Labiaplasti olan var mı?

Ameliyat oldum selen33:) 3. günündeyim fiyat doğru, devlet karşılıyo bu ameliyatı. Biliyorum cok tuhaf geliyo ama yakınlarımızın bile yadırgadığı bu ameliyatı devlet bi sağlık sorunu olarak görüyo. Çünkü bi anormali. Henüz çok ödem var bişey anlayamadım yarın kontrolum var. Yazarım yine sana, bye

çok geçmiş olsun... birkaç güne ödem falan geçer ama kaşıntı başlıcak canım. krem vermiştir sanırım doktor. benim 1 hafta oldu hala kaşınıyor... bu ameliyatı devletin karşılaması çok güzel biz araştırmadan ameliyat olduk.. acaba istanbulda da var mı? yaptırmak isteyen arkadaşlar bizim gibi çok para vermesinler yazık..

ya lütfen arkadşaım banada istanbulda nasıl ssk karşılıcka söylermisin hiçbiyer karşılamıyor diyolarlar param yok benim ailemde karşı çıkar nişanlıyım yaza düğünüm olucak nolur kurtarın beni bu dertten 450dersenir bulup buluştururum ama 1000 falan veremem nolur yardım edin lütfen

ya lütfen arkadşaım banada istanbulda nasıl ssk karşılıcka söylermisin hiçbiyer karşılamıyor diyolarlar param yok benim ailemde karşı çıkar nişanlıyım yaza düğünüm olucak nolur kurtarın beni bu dertten 450dersenir bulup buluştururum ama 1000 falan veremem nolur yardım edin lütfen

Bu operasyonun tamamı özel canım.Ne ssk ne devlet karşılıyor.2000 TL den başlıyor birde.Keşke artık sorun olduğu anlaşılsada desteklense ama zor biraz.:1no2:

kuzeyoshanı gördünmü :S o deiş bilmiyorum okudunmu ama banada garip geldi

Hiç devletin karşıladığını duymadım.Öyle bişey varsa açıklasın herkeste yararlansın.Yada dr. tanıdık olabilir başka bir operasyon yazıp ameliyat yapmış olabilir.

Son düzenleme:
belkide başka ameliay olarak gösterdiler
benim maddi durumum imkan vermiyor maalesef bu ameliyata

yaa vala şaşırdım kaldım.yani kuzeyoshan görüntü tam istediğin gibi oldumu?en çok bundan korkuyorum ben.yani fiyat eğer gerçekten dedğin gibiyse daha ne herkes olsun kurtulsun bu amaliyatı.tabiki sonuç çok önemli.soracağım çok soru var.işlerinde ustalarmı yani güvenilirmi ?sen memnunmusun?nasıl karar verdin ve sorunun neydi tam olarak bende mesela asimetri var o düzelsin istiyorum tam istedğim gibi olurmu?yani istediğim gibi olursa daha ne.değilse süleyman eserdağa yaptırmayı düşünüyorum 10 yıllık doktor sonuçtaa.offkafam çok karıştı bak yaaa
kızlar ben bu kadar ödedim ister inanın ister inanmayın. Ayrıca başka şekilde gösterildi olayı yok devlet üni hastanelerini acayip denetliyo. Doktora tavsiye üzerine gittim indirim de söz konusu diil çünkü hastanenin cebine giriyo para. Hacettepeye gidin derim. Prof. Dr. Figen Özgür. Cok anaç bi kadın. Kaç gündür benle uğraşıyo. Başka sağlık problemlerimde var benim bu yüzden yaralarım geç iyileşiyo. Diğer bölümlerle sürekli irtibat halinde kadın kaldıki hiç üzerine vazifede diil. Hoca sonuçta, hocalar asla bu işleri yapmaz hastanelere gidenler bilir. Bu anormali olarak geçiyo. Ben emekli sandığıyım ama SGK oldu herşey aynıdır yani. D grubu ameliyat diye geçiyo. Ameliyatın adı da Labia Minör Eksizisyonu. Sekreterliğe açıp sorun fiyatını D grubu diyin Sağlık Bakanlığının fiyatını veriyolar yani bu kadar....

kuzeyoshan, ya ben tam anlayamadım şimdi sen tam olarak iç dudakları küçültme ameliyatımı oldun yoksa başka sağlık sorunlarından kaynaklanan bir vajen ameliyatımı? yani sen sadece görünümünden şikayet ederkmi gittinde bu fiyata yaptılar? ve memnun kaldınmı bende yaptırmak istiyorum ama benim iç dudaklarda büyük klitoriste biraz büyük yaaa :KK43:

kuzeyoshan bunu sordum çünkü sen ameliyatın adına labia minör eksizisyonu demişsin. bu bildiğim kadarıyla kadın sünneti olarak geçiyor yani iç dudaklar ve klitoris tamamen kesiliyor...

Nerden buldun canım yaaaa Bu kadarda büyük oluyormuymuş?vay beeee.Görenler rahatsız olabilir valla.yasakkelime

uğur böceği nickli arkadasım bulmus, yayınlamakta sakınca görmedim, basımıza ne geleceğini bilek yani:1shok:

gerçekten benimki o kadar büyük değil ve o kadar esnemiyor ama yarısı kadardır diyeyim, :eek:genede istemediğim bir durum..:nazar:

Ayy çok büyükmüş ya ama......Şaşırdımmmm...

Arkadaşlar labia minör eksizyonu sünnet diil. Ben tamamen estetik kaygılarla gittim ve yaptırdım. Bende inanamadım sekreterlik bu fiyatı verince. 1500 ü cıkarmıştım gözden. Ama D grubu diyolar ve fiyat buuuuu. Arayın ve bilgi alın. O kadar cok ameliyat olan varmışki. Ayılma odasında hemşire söyledi, biz boşa bunca yıl beklemişiz. Bide başka sağlık sorunları derken benim kalbimle ilgili bi sorunumda var ve yaralarımda coook geç iyileşiyo. mek istemiştim diğer yazımda. Ve bunlara rağmen bu dertten kurtulmak için göze aldım ameliyatı. Dikişim tutmadı hatta ve yeniden canlı canlı dikiş atıldı. Hesab edin oraya atılan dikişin acısını. Ama başa dönsem yine yaptırırım yine yaptırırım. Çekinmeyin yahu arayın hastaneyi bağlatın plastik cerrahi sekreterliğini yada gidin bilgi alın.

çoookk teşekkürler kuzeyoshan.. bende didiğin doktora mail attım böle böle die dedim bu fiyatlar doğrumu yanıt olarak muayene etmeden fiyat veremiyoruz dedi.. peki özel olacak ama sen sadece iç dudaklarımı küçülttün,şeyy aslında ben hem iç dudaklar hemde klitorisi biraz küçültmek istiyorum sanırım üstündedi dokuları küçültüyorlarmış sen bunuda yaptırdınmı veya bu sitede yaptıran varmı arkadaşlar? ve yaptırdığın ameliyattan memnun kaldınmı yani görünüş açısından. çünkü bazı sitelerde öncesi sonrası resimlerine baktım ama pek iyi gözükmüyordu sanki dümdüz keesip atmışlar gibiydi..

yaaa inanamıyorum okadar para döktük demek devlet karşılıyormuş. şu utanma huyundan vazgeçip devlet hastanelerinden araştırmak gerekirmiş. gitti paracıklar. kızlar utanmayın çekinmeyin ve korkmayın ameliyat çok başit bir ameliyat tıpkı jinekologa muayene olmak gibi gidin çekinmeden ameliyatınızı olun.. ben çok mutluyum. 2 hafta oldu ve görüntü çok hoş oldu :)

kuzeyoshan ın dediklerine çok şasırdım ama doğruysa bu en çok bana yarayacak ilk fırsatta oradayım çok sevindim, para biriktirene kadar benim yasım 40 da olurdu 50 de bakalım konusacağım valla ameliyat sırası gelirmi acaba, devlet hastanelerine güvende yok türkiyede malum iyice araştıralım arkadaslar...sositososito

valla arkadaşlar sonuçta üni. hastanesi ve hacettepe yani... bence iyidir ama fiyat konusu biraz sıkıntılı arayıp öğrenmem gerek.. ankara olan bir arkadaşımız varsa gidip konuşsa ne süper olur valla çok sevaba girer :)

valla arkadaşlar sonuçta üni. hastanesi ve hacettepe yani... bence iyidir ama fiyat konusu biraz sıkıntılı arayıp öğrenmem gerek.. ankara olan bir arkadaşımız varsa gidip konuşsa ne süper olur valla çok sevaba girer :)

pazartesi ev boş olur anca o zaman arayabilirim sanırım, rahat rahat konusurum..öğrendiklerimi yazarım bakalım ne diyecekler..

X