Labioplasti Ameliyatı

Mrb arkadaşlar,
Bende bu ameliyatı olmayı çok istiyorum.Uzun süredir de araştırma yapıyorum.
jigsAwiye'nin dediği gibi haz duyma noktaları orada yoğun olduğunu hemşire yengem söyledi ve bunun üzerine bende çok kararsız kaldım.Ama yine de yaptırmayı düşünüyorum açıkçası.
Bu konuyla ilgili doktor önerisi ve bu operasyonu yaptırmış olan arkadaşlardan da fiyat hakkında beni bilgilendirmesini rica ediyorum.Bursa'da özel bir estetik merkezinin vermiş olduğu fiyat 3000TL idi.Bursa'da ikamet ettiğim için burda olmasını istiyorum.Fakat İstanbul'u tercih edebilirim,fiyat açısından.
Yardımcı olursanız çok sevinirim...

canıjm sana fazla fıyat solemısler burda 1.750 muayne ucretı de 140 lıra
ama bu soledgım fıyat yeşım yercok adlı doktor verdı tabı ben daha olmadım kararsızım
sana kolay gelsın gcmıs olsn
ıyı dusun kazık yeme orda 3.000 lıra ne demek ya..CADIARZU

merhaba bende aynı problemden şikayetçiyim bursada bi merkeze telefonla sorduğmda 2000yt yi bulur demişlerdi ve bu işlemi estetik cerrahlarının yapması daha doğruymuş bi yakınımın gittiği kadın doğum uzmanı söylemişti bunu bende kadın olmasından yanayım açıkçası ama bu işlemi yapan iyi bir estetikçi bulmakda zor gibi

arkadaşlar bende bu ameliyatı olmak istiyorum gerçekten benim vajınada ki dudaklarımın
görüntüsü çok kötü lütfen bana yardımcı olun ben bursa da oturuyorum ve evlenecegim of bir doktor ısmı ve hastane ismi önerirseniz çok memnun olurum

ücretlerde 3000 çok fazla geldi bana daha uygun yerler de var ise ve beni bilgilendirirseniz cook cook memnun olurum son ümidim sizlersiniz yardımlarınızı bekliyorum simdiden teşekkürler...

merhaba arkadaslar ben 20 yasındayım ve bendede var bu sorun ya en cok korktugum sey ılerıde esımle ilişkiye gırememek yada bunun normal olmaması evli olanlar varsa bu konuda ban bılgı verebılırler mı acaba

umarim sonuc istediginiz gibi guzel olur fakat erkekler bunu asla sorun etmiyor hoslarina bile gidiyor
bunu kendiniz icin yapin fakat psikolajinizi falanda bozmasin fazlaliklarin sagliga bi sakincasi yok..gorunen bi yerdede degil bu isi caninizi SIKMADAN helledin

ben de labioplasti ameliyatı olmak istiyorum fakat güvenilir bu konuda uzman bir doktor bulamamaktan korkuyorum bu konuda bana yardım etmek isteyen biri olursa çok sevinirim ve izmirde yaşıyorum şimdiden teşekkürler

merhaba cano_89 acaba bana doktorunun adını ve adresini verebilirmisin teşekkürler

hihoyyyt merhaba arkadaslar bu konuda cok sıkıntı yasayan bırı olarak bılgı vermek ıstıyorum öncelıkle sıkıntımdan bahsedeyım ben kendımdekı bozuklugu farkettıgımden bu konuda cok uzuluyordum cok arastırdım öncelıkle bu amelıyatı mutlaka ve mutlaka plastık cerrahı yapmalı cunku plastık cerrahı ıstedınızden önce ısın estetık boyutuyla ılgılenıyor yanı sadece ıc dudak sarkıklıgı ıle gıdersınız ama guzel bır gorunum ıcın sıze dıs dudak dolgusuda gerekebılır kılıtorıs estetıgıde gerekebılır butun resımlere baktım ne kılıtorıs duzeltılmıs nede dolgu yapılmıs sadece dudaklar temılenmıs ama yıne bozuk göruntu devam edıyor anlayacıgınız bunada yatmısken dıkkat etmek gerek olmusken guzel ve estetık olsun dımı bırde sunu sölım ben bu amelıyatı yenı oldum 6 gun oldu ılk defa o bölgeye bakıyorum bunu ancak benım durumumdakıler anlar ve hıcmı hıc agrım olmadı kı agrı esıgım cok dusuktur fıyatıda öle cok ucuk fıyat degıl 2000 lıraya hem labıoplastı hem dolgu hemde kılıtorıs duzeltıldı .sızde hıc tereddut etmeyın bu söledıklerıme dıkkat ederek yaptırım benım gıbı cok mutlu olun bu arada hocanın ısmınıde verım dr. hanıfe akınoglu hoscakalın kardesler :)

Bu Hanife Akınoğlu geçen aylarda gazetelere haber olan doktor mu acaba..
Bir kadın dava açmıştı hani.. kalça ve göbek amelyatı olmuştu kadıncağız..
Vücüdümü mahfetti nişanlım beni terk etti diyordu.
Amelyat olucak arkadaşlar iyice araştırmadan adım atmasın derim :)))

Son düzenleme:
arkadaslar gectıgımız aydan berı arastırıyorum bu amelıyat konusunu hatta gectıgımız hafta gıdıp bır uzman ıle gorustum kendısıne ınternetten buldugun vajına fotolarınıda goturmustum bakın buna benzeyen ıstıyorum dedıgımde ( cok etsız bır yapıdadır benımkı bırazda dolgu ısteyecektım dıs dudaklarına o yuzden resım goturdum ) resımlerı elımden alıp bız ısımızı boyle yapmayız dıye bagırdı resmen o tarz ben sunu ıstııyorum buna benzeyım dıye estetık amelıyat olmaz yapanlarda shovmendır ıste tasarım yapılmaz yapılsada aynısını tutturmak mumkun olmaz fılan dedı ben kararsız kaldım bunlar dogrumu acaba bılenınız varmı ?

Uzun zamandır merak ettiğim her şeyi kadınlar kulübünden takip ediyorum, bu konuda yazılanları da defalarca okudum sonunda beni yıllardır rahatsız eden bu sıkıntıdan kurtulmaya karar verdim ve daha önce bu ameliyatı olan bir arkadaşımın önerisiyle ıstanbul'da bir kadın doğumcuya gittim geçen hafta Opr Dr Pelin ılbeyi, yarın ameliyat oluyorum :), genel anesteziyle olacağım için biraz korkuyorum ama doktorum çok tatlı bi kadın beni oldukça rahatlattı, ben de size yardımcı olmak için adım adım ne yaşadığımı anlatmaya karar verdim, gerçi yarın kendimde olur muyum bilmiyorum ama doktorum ertesi gün Ankara'ya dönebileceğimi söyledi, şimdilik bu kadar..

:) Ameliyat çok güzel geçti, gece rahat uyudum ve bugün yola çıkıyorum, neden bu kadar beklemişim anlamıyorum, 2 gün buz koyuyosun, pansuman, bir hafta antibiyotik hepsi bu, kendimi çok iyi hissediyorum :dance: :lepi:

doktorum benden istedi ama cok korkuyorum cunku bazi yazilarda okuduma gore
tuplere zarar veriyormus ama bu endometrise illetinden nasil kurtulcaz baska turlu onuda bilmiyorumki ufak bir melek icin ben kendi adima herseyi yapmaya hazirim allah hepimizin yardimcisi olsun eger yeni olmus arkdasla yorum yaparsa cok daha iyi olur bizi aydinlatirlar

:) Ameliyat çok güzel geçti, gece rahat uyudum ve bugün yola çıkıyorum, neden bu kadar beklemişim anlamıyorum, 2 gün buz koyuyosun, pansuman, bir hafta antibiyotik hepsi bu, kendimi çok iyi hissediyorum :dance: :lepi:

canım kıme yaptırdın bu amelıyatı adı ve numarasını verır mısın ayrıca ankarada bu işi guzel yapan bı dr yok mu bende dusunuyorum ama ankarada olabılırım ancak

ya bı de duydum kı amelıyat olan bi kaç kiiiden haz alamıyolarmış artık korkuyorum ben de bı de bişi sorcam aranızda evlı olanlar varsa ilişki sırasında bu sarkan dudaklar yüzünden sıkıntı oluyor mu acı oluyor mu cok merak edıyorum .. bende nısanlancam yaza ama cok korkuyorum sorun olur esımle dıyee

kesinlikle Dr Hilal Kurul öneriyorum. 3 gün önce ameliyat oldum, sadece anesteziden kaynaklı bir baş ağrısı çekiyorum o da minoset plusla halloluyor. Birincisi çok rahat çok eğlenceli bir kadın, ameliyat masasında başımda çevirdikleri geyiklere gülmekten ameliyatı düşünemedim o kadar yani:)) 30 dk ameliyat sürdü, sonrasında 3 saat falan dinlendim şehir dışına gidecektim ben hemen ayaklandım yalnız hayatımın hatasını yapmışım arkadaşlar mümkünse en az 8 saat siz dinlenin. Çünkü anestezinin etkisi sonradan çıkıyormuş ben iyiyim iyiyim diyerek artistlik yaptım doktorumu dinlemedim 2 saatlik yolda istifra etmekten duramadım. Neyse eve geçince aklınızda bulunsun çok bol sıvı ve mutlaka 3 bardak kahve tüketin başağrıları başka türlü geçmiyor çünkü, ben ki kahveden nefret ederim, el mecbur küpüne giriyorum, ama işin ilginci sonuçtan inanılmaz memnunum, o bölgede hiç sıkıntı yok hatta inanın ben burada baticonla pansuman falan okumuştum buz tatbiki falan doktor bana bunları söylemeyince ben kendim sordum gerek yok öyle şeylere dedi. Ne idrarımın yönünde kayma ne acı ne sızı hiçbirşey yok sadece suyla temizliyorum ve çıkıyorum bu kadar. fiyatına gelince işin zorluğuna göre alırım demişti 500 700 arası olur dedi, çıkarken sen 600 öde dedi herhalde o da kalmadığım için. Sonuç olarak ben Ankara' ya gidip Figen Hanım' dan randevu almıştım ama bin kere memnunum kalıp burada yaptırdığıma. Kadın gerçekten işinin ehli. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer böyle bir sıkıntınız varsa gerçekten beklediğiniz her gün kayıpmış, bunu anladım. Bu kadar basit olacağını bilsem senelerce boşuna beklemezdim, şimdiden geçmiş olsun

X