Labiaplasti olan var mı?

• Konu Sahibi buket143
emotion naptın aradınmı? ya merakta bırakma bizi arkadaşımm....

ya arayamadım arasam yazmazmıyım hiç? ev müsait ollmadı dısarıdan hiç konusamam, başka arayan olursa merakla bekliyorum, ama o doktoru araştırdım ağız dudaklarındaki yarıklarda estetik yapıyor sanırım bir mail attım kendisine cevabını bekliyorum..

ama arayabilirsem mutlaka yazarım büyük harflerle :1hug:

• Konu Sahibi buket143
Herkese merhaba,

Ben 2 gün önce Süleyman Bey'e ameliyat oldum. Ve çok memnunum. Biraz pahalı ama değdi.merak ettiiniz herhangi bir şey varsa cevaplayabilirim.

• Konu Sahibi buket143
Gördüğüm kadarıyla vajen estetiği yaptıranların sayısı artıyor. Güzel bişey. Ne kadar çok kişi yaptırırsa, o kadar bilinçleniriz kadınlar olarak. Hala korkanlar varsa, bence cesaretlerini toplasınlar. Ben haziranda yaptırmıştım o günden bu yana hem psikolojik hem fiziksel çok şey değişti hayatımda. Hala her gün iyiki yaptırmışım diyorum. Kızlar bence korkmayın, görüşün doktorla...

• Konu Sahibi buket143
mrb arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum istanbuldan yazıyorum malum benimde sıkıntım bu iç dudaklar henüz yeni farkına vardım böle bi operasyonun olduğunun bana da istanbuldan doktor tavsiye verebilcek olanlar varmı acaba?? bide bayan olmasının isterim bide bu operasyonu yaptıran arkadaşlar acaba hiç resimlerinin linke ekleyebilirlermi bi sakıncası varmı çok teşekkür ederim herkese bu konuda bizleri aydınlattığınız için :)

• Konu Sahibi buket143

ekleyen bir arkadas vardı, kaldırdılar resimi, ama ameliyat videolarını indirebileceğin adresler var bir kaç mesaj önce sanırım oradan bakabilirsin tabi 6 hafta sonra tam iyileşince nasıl oluyor onu bilemiyorum,

ama sunu söyleyebilirimki tamam benim iç dudaklar çok fazla uzun ve dısarıdan görünüyor, ama dıs tarafıda zayıf belki dısarıya dolguda yapılabilir ama ben koca bir toto görüntüsü istemiyorum o yüzden kestireceğim sanırım, valla bir falçatayla yapıyordu doktor, çok ürpertici gelmedi değil..:a015:

• Konu Sahibi buket143
selam emotion seninde istanbuldan yazdığını gördüm acaba hangi doktorda bu ameliyatı olmayı düşünüyorsun öğrenebilirmiyim acaba?? bide benim sıkıntım ayrıca şu: klitorisim biraz çıkık ve kabarık labioplasti ameliyatı ile birlikte yapılırmı bunun için ekstra bi ücret alınırmı ? bu gibi sıkıntılarım var sadece daha önce hiç olmayı düşünmüyordum biraz utangaçlık birazda korku ama şimdi tamamen kararımı vermek üzereyim lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler !!!

• Konu Sahibi buket143

Canım seni çok iyi anlıyorum, labio plasti sadece keserek iç dudaklar küçültülerek yapılmıyor eğer gerekmiyorsa kesmiyorlar dıs dudaklara dolgu yapıyorlar,fiyatlar değişiyor malesef, bunu süleyman eserdağ da sitesinde söylemiş...
Klitoris çıkık/büyük olan arkadaslar var forumda, onlarda araştırıyorlar hala..
Klitorisin dısındaki deri parçalarını temizleyerek içeri doğru dikiyorlar bildiğim kadarıyla, ama klitoris söz konusu ise his kaybı olabilir...

Süleyman Eserdağ yazarsan google a hera merkezi çıkıyor karsına orada ayrıntılı bilgi vermişler, ben baktım insana güven veriyor, ama seni oraya yönlendiririm, sonra bir sorun olusur ve ben kahrolurum bana bu sorumluluğu yükleme ne olur,
TÜM ARKADAŞLARA DEDİĞİM GİBİ ÜROLOG,KADIN DOĞUM UZMANI, JİNEKOLOG, VB. UZMANLARDAN TAM BİLGİ ALMADAN İYİ BİR UZMANA MUAYENE OLMADAN KARAR VERMEYİN,(estetisyenler bu işi bilemez)

Biraz cesaretle önce fiziksel olarak muayene ol, ondan bilgi al, sonra daha az utanırsın, ben ilk meme ultrasonunda bir bayana bile göğüslerimi açamadım sonra alıstım... vajinamı kız kardeşlerime gösterirken bayılacam sandım utancımdan, şimdi değil mememi vaginamı bile erkek doktora açaırm önemli olan benim beden ve ruh sağlığım,bu açıdan bakınca herşey kolaylaşır..

İstanbulda bununla ilgili doktor bir tek süleyman beyi öğrendim, Araştırıyorum hala,şimdilik para sıkıntım var aşınca yaptıracağım sonra iyi sonuç alırsam buradan bildireceğim merak etme..
Başka sorun olursa cevaplarım, yanlız değilim burada bu dertten muzdarip çok insan varmıs, en azından burada paylaşabiliyoruz derdimizi bu bile süper birşey..:enbuyukkk:

• Konu Sahibi buket143

selam canım ameliyat olacakmışsın İNŞ istediğin sonuca ulaşaırsın... bende olmak istiyorum bide benim korkum bu durum tekrar edermi yani amliyat oldukta sonra bile doğum yapmasan bile ??? bide canım kaça mal oluyor sana bu operasyon? kızlar bide bunun için belirli bir yaş varmı yaşım 21...

• Konu Sahibi buket143
Arzu peri sen sekreterliğe sor direk. D grubu ameliyat diye. Hocaya muayene olduktan sonra sekreterliğe böle sormuştu yanımda. Onlarda bana hoca farkını 450 asistan olursa ücretsiz dediler. SGK yeni bi değişiklik yapmadan yaptırın ameliyatı. Sora ödemezse 1500-2000 vermek zorunda kalıcaksın.
Ayrıca benim sorunum herkesinkiyle aynıydı. Küçük dudaklar büyük ve klitoris cıkık. Klitorisin üstünden katlar alındı çıkıklığı gitsin diye fakat direk bi müdahale etmem dedi hoca, çünkü cinsel hayatım bitermiş hiç zevk almazmışım. Küçük dudaklarıda kesti. Hala ödem var bende ama yavaş yavaş sekli belirlendi ve o fotolardaki gibi dümdüz diil cok güzel şekil vermişler, küçük bi ters V şeklinde. Bide benim büyük dudaklar(Labia Majör diyolar) çok zayıf. Hoca muhtemelelen kapanır ama kapanmazsa hafif bi dolgu enjeksiyonu yaparız dedi.
Dolgu da böyle yapılıyomuş. Labiaplasty Pictures, News and Video - NewsFollow

• Konu Sahibi buket143
Hacettepe çok iyi bi hastanedir. Bi Uni hastanesi ve ordakilerin hiçbiri devlet hastanelerindeki gibi hasbel kader orda diiller. Hele de hocalar. Orda başka branşlarda çalışan doktor tanıdıklarım da var kaliteyi cok iyi biliyorum. Hatta onlara ameliyat sırasında yakalanma pahasına orda ameliyat oldum:)

• Konu Sahibi buket143
kuzeyhosan verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.. çok soru sordum sana zahmet oldu.. umarım çabukl iyileşirsin .

• Konu Sahibi buket143

Ya şekerim madem bu D gurubu ameliyatı madem sağlık güvencesi karsılıyorsa, tüm devlet, üniversit hastanelerinde vs. yapılması lazım, mantığıma göre araştıralım derim, bilgi alan olursa yazsın lütfen...

• Konu Sahibi buket143

selam canım bende ameliyatı gecen yaz yaptıran biri olarak yazıyorum kendıme güvenim geldi dısardan kesınlıkle dıkıs ızı falan olmuyor yalnız havalar cok sogudugunda ıc bolgede dıkıs attıgı yerlerde hafıften hafıften sızlama duydum cok enteresan....

• Konu Sahibi buket143

canım teşekkür ederim öncelikle ben sana nerede amleiyat olduğunun ve kaça mal olduğunun sorayım ozaman birde klitorisin üzerinde bazen deri katlantısı oluyor gerektiğinde ayrı bir ücret alınmadan bu durumda düzeltiliyormu daha doğrusu sende böyle bir sorunda varmıydı çünkü bende bu sorun mevcut: cevaplarsan çok memnun olurum canım şimdiden sağol

• Konu Sahibi buket143
slm aradan bir sene geçmiş ama inşallah mesajımıokursun ya benimde benzer sorunlarım var ama daha ne sorunum olduğunu bile bilmiyorum bilgilendirsen bu konuda çok yardımcı olurum,

• Konu Sahibi buket143
slm aradan bir sene geçmiş ama inşallah mesajımıokursun ya benimde benzer sorunlarım var ama daha ne sorunum olduğunu bile bilmiyorum bilgilendirsen bu konuda çok yardımcı olurum,

selam canım bu iç dudakların normalden uzun ve sarkık olması durumu bu rahatsızlığında estetik operasyonla yani labioplasti ile düzeltiliyor tam olarak anlamadım canım ben seni bilgi istersen daha önceki sayfalarda buna ilişkin bir çok web adresleri bulabilirsin canım geçmiş olsun

• Konu Sahibi buket143
selamlaaarrr bu sorun bende de vaarr...nerde kime ameliyat olmalıyım bilmiyorum ...kafam karışık ..yol gösterecek olan biri acep bana ??

• Konu Sahibi buket143
ya arkadaşlar ben açık açık ne sorunumolduğunu bile bilmiyorum kimseyle paylaşamıyorum siz tarif etseniz bu hastalığı acaba benimde mi öle

ya arkadaşlar ben açık açık ne sorunumolduğunu bile bilmiyorum kimseyle paylaşamıyorum siz tarif etseniz bu hastalığı acaba benimde mi öle

selam canım bu linkte bazı fotoğraflar var bu tip sende bunlara bakarak seninde sorunun olup olmadığını anlayabilirsin burdan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…