Labioplasti ameliyatım 11.12.2019 :)

Benim klinikte tanistigim bir bayanla konuştuk fotograf attim inanamadi bu arada 1 aydir konusuyoduk 4gun once ameliyat oldu oda cok heycanliydi biraz moral verdim herkes benim gibi vurdum duymaz degil yardimci olmaya calistim rahatlamasi icin fotografi gorunce cok sasirdi hatta bişeyi keps alıp atıcam :) bi dakika 20200110_004027.png

Benim klinikte tanistigim bir bayanla konuştuk fotograf attim inanamadi bu arada 1 aydir konusuyoduk 4gun once ameliyat oldu oda cok heycanliydi biraz moral verdim herkes benim gibi vurdum duymaz degil yardimci olmaya calistim rahatlamasi icin fotografi gorunce cok sasirdi hatta bişeyi keps alıp atıcam :) bi dakikaEki Görüntüle 2574699
Mrb kim yaptı ameliyati

Benim klinikte tanistigim bir bayanla konuştuk fotograf attim inanamadi bu arada 1 aydir konusuyoduk 4gun once ameliyat oldu oda cok heycanliydi biraz moral verdim herkes benim gibi vurdum duymaz degil yardimci olmaya calistim rahatlamasi icin fotografi gorunce cok sasirdi hatta bişeyi keps alıp atıcam :) bi dakikaEki Görüntüle 2574699
Nasıl güvenip foto attınız

Selamlar 4 sene sonra yeniden geldim labioplasti olmuştum inanmayıp reklam yazanlar olmuştu :) kafasına bişey takılan olursa bu ameliyatla ilgili tecrübelerimi paylaşırım sizinle 😊

Selamlar 4 sene sonra yeniden geldim labioplasti olmuştum inanmayıp reklam yazanlar olmuştu :) kafasına bişey takılan olursa bu ameliyatla ilgili tecrübelerimi paylaşırım sizinle 😊
Merhaba 🌸 bir hafta sonra labioplasti ameliyatı olucam devlet hastanesi nde süreç nasıl işliyor benim bir gün önceden yatışım istendi kimisi aynı gün olmuş ameliyatını. O kadar stresliyim ki bir gün önceden kaç da gidicem nasıl olucak düşündükçe anksiyetem artıyor biraz bilgi verebilir misiniz?

Merhaba 🌸 bir hafta sonra labioplasti ameliyatı olucam devlet hastanesi nde süreç nasıl işliyor benim bir gün önceden yatışım istendi kimisi aynı gün olmuş ameliyatını. O kadar stresliyim ki bir gün önceden kaç da gidicem nasıl olucak düşündükçe anksiyetem artıyor biraz bilgi verebilir misiniz?
Merhaba sizede yeni görüyorum oldunuz mu ? Çok kolay bir ameliyattı bana göre pek ağrı sızısı olmuyor hafif sızlama şeklinde buz tutuyordum cok rahatlatıyordu üç saatte bir ağrı kesici iki güne bomba gibi olursunuz ama mikrop kapmayın antibiyotik bende mantar yapmıştı beni ameliyat değil kaşıntı mahvetmişti antibiyotiği bıraktım oyuzden ama sıkıntı olmadı insallah sizinde güzel gecer devletin yaptıgını bilmiyordum bu arada

X