selam emotion seninde istanbuldan yazdığını gördüm acaba hangi doktorda bu ameliyatı olmayı düşünüyorsun öğrenebilirmiyim acaba?? bide benim sıkıntım ayrıca şu: klitorisim biraz çıkık ve kabarık labioplasti ameliyatı ile birlikte yapılırmı bunun için ekstra bi ücret alınırmı ? bu gibi sıkıntılarım var sadece daha önce hiç olmayı düşünmüyordum biraz utangaçlık birazda korku ama şimdi tamamen kararımı vermek üzereyim lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler !!!
Canım seni çok iyi anlıyorum, labio plasti sadece keserek iç dudaklar küçültülerek yapılmıyor eğer gerekmiyorsa kesmiyorlar dıs dudaklara dolgu yapıyorlar,fiyatlar değişiyor malesef, bunu süleyman eserdağ da sitesinde söylemiş...
Klitoris çıkık/büyük olan arkadaslar var forumda, onlarda araştırıyorlar hala..
Klitorisin dısındaki deri parçalarını temizleyerek içeri doğru dikiyorlar bildiğim kadarıyla, ama klitoris söz konusu ise his kaybı olabilir...
Süleyman Eserdağ yazarsan google a hera merkezi çıkıyor karsına orada ayrıntılı bilgi vermişler, ben baktım insana güven veriyor, ama seni oraya yönlendiririm, sonra bir sorun olusur ve ben kahrolurum bana bu sorumluluğu yükleme ne olur,
TÜM ARKADAŞLARA DEDİĞİM GİBİ ÜROLOG,KADIN DOĞUM UZMANI, JİNEKOLOG, VB. UZMANLARDAN TAM BİLGİ ALMADAN İYİ BİR UZMANA MUAYENE OLMADAN KARAR VERMEYİN,(estetisyenler bu işi bilemez)
Biraz cesaretle önce fiziksel olarak muayene ol, ondan bilgi al, sonra daha az utanırsın, ben ilk meme ultrasonunda bir bayana bile göğüslerimi açamadım sonra alıstım... vajinamı kız kardeşlerime gösterirken bayılacam sandım utancımdan, şimdi değil mememi vaginamı bile erkek doktora açaırm önemli olan benim beden ve ruh sağlığım,bu açıdan bakınca herşey kolaylaşır..
İstanbulda bununla ilgili doktor bir tek süleyman beyi öğrendim, Araştırıyorum hala,şimdilik para sıkıntım var aşınca yaptıracağım sonra iyi sonuç alırsam buradan bildireceğim merak etme..
Başka sorun olursa cevaplarım, yanlız değilim burada bu dertten muzdarip çok insan varmıs, en azından burada paylaşabiliyoruz derdimizi bu bile süper birşey..:enbuyukkk: