Ameliyat oldum selen33:) 3. günündeyim fiyat doğru, devlet karşılıyo bu ameliyatı. Biliyorum cok tuhaf geliyo ama yakınlarımızın bile yadırgadığı bu ameliyatı devlet bi sağlık sorunu olarak görüyo. Çünkü bi anormali. Henüz çok ödem var bişey anlayamadım yarın kontrolum var. Yazarım yine sana, bye
ya lütfen arkadşaım banada istanbulda nasıl ssk karşılıcka söylermisin hiçbiyer karşılamıyor diyolarlar param yok benim ailemde karşı çıkar nişanlıyım yaza düğünüm olucak nolur kurtarın beni bu dertten 450dersenir bulup buluştururum ama 1000 falan veremem nolur yardım edin lütfen
kızlar ben bu kadar ödedim ister inanın ister inanmayın. Ayrıca başka şekilde gösterildi olayı yok devlet üni hastanelerini acayip denetliyo. Doktora tavsiye üzerine gittim indirim de söz konusu diil çünkü hastanenin cebine giriyo para. Hacettepeye gidin derim. Prof. Dr. Figen Özgür. Cok anaç bi kadın. Kaç gündür benle uğraşıyo. Başka sağlık problemlerimde var benim bu yüzden yaralarım geç iyileşiyo. Diğer bölümlerle sürekli irtibat halinde kadın kaldıki hiç üzerine vazifede diil. Hoca sonuçta, hocalar asla bu işleri yapmaz hastanelere gidenler bilir. Bu anormali olarak geçiyo. Ben emekli sandığıyım ama SGK oldu herşey aynıdır yani. D grubu ameliyat diye geçiyo. Ameliyatın adı da Labia Minör Eksizisyonu. Sekreterliğe açıp sorun fiyatını D grubu diyin Sağlık Bakanlığının fiyatını veriyolar yani bu kadar....yaa vala şaşırdım kaldım.yani kuzeyoshan görüntü tam istediğin gibi oldumu?en çok bundan korkuyorum ben.yani fiyat eğer gerçekten dedğin gibiyse daha ne herkes olsun kurtulsun bu amaliyatı.tabiki sonuç çok önemli.soracağım çok soru var.işlerinde ustalarmı yani güvenilirmi ?sen memnunmusun?nasıl karar verdin ve sorunun neydi tam olarak bende mesela asimetri var o düzelsin istiyorum tam istedğim gibi olurmu?yani istediğim gibi olursa daha ne.değilse süleyman eserdağa yaptırmayı düşünüyorum 10 yıllık doktor sonuçtaa.offkafam çok karıştı bak yaaa
Nerden buldun canım yaaaa Bu kadarda büyük oluyormuymuş?vay beeee.Görenler rahatsız olabilir valla.yasakkelimeRapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
bu adreslerden operasyon videolarını inidirebilirsiniz, uğurböceği arkadasımdan aldım ben izledim o kadar korkunç deil..hijyen çok önemli...
Nerden buldun canım yaaaa Bu kadarda büyük oluyormuymuş?vay beeee.Görenler rahatsız olabilir valla.yasakkelime
istanbuldan iyi bi bayan doktor tavsiye edebilecek bi arkadaş varmı?[/QUOTE
Yeşim yerçok'u önerebilirim.İsmini yazarsan intten bilgi alabilirsin.
valla arkadaşlar sonuçta üni. hastanesi ve hacettepe yani... bence iyidir ama fiyat konusu biraz sıkıntılı arayıp öğrenmem gerek.. ankara olan bir arkadaşımız varsa gidip konuşsa ne süper olur valla çok sevaba girer :)