Labiaplasti olan var mı?

akrep ece sanıyorum senin operasyonun o yöredeki kadınlarda olduğu gibi klitorisi ortaya çıkarmak amacıyla yapılmiş,estetik için değil yani, bence bu çok farklı bi durum bunu zaten sende söylüyosun...burada sorunlarını paylaşan arkadaşların ise durumları çok farklı ,sadece görünümü düzeltip estetik bi görünüm kazandırmak,onlarca olan kişi tecrübelerini yazıyorlar ve hiçte pişman olan yok , bu tamamen kişinin kendi tercihine kalmış , kendini iyi hissetmetle ilgili bi durum ayni burun,göğüs estetiği gibi,ben bunda bi olumsuzluk görmüyorum.....

Dünki yazıma bi ek yapmak istiyorum....dün sanıyorum bu fotograf yoktu bugün gördüm,akrepece bu sana yapılan operasyon labiaplasti değil , katliam,,orada iç dudakların tamamını almış hatta yanlış görmüyorsam klitoriside almış,insanın bu fotografı görünce , artık dr.mu bilmem hırsını senden çıkarmış diyesi geliyor , eğer bu amaçla yapılan operasyonların tümü bu şekildeyse insanın aklına yazık,günah demekten başka bişey gelmiyor , sen bu resme göre söylediklerinde haklısın ama bu tamamiyle farklı bişey bu labiaplasti değil olsa,olsa kadın sünneti o bile hafif kalır oysa labiaplasti, öncesi ve sonrası fotograflarına baktıisen çok farklı şeyler tamamen estetik amaçlı ikisini birbirine karıştırmayalım,en azından ben böyle düşünüyorum,diğer arkadaşlarında farklı bişey ima ettiklerini sanmıyorum,sana çok geçmiş olsun

Dünki yazıma bi ek yapmak istiyorum....dün sanıyorum bu fotograf yoktu bugün gördüm,akrepece bu sana yapılan operasyon labiaplasti değil , katliam,,orada iç dudakların tamamını almış hatta yanlış görmüyorsam klitoriside almış,insanın bu fotografı görünce , artık dr.mu bilmem hırsını senden çıkarmış diyesi geliyor , eğer bu amaçla yapılan operasyonların tümü bu şekildeyse insanın aklına yazık,günah demekten başka bişey gelmiyor , sen bu resme göre söylediklerinde haklısın ama bu tamamiyle farklı bişey bu labiaplasti değil olsa,olsa kadın sünneti o bile hafif kalır oysa labiaplasti, öncesi ve sonrası fotograflarına baktıisen çok farklı şeyler tamamen estetik amaçlı ikisini birbirine karıştırmayalım,en azından ben böyle düşünüyorum,diğer arkadaşlarında farklı bişey ima ettiklerini sanmıyorum,sana çok geçmiş olsun

Söyledilerinin hepsine katiliyorum resmi görünce utkum tutuldu sen cok güzel dile getirmissin tebrik ederim...

evet ya okadar piskoloji bozucu bi durumki anlatamam.yat kalk gece gündüz aklında hep insanın.şu durumdan bend ebi kurtulsaydım.üzerimde yüzz kilo varmış gibi hissediorum.ama şuan ne maddi olarak nede yaşadığım konum itibariyle bi çözüm yok gibi.bunu böle düşünmekten umarım bigün kafayı yemem:KK43:

Selencim benimde durmadan aklımda Daha öncede demiştim Acaba hipnozla bundan kurtulunurmu ki Böle kafamdan çıksalar nasıl mutlu olurum anlatamam.

akrepece labioplasti ameliyatı geçirmiş biri olarak bu ameliyatı yaptırmak isteyenlerin aklını karıstırma lütfen senin koyduğun resim arap ülkelerindeki kadın sünneti olayı resmindende anlaşılıyor ne iç dudak nede klitoris bırakılmış tüm zevk alma duyuları orda kesilerek alınmış bizde dısarı taşan dudaklar labimlar estetik ölcüde küçültüldü ne klitoris alındı nede iç dudaklar sadece dısarı taşan fazlalıklar estetik ölçüde alındı ve benım cinsel hayatım eskisinden daha da zevkli oldu en basta gösterirken karanlık olsun görmesin ne o oyle erkek organı gibi aşağı uzayan et parçası ne kadar iğrenç falan diye düşünmelerinden duyduğum kaygılar, korkular bitti ve artık cinselliğin zevkini yaşıyorum...

Merhaba
görünüşe göre forumda labioplasti karşıtı tek kişi benim.

8 yıl önce oldum. cidi bir şikâyetim olmasada.
tuvalette işerken elimi öne koymadan işeyemiyorum
öne fişkırıyor. ve iç dudaklarım kısa olduğundan idrar
kalçalarımdan süzülüyor.

Labioplasti yaptırmayı düşünen ameliyatan sonra işerken idrarın öne doğru fışkıracağını unutmasın.

En iyi dileklerle Ece

nerden cıkartıyorsun sende iç dudaklar tamamen alındığı için öne fışkırıyor bu ameliyatı olanlarda iç dudaklar alınmıyorkı sadece küçültülüyor ve öne falan işemiyorum ben arkadaşlar akrepece istisna bir arkadaşımız onun olayı sünnet olayı o yüzden kafanız karışmasın ve korkmayın burda benım gibi bu ameliyatı olan arkadaşlar var ve son derece memnun keşke daha evvel yaptırsaydım diyorum cunku bende çok korkuyordum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap:
Kairo\Mısırda bir poliklinikte. Bıçak altına yatmamın sebebi estetik kaygılar değildi.
Mısırlı kocamla evlenmezden önce oldum. (İki yıl sonra boşanıp Türkiye'ye geri geldim)
Zira kaynanam "Sünnetsiz gelin" istemiyordu. Mısırda kızlar tıpkı buradaki erkek çocuklar gibi sünnet ediliyor.
Orada sünnetsiz kadınlara "Gavur karısı" gözüyle bakılıyor.

Selen; Türkiye'de yaşadığına ve dini gerekçelerle sünnet edilmediğine şükret.

Asimetriye gelince asimetri durumu biz kadınlara özgü birşey değil.
Erkeklerin penisi genellikle sağa veya sola eğik olur.
(pantolunun içinde düz durması mümkün değil herzanan, dışarıdan kabarıklık farkedimemesi için
sağa veya sola kaçırırar)
Ne erkek kardeşimin ne de geçmişte flört ettiğim kişilerin testisleri eşit büyüklükte değildi.
Hiç kimse benim penisim eğik, veya testislerim asimetrik deyipte evlenmezden önce düzeltireyim demiyor.

Allah aşkına bunlar son derece önemsiz konular.
Biz kadınlar cinsel organlarımızın görünümüne niye bu kadar çok önem veriyoruz?

Eda'ya yazdığım mesajda ona verdiğim tavsiyeyi sana da vereceğim:
Özgüvenin yerine gelsin, kendi vücudunu sev. Başkalarınında seni seveceğini göreceksin.
Erkek arkadaşına gelince (eğer varsa) seni olduğun gibi kabul edeceğine eminim.
Kendini olduğun gibi kabul ettir. Kimseye boyun eğime. Vücüdun senin vücüdundur. Başkaların görüşleri sadece ve sadece onların görüşüdür. Hiç kimse kendi görüşlerini genel kaide ve standart olarak kabul ettirmeye kalkmasın.

Sevgilerle Ece

:1shok: :1shok: :1shok:
vallaha dıhandım. ganım dondu.
:bbo: kafamçokkarıştı

saglık acısından gerekıyorsa dıyecek bıseyım yok ama arkadaslar bu erkekler dogal gelışen fedakarlıklarımızın hengısıne deger hangısının karsılıgında bıze mınnet duyarkı bıde kalkıp onlar için bıçak altına yatıyosunuz**********kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

saglık acısından gerekıyorsa dıyecek bıseyım yok ama arkadaslar bu erkekler dogal gelışen fedakarlıklarımızın hengısıne deger hangısının karsılıgında bıze mınnet duyarkı bıde kalkıp onlar için bıçak altına yatıyosunuz**********kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Biz bu fedakarlığı eşimiz ya da partnerimiz için değil kendimiz için yapıyoruz.Onları memnun etmek için hiç yapmıyoruz.Yanlış anlaşılmasın lütfen.:1no2:

Labioplasti esnasında çekilmiş 2 videoyu ilginize sunuyorum.
Herkeze selamlar.
2
3
1 (uzun dudaklar)

Labioplasti esnasında çekilmiş 2 videoyu ilginize sunuyorum.
Herkeze selamlar.
2
3
1 (uzun dudaklar)

Canım teşekkürler nerden buldun bunları.Demek böyle oluyormuş labioplasti.Umarım izleyenler korkmaz,rahatsız olmaz.Sonuçta bu operasyonu olmuş biri olarak merakımıda gidermiş oldun gönderdiğin resimlerle.Yaptırmak isteyenleririn sakın aklı karışmasın.Çok kanama olmadan yapılmış.Bide güle oynaya yapıyorlar.Demekki o kadarda abartılacak bir şey değilmiş.....İlgilenenlere.....................

eee. ben de açamadım, biraz bilgisayar özürlüyüm galiba :)

Arkadaşlar ben bu konuyu yıllardır araştırıyorum. sonunda Ankarada bi bayan doktor bulabildim. Hacettepe üniversitesinde prof. Cumaya gün aldım. Perşembede tahlilleri yapcak onlar olmadan ameliyata almıyo zaten. cok titizler. Ücretide cok az geldi bana. Lokal anestezi 450 genel anestezi 670. Bu ücretler hoca girerse ameliyata. Yani asistan olsun diyosanız ücretsiz:) Sonucu mutlaka paylaşıcam. Yanlız sormayı unuttum hocaya ameliyattan kaç gün sora pantolon giyebiliriz. Çalışıyorum ve de kış ayı malum eteklemi olcaz 15 gün?

istanbul'da prof.dr deniz işcen çek yaptı operasyonu
çok da memnunum
bende aynı dertten yakınıyorum. burayı bulmam çok büyük bir şans oldu. 22 yaşındayım. evli değilim. cinsel hayatım yok. ergen olduktan sonra başladı herşey... ne olduğunu önceden anlamadım. kimseye de bu durumu açamadım. yıllardır kendi içimde yaşıyorum bunu. psikolojik bir bunalım içindeyim. bu durumdan kurtulmanıza gerçekten çok sevindim. böyle bir ameliyat olduğunu öğrenince dünyalar benim oldu. artık bu durumdan kurtulmak istiyorum. kabus gibi bir şey... ilk defa sizinle paylaşıyorum. gerçekten kolay bir ameliyat mı? panik atağım var ve ameliyattan korkuyorum. ama eski halime dönmek için herşeyi göze alırım. eski haline gerçekten döndü mü? ameliyat izi kaldı mı?

bende aynı dertten yakınıyorum. burayı bulmam çok büyük bir şans oldu. 22 yaşındayım. evli değilim. cinsel hayatım yok. ergen olduktan sonra başladı herşey... ne olduğunu önceden anlamadım. kimseye de bu durumu açamadım. yıllardır kendi içimde yaşıyorum bunu. psikolojik bir bunalım içindeyim. bu durumdan kurtulmanıza gerçekten çok sevindim. böyle bir ameliyat olduğunu öğrenince dünyalar benim oldu. artık bu durumdan kurtulmak istiyorum. kabus gibi bir şey... ilk defa sizinle paylaşıyorum. gerçekten kolay bir ameliyat mı? panik atağım var ve ameliyattan korkuyorum. ama eski halime dönmek için herşeyi göze alırım. eski haline gerçekten döndü mü? ameliyat izi kaldı mı?

bende deniz işcene ameliyat oldum cumartesi şimdi dikişler var ama görüntüsü iyi gibi şişlik inince ve dikişler düşünce gerçek halini göreceğim :) ama o et parçalarından kurtulduğum için çok mutluyum. ben lokal anestezi ile oldum sana yarım saat önce sakinleştirici yapıyorlar ve rahatlıyorsun. korkma sakın ama çok paniksen genel anesteziyi tercih etmelisin. lokal ile 2500 liraya ameliyat oldum hastanede doktora yardım eden personelde bayan bu yüzden rahat oluyor. genel anestezi sanırım 3000 lira.

Arkadaşlar hacettepede doktor, öğretim görevlisi Prof. Figen Özgür. Fiyatlar yazdığım gibi. 3 gün var ameliyata. Sonucu yazıcam size

Ameliyat oldum selen33:) 3. günündeyim fiyat doğru, devlet karşılıyo bu ameliyatı. Biliyorum cok tuhaf geliyo ama yakınlarımızın bile yadırgadığı bu ameliyatı devlet bi sağlık sorunu olarak görüyo. Çünkü bi anormali. Henüz çok ödem var bişey anlayamadım yarın kontrolum var. Yazarım yine sana, bye

X