Z
zoro
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi buket143
ya arkadaşlar ben açık açık ne sorunumolduğunu bile bilmiyorum kimseyle paylaşamıyorum siz tarif etseniz bu hastalığı acaba benimde mi öle
canım çok teşekkür ederim linki yazdığın için şimdi bu labiaplasti hastasıyım galiba bende
yaa şuan o kadar rahatladım ki inanın kimseye anlatamıyordumbu üzerimde büyük bir yük olmuştu
ya şimdi ameliyat olmadan böle evlensem eşimin tepkisinasıl olur yada anlatmalı mıyım bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
canım çok teşekkür ederim linki yazdığın için şimdi bu labiaplasti hastasıyım galiba bende
yaa şuan o kadar rahatladım ki inanın kimseye anlatamıyordumbu üzerimde büyük bir yük olmuştu
ya şimdi ameliyat olmadan böle evlensem eşimin tepkisinasıl olur yada anlatmalı mıyım bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
ben ameliyat olalı 2 ay oldu. çok şükür hiç bir problemim yok. keşke bekarken yaptırsaydım diyorum kendime kızıyorum. en azından evlendiğimde utanıp sıkılmazdım . şimdi çok mutluyum herşey yolunda ..
cesaret edemeyenlere söylüyorum iyi doktor bulup ameliyatınızı hemen olun . mutlu olmayı ertelemeyin.
selam canım doktor adı varsa sitesini verirmisin??? canım bide dikişlerin kaldım eğer gittiyse ne zamana kadar sürdü bu durum biliyorum çok soru sordum canım ama...
selam canım doktor adı varsa sitesini verirmisin??? canım bide dikişlerin kaldım eğer gittiyse ne zamana kadar sürdü bu durum biliyorum çok soru sordum canım ama...
geçmiş olsun özyes kısa zamanda iyileşirsin umarım.. toplam 1,5 ayda hayatın normale dönecek emin ol. dikişlerim tam olarak 25 günde düştü. 2 ay oldu çok rahatım ödem falan kalmıyor 1,5 ayda. kaşıntı başladımı sende ?
valla kasıntı baslamadı ama rahat oturmakta zorluk cekıyorum. suan benım 3 hafta bıttı.
dr ılgılenme duzelecek dedı. Beklıyorum sonucu bakalım artık... dılerım sonuctan memnun kalırım. cunku suan bırsey anlamıyorum.Aslında sana soracagım sorular var ozelden mesajlasabılırmıyız .Burda rahat yazamıyorum olurmu?
kuzey hacettepe figen hanım bana çok mantıklı geldi diğer arkadaşlar neden ilgilenmedi anlamadım ama hem ucuz hemde hacettepe çok iyi bir hastanedir. malum benim evlilik hazırlığından dolayı fazla paramda yok kabus gibi geliyodu ilk gece şimdi umudum var Ne olur benimle irtibata geç fazla vaktim kalmadı iyileşmesi vs derken. Emekli sandığına bağlıyım ben ama hastane de pek işim olmadı presedur vs hiç bilgim yok bana yardımcı olursan çok sevinirim Şimdiden teşekkür ederim.