merhaba arkadaşlar 2 gün önce Silivri Kolan Hastanesi Dr Eser Ağar'a labioplasti ameliyatı oldum.Çok memnunum.Kesınlıkle Eser Beyı tavsıye edıyorum sıze.Zaten nette ufak bır arastırma yaparsanız kendısıyle ılgılı cok guzel yorumlar okuyacaksınız.1 hafta-10 gün içinde ameliyat için gün veriyor.Regl döneminizin bitişinde olmanızda fayda var.Mikrop kapmaması ıcın.Çok ilgili,güler yüzlü ve bu işin gerçekten ustası.100 tl tahlil ücreti ödedim.1900 tl de ameliyat ücreti.1 gece hastanede kalıyorsunuz.(Ücrete dahil yatış ücreti ödemiyorsunuz )Ameliyat yaklasık 1.5 saat kadar sürüyor.Çıktığımda cok hafif ağrım vardı ama cok kuvvetli bir agrı kesıcı ıgne yaptılar ve gece boyunca cok rahat uyudum hıc bı sorun yasamadım.Ertesi sabah doktor bey kontrole geliyor aynayla size yaptıgı ıslemı gosteriyor.Merak ettıgınız bir seyler varsa detaylı sekılde cevaplıyor.Tuvalet sonrası tenturdıyot sürüyorsunuz temizliginize cok dıkkat etmenız gerekıyor.1 hafta kullanacagınız antıbıyotık verıyor ve agrı kesıcı.Benım hıc agrım olmadıgı ıcın agrı kesıcıyı kullanmadım.Amelıyattan sonrakı gün ayakta yıkanmanızda bır sakınca yok.Dikkat etmenız gereken bırseyde bacaklarınızı acmamanız.İlk 2-3 gun yuruyusunuzden cevrenızdekıler anlayabılır bır operasyon gecırdıgınızı.Ama sonuc gercekten cok ıyı.Sakın korkmayın.Çok mutluyum keske daha once yaptırsaydım.Doktorunuzu dikkatli secın.Nette ısmını okudugum cogu doktor oldukca pahalı ucretlerde bu ısı yapıyor.Sormak istediğiniz birşeyler varsa memnuniyetle cevaplayabılırım