Labiaplasti olan var mı?

Merhaba arkadaslar forumu takip edenler okumuşlardır geçen yıl Aralık ayında oldum bu ameliyatı Aylin Karanlık A, ve takıntısıysanız simetri manyağıysanız Aylin Hanım'a gidin, iyileşme sürecimde buraya az yazmadım tedirginliklerimi:) bir yılı geçti ve her defasında iyi ki yaptırmıştım diyorum, korkmayın nolur rahatsızlık duyuyorsanız hiç düşünmeyin yaptırın, psikoloji herşeyden önemli, yaptıranlar iyileşir tekrar dönmez foruma derlerdi, doğruymuş:) ben cesaret vermek için geri geldim, tekrar söylüyorum korkmayın alın randevununzu gidin olun gelin bu kadar basıt
BU DOKTOR HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ VERİRMİSİNİZ

anladim cnim. zaten bu durumdaylen iliskiye falan giremem.biran once ameliyati olmam gerekiyor:KK43::KK43:psiklojom bozuldu yatip kalkip bu konuyu arastiriyorumm.ergenlikten beri surekli bu duruma cok uzuluyorum.sanki bu dunyada sadece ben boyleymisim gibi hissediyordum ama benm gibi bircok insan varmis.ve ameliyati olanlarin %80 i guzel sonuclar aliyor.darisi basima:)
BU OPERASYONU OLDUNUZ MU...BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

bugün doktorumla görüşmemi yaptım ve fazlasıyla tatmin olup doğru doktora karar verdiğime emin oldum.çok ilgili ve herşeyi ayrıntılarıyla anlatan bir hekim.eşimle birlikte gittik.Hem labioplasti hem de vajinoplasti yapacak.ancak jinekologların yaptığı gibi sünnet gibi kesip atmıyoruz biz dedi.daha estetik bir çalışma yapıyoruz dedi.plastik cerrah olduğu için işin estetik görünümü bizim için çok önemli dedi.kafamı karıştıran şey 10 gün mutlak istirahat dedi .işe gitmek yok dedi.halbuki burada arkadaşlar 3.gün işe başladım falan yazmışlardı.1 gün de hastanede yatacakmışım.beni inanılmaz tatmin etti görüşmem ancak 10 gün dinlenme sürecini gözönünde bulundurarak şubat tatiline erteledik.fiyatı 2.500tl.Ayrıca göğüs silikon operasyonu da aynı anda olabilir dedi .O da olursa 5.500tl.Silikon ameliyatının ağrılı olduğunu vajina ağrısını unutturacağını da ekledi.Silikon ameliyatından korktum açıkçası.
DOKTOR KİM

Canim su ameliyati bi olsan atlatsan diceksinki ben bunun icinmi bu kadar stres yaptim kendimi uzrum günlerce kk da arastirdim. Sor bana merak ettigini anlatim ben aralikta oldum artik iyice oturdu cok da memnunum. Bende 9 ay arastirdim sonra o gecirdigim aylara zamana üzüldüm inanki reber botan, Az önce
EVET BEN SORUYORUM ANLATIN LÜTFEN ÇOK KORKUYORUM..ÇOK ENDİŞELİYİM YA PİİŞMAN OLURSAM KİME OLMALIYIM... HAFTAYA RANDEVU ALDIM VE EBRU ÜNAL DOKTORUM ADANADA

Merhaba Aylin hanim istabbulda fulyada ameliyatlarini da o civarda ki hastanelerde yapiyor, ben cok memnumum 3 yili gecti, korkma doktorunla konusmussundur rahatlatmadimi seni

Ben Op.Dr. Pelin İlbeyi ne 2 ayrı zamanda hem labioplasti hem de daraltma yaptırdım

karar verememiştim .. Oysa doktor Pelin Hanımı dinleseydım bir seferde kürtulmuştum

bende bu operasyondan olacağım. izmir de hem uygun fiyata hem de işini yapan bir doktor arıyorum! bu operasyonu geçirip memnun kalanlar bilgi verirlerse mutluluktan uçarım..:-)

bende bu operasyondan olacağım. izmir de hem uygun fiyata hem de işini yapan bir doktor arıyorum! bu operasyonu geçirip memnun kalanlar bilgi verirlerse mutluluktan uçarım..:-)
Ben oldum aynı ameliyatı dr. bilinçsizliğinden üç kere masaya yatmak zorunda kaldım bana ameliyatı daha önce yaptım demişti ama hiç yapmamış. Üçgen Kesti parçayı geriye doğru dikti. Buda yürürken gerilmesine sebep oldu dikişler iki günde parladı hiç kalmadan yatamazsın zaten yatılmamalıda. İlkinde hastaneden çkmadan attı. İkincisinde Tuvalete gidip gelirken oldu ne olduysa bir hafta bile olmadan 3. De doktora geri diktiği parçayı tamamen kesmesini istediğimi söyledim kestirdim. Olmaz falan dedi ilk. iyikide kestirmişim ilk günden gayet iyiydim. Kestirirsen geri diktirme derim. Bu arada dr. Bana anyibiyotik vermedi ameliyattan sonra çok kötü şişti belkide ondan tutmadı dikiş bilemicem. Üçüncüde hem ağızdan hem krem olarak antibiyotik kullandım ikinci günü oturabiliyordum. manisada devlette oldum özlem hanım tavsiye etmem.

İn
Ben oldum aynı ameliyatı dr. bilinçsizliğinden üç kere masaya yatmak zorunda kaldım bana ameliyatı daha önce yaptım demişti ama hiç yapmamış. Üçgen Kesti parçayı geriye doğru dikti. Buda yürürken gerilmesine sebep oldu dikişler iki günde parladı hiç kalmadan yatamazsın zaten yatılmamalıda. İlkinde hastaneden çkmadan attı. İkincisinde Tuvalete gidip gelirken oldu ne olduysa bir hafta bile olmadan 3. De doktora geri diktiği parçayı tamamen kesmesini istediğimi söyledim kestirdim. Olmaz falan dedi ilk. iyikide kestirmişim ilk günden gayet iyiydim. Kestirirsen geri diktirme derim. Bu arada dr. Bana anyibiyotik vermedi ameliyattan sonra çok kötü şişti belkide ondan tutmadı dikiş bilemicem. Üçüncüde hem ağızdan hem krem olarak antibiyotik kullandım ikinci günü oturabiliyordum. manisada devlette oldum özlem hanım tavsiye etmem. Cinsel yaşamınız nasıl şuan

Ben oldum aynı ameliyatı dr. bilinçsizliğinden üç kere masaya yatmak zorunda kaldım bana ameliyatı daha önce yaptım demişti ama hiç yapmamış. Üçgen Kesti parçayı geriye doğru dikti. Buda yürürken gerilmesine sebep oldu dikişler iki günde parladı hiç kalmadan yatamazsın zaten yatılmamalıda. İlkinde hastaneden çkmadan attı. İkincisinde Tuvalete gidip gelirken oldu ne olduysa bir hafta bile olmadan 3. De doktora geri diktiği parçayı tamamen kesmesini istediğimi söyledim kestirdim. Olmaz falan dedi ilk. iyikide kestirmişim ilk günden gayet iyiydim. Kestirirsen geri diktirme derim. Bu arada dr. Bana anyibiyotik vermedi ameliyattan sonra çok kötü şişti belkide ondan tutmadı dikiş bilemicem. Üçüncüde hem ağızdan hem krem olarak antibiyotik kullandım ikinci günü oturabiliyordum. manisada devlette oldum özlem hanım tavsiye etmem.
Cinsel hayatınız nasıl şuan

Evli değilim. ikinci ameliyatı ilkinden bir hafta sonra oldum üçüncüyü üç ay sonra oldum daha iyileşmemişti. Üçüncüde bir buçuk ay sonra tam iyileşme oldu. Dr. Çok önemli nasıl ameliyat yapacak iyi öğren ona göre ol derim

Bu ameliyat neredeyse furyaya dönüşmüş nereden bilecegiz kim iyi kim kötü sorsan hepsi işi biliyor.

Kızlar benim de 4. Gunum bitiyor. Ödem pek yok indi. Ancak bende söyle bir sorun var benim klitorise müdahale edilmedi. Ve şuan klitorisim dişarıda duruyor komple. Ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum ne camaşır giyebiliyorum. Bu klitors nasil bu kadar dışa firladı anlamadım. Ve inanilmaz bir acı. Ameliyatsız duzelmesi mumkun degil. Birde labiolarin altinda bir parça daha kalmiş alinmayan. Odem indikçe farkettim. Çok cirkin duruyor. 1 hafta sonra konrtole gel demisti dr um. Kontrole gidince fazlaligi hemen aldiricam. Klitoris icin de ne yapilabilirse hemen yaptirmak istiyorum. Cunku bu nasil hassas bir şey ki boyle yaşamak mumkün degil. Boyle birşeyle karşilaşanlara denk gelmistim ama şuan forumda yoklar. Başina gelen var mi? Klitorise labioplas ameliyatinda mudahale edilmesi gerekiyormus çok arastirdim. Edilmezse disarida kaliyormus. Ve bu acı hayat boyu çekilmez. Ne ilişkiye girilir ne de temel ihtiyaclar yapilabilir. Camasir dahi giyemiyorum.

Birde idrar yonü değişti. Daha doğrusu yön diye birşey kalmadı. Fıskiye gibi her yone işiyorum. Pişmanlık noktasinda gidip geliyorum

X