun hic kafasina takmadi ben sorun ettigim icin ameliyat olmama bisey demedi demem oki doktoru ovmek icin gelmedim buraya heycanimi paylasmaya geldim doktorumu ovmeye gerek yok istanbulda labioplasti denince akla zaten sadece ozgur bey geliyo :)
Gecmis olsun ben de ayni durumdayim. Ameliyat olali 4 ay oldu ve hala dudaklar sis, hala sol taraf daha buyuk! Çıldırcam. Kime ameliyat oldunuz?Ben bir şeyi anlamıyorum ameliyat olur olmaz nasıl şekilden memnun kalıyorsunuz sonuçta orası kesiliyor dikiliyor derken şişiypr dikişlerden de çirkin duruyor ben 9 gün önce oldum ve şuan hiç memnun değilimçünkü sol iç dudak diğerinden baya baya büyük yukarıya doğru kocaman oluyor ve resmen tek dudakmışım gibi görünüyor sizde böyle sıkıntılar olmadı mı
Canım benim bugün 14.günüm biraz daha iyi ama hala sol iç dudak daha büyük ama komplesi değil sadece dudakların üstte başladığı yer varya o kısımda yamukluk var dün doktora tekrar görünmeye gittim 2 ay bakma oraya şuanda şiş dedi .tek sorunum o yukardaki yamukmuş gibi olan görüntü. Doktor muazzam çalışmış dikişlerim çok güzel . Şuanda bekleme aşamasındayım. Ben op. Dr Nuh gümüştekine yaptırdım istersen araştırabilirsin ben araştırıp gitmiştimGecmis olsun ben de ayni durumdayim. Ameliyat olali 4 ay oldu ve hala dudaklar sis, hala sol taraf daha buyuk! Çıldırcam. Kime ameliyat oldunuz?
Ben 5 bin lira verdim nuh gümüştekin beye yaptırdım şuanda en üstteki şişlikten başka sorunum yok açıkçası. Zamanla düzelip eşitleneceğini söyledi bakalım beklemeye devamSiz kime yaptırdınız? Ne kadar oldu?
Çok geçmiş olsun. Doktor İstanbul’da mı? Umarım süreci yazarsınızBen 5 bin lira verdim nuh gümüştekin beye yaptırdım şuanda en üstteki şişlikten başka sorunum yok açıkçası. Zamanla düzelip eşitleneceğini söyledi bakalım beklemeye devam
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Doktor İstanbul’da mı? Umarım süreci yazarsınız
Uye olmadan yazi paylasabiliyomuyuz ? Tam okursan yazdigim yaziyi heycanimi paylasmaya geldim demişim ? Sizin gibilerde bitmiyo tamam reklam yapan insanlar cok ama burda mesaj yazsan en fazla 10kisi goruyo alaninda uzman bi doktor bir kisinin övmesiyle burdanmi ekmek yiyecek saniyosun Allah askina o aklini git baska seylere calistir senUye olmadan okuyabilirsiniz yorumlari. Sahte profilsiniz, kibledim
not: holmes is basinda
Uye olmadan okuyabilirsiniz yorumlari. Sahte profilsiniz, kibledim
not: holmes is basinda
Uye olmadan yazi paylasabiliyomuyuz ? Tam okursan yazdigim yaziyi heycanimi paylasmaya geldim demişim ? Sizin gibilerde bitmiyo tamam reklam yapan insanlar cok ama burda mesaj yazsan en fazla 10kisi goruyo alaninda uzman bi doktor bir kisinin övmesiyle burdanmi ekmek yiyecek saniyosun Allah askina o aklini git baska seylere calistir sen
4 ay mi bende ameliyat olali 4 ay olducoktan sekli oturmasi lazim.Gecmis olsun ben de ayni durumdayim. Ameliyat olali 4 ay oldu ve hala dudaklar sis, hala sol taraf daha buyuk! Çıldırcam. Kime ameliyat oldunuz?
Gerçekten mi? Mesela orasi şiş et. Yani esksi gibi Ince deri gibi durmuyor, kalin yapida ve esit degil hala. Sizinki nasil?4 ay mi bende ameliyat olali 4 ay olducoktan sekli oturmasi lazim.