Labiaplasti olan var mı?

ya arkadaşlar ben açık açık ne sorunumolduğunu bile bilmiyorum kimseyle paylaşamıyorum siz tarif etseniz bu hastalığı acaba benimde mi öle

canm az önce linki yazmayı unutmuşum http://www.newsfollow.com/the-raw-feed/labiaplasty

bu sorunu yaşayan bu kadar kadın olduğuna inanamıyorum! ben de bir jinekoloğa gittim. bende sol dudak daha büyük sorunum o. ama bana bunun normal olduğunu söyledi. oysa asimetri BARİZZZ belli. ve daha bekarım. =( ne yapacağımı bilmiyorum.

anneme durumu açtım. o da maddiyatının elverdiğince yardımcı olacağını söyledi. eğer bu amelyatı devlet karşılıyorsa okulum tatile girer girmez yaptıracağım.

o zaman ben de sizinle deneyimlerimi paylaşabilirim. bu konuşmalarınızla bana çokkk yardımcı oldunuz arkadaşlar. hepinize çok teşekkür ediyorum.

yazın amelyat olduktan sonra görüşmek üzere :)

arkadaşlar 3 aya ameliyat olmalıyım..doktorda kararsızım..estetik durması için estetikçi bu işin ehli değil midir ?doktorun deneyimini nasıl öğrenebilirm ya da ? biri bana gelsin:teselli:

canım çok teşekkür ederim linki yazdığın için şimdi bu labiaplasti hastasıyım galiba bende
yaa şuan o kadar rahatladım ki inanın kimseye anlatamıyordumbu üzerimde büyük bir yük olmuştu
ya şimdi ameliyat olmadan böle evlensem eşimin tepkisinasıl olur yada anlatmalı mıyım bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

yha canım bende senin gibi düşündüm ilk önce ama bu durum sonuçta seninle ilgili birşey sende saklıda kalabilir illede söylemene gerekyok sonuçta biz kendimizde bu durumda mutsuz ve psikolojik olarak ta kötü hissediyoruz evet bu bizim sağlığımızı tehdit eden birşey (psikoljik olarak) ve bununda tedavisin olmalıyız bende çok kötü durumdaydım ama şimdi alışıyorum daha ameliyat olmadım fakat artık bu operasyonuda bir kepçe kulak operasyonu kadar doğal buluyorum İNŞ. bende parayı denkledikten snra bu sorunumdan kurtulmak istiyorum ve forumdaki kızlara tekrardan teşekkür ediyorum bizleri yüreklendirdiniz ve bu kızlar bu konunun daha da konuşulması bayanları dahada bilgilendirmemiz gerekiyor hepinizi bu foruma bekliyorum.....:enbuyukkk::enbuyukkk:

Evli olan kardeşlerim pek umrunda olmaz erkeklerin diyor ama ben imkanın varsa hallettir derim, ama önce iyice araştır, dikkat et sitelerde bazı doktorlar hasta kazanmak amacıyla hasta gibi üye olup tavsiye ediyormus, özellikle tüp bebek vs. için, aman tikatt a.s.

ben ameliyat olalı 2 ay oldu. çok şükür hiç bir problemim yok. keşke bekarken yaptırsaydım diyorum kendime kızıyorum. en azından evlendiğimde utanıp sıkılmazdım . şimdi çok mutluyum herşey yolunda ..
cesaret edemeyenlere söylüyorum iyi doktor bulup ameliyatınızı hemen olun . mutlu olmayı ertelemeyin.

selam canım doktor adı varsa sitesini verirmisin??? canım bide dikişlerin kaldım eğer gittiyse ne zamana kadar sürdü bu durum biliyorum çok soru sordum canım ama...

selam canım doktor adı varsa sitesini verirmisin??? canım bide dikişlerin kaldım eğer gittiyse ne zamana kadar sürdü bu durum biliyorum çok soru sordum canım ama...

prof.dr deniz işçen, prof. dr sıdıka kurul, bunlar estetisyen.ben deniz işcen e ameliyat oldum memnunum.

kadın doğumcu olarak araştırma yaptığım siteler JİNEKOMED.::. Op. Dr. Yeşim Yerçok.::.Kadın Hastalıkları,Kısırlık,Gebelik-Doğum,Tüp Bebek,Menopoz, Kadın Hastalıkları, Gebelik Hamilelik, Cinsellik, Kısırlık Hakkında En Doğru Bilgiler.www.doktornevra.com.GEBELİK HAMİLELİK GEBE HAMİLE DOĞUM KÜRTAJ JİNEKOLOG .

benim dikişlerin düşmesi 1-1,5 ay buldu. kişiye göre dikişlerin düşme süresi değişiyor sanırım.

selam
15 gun once aynı anda
1- vagına daraltma
2 - labiaplasti ve
3- ıkıncı kez sılıkon gogus buyutme amelıyatı oldum.
Cok basarılı gectı amelıyatım ama tabıı dar pantolon ve blue jean hala gıyınemıyorum. Sızlamalar yanmalar ara ara dıkıslerden dolayı sanırım batmalar var. Ama buda cok normal sonucta bıcak degdı. Dr ödem den dolayı o kesılen dudakların cok sıs oldugunu soyledı. Sabırla beklemem gerekıyormus.

Ben daha once ılgısız ve sonucu ıyı olmayan amelıyat gecırdıgım ıcın ( silikon gogus buyutme ) DR. FATIH DAĞDELEN e .......

Bu yuzden ıkıncı kez amelıyatımı PRF.DR.FUAT YUKSEL dr yaptırdım cok memnun kaldım ılgısı alakasıyla
PRF.DR.FUAT YUKSEL

yeterkı dr dogru secın gerısı cok kolay ınanın...

selam ben yenı yaptırdım cokda memnunum dr adı PRF DR FUAT YUKSEL istanbulda

geçmiş olsun özyes kısa zamanda iyileşirsin umarım.. toplam 1,5 ayda hayatın normale dönecek emin ol. dikişlerim tam olarak 25 günde düştü. 2 ay oldu çok rahatım ödem falan kalmıyor 1,5 ayda. kaşıntı başladımı sende ?

herkese geçmiş olsun demek istiyorum,ben de kendi merakımdan okudum bu sayfayı,bilgi ahibi oldum.
ben farklı bir konuya değinmek istiyorum.nette bu konuyla ilgili bir sürü resim varken buraya kendi vajinasının resmini koyan şahsı şiddetle kınıyorum.insanlar yüzlerini bile koymazken bu derece mahrem bir şeyi böyle ulu orta burda yayınlayan kişiye gerçekten inanamıyorum,çok gerekiyorsa özelden gönderebilirdi isteyenlere.ahlak bu kadar basit olmamalı

valla kasıntı baslamadı ama rahat oturmakta zorluk cekıyorum. suan benım 3 hafta bıttı.
dr ılgılenme duzelecek dedı. Beklıyorum sonucu bakalım artık... dılerım sonuctan memnun kalırım. cunku suan bırsey anlamıyorum.Aslında sana soracagım sorular var ozelden mesajlasabılırmıyız .Burda rahat yazamıyorum olurmu?

özeldem mesaj atabilirsin canım bekliyorum .

arkadaşlar iki aya evleniyorum derdime bir çare..... çok heyecenlandım yardım alabileceğimi öğrenince sizlerden umarım bende kurtulurum.

kuzey hacettepe figen hanım bana çok mantıklı geldi diğer arkadaşlar neden ilgilenmedi anlamadım ama hem ucuz hemde hacettepe çok iyi bir hastanedir. malum benim evlilik hazırlığından dolayı fazla paramda yok kabus gibi geliyodu ilk gece şimdi umudum var Ne olur benimle irtibata geç fazla vaktim kalmadı iyileşmesi vs derken. Emekli sandığına bağlıyım ben ama hastane de pek işim olmadı presedur vs hiç bilgim yok bana yardımcı olursan çok sevinirim Şimdiden teşekkür ederim.

önce mutlu bir evlilik dilerim, hazırda bir koca adayının dışında bende aynı senin gibiyim, enekli sandığından yararlanıyorum ve devlette yaptırmak işime geliyor malum para nerdeyi açıklamak zor..
velhasılı kelam ankaranın ne özelliği var yapılıyorsa istanbuldaki üniversite vs. hastanelerinde de yapılır aman öğrenirsen banada söyle, ben bu hafta birine görünmeyi düşünüyorum hemde tek başıma gidecem bakalım, aniden cesaret geldi nerden geldiyse:lepi:
bir araştırma yapiim diyom gitmeden o cesaret yazarım burada kocaman harflerle, sende araştır ama şekerim bana bırakma sadece.. 2 aya yetiştiririz seni :roflol:

bencede emotion benim doğuştan değil kaşıntıyla sol kısım sonradan oldu diğeri normal utandığım için kimseye diyemedim şimdi bile inan zor yazıyorum figen hanım mantıklı geldi canım çok az vaktimiz var yanlız arkadaştan haber gelmedi ben özelden nasıl yazışırız bilmiyorum

kuzeyozhan nerdesin ulaş bize bak senden yardım bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…