- 12 Nisan 2011
- 135
- 1
- Konu Sahibi buket143
okyanusderya beni de eklermisin
Adresini yaz canım ekliyeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okyanusderya beni de eklermisin
xxxxxxxxxxxxxx
bana ileti hala gelmedi.yesiya eklendimi sana.bi de msn adresleri yazılmıyor x li cıkmış yazdıklarında.sen yazsan msn adresini biz seni ekleyelim okyonusderya.
Ya kizlar ben yaklasik 1.5 ay once oldum bu ameliyati ve hala cinsel iliskiye giremiyorum canim yandigindan sizde de boyle birsey olmus muydu ne yapmaliyim bu konuda yardim edin
Ben evli olmadığım için her hangi bir cinsel birlikteliğim yok.
Bu konuda sana yardımcı olamadığım için üzgünüm, fakat 1,5 ay olmasına rağman birliktelikde canın acıması bana normal gelmedi. Mesela benim şuan hiç bir acım yok, elimi dokunduğumda ne bir acı nede bir yanma hissetmiyorum. Acaba senin yaraların geç mi iyileşiyor. Birde dikişlerin kendiliğinden eriyenlerden niydi yokso normal dikişmiydi. Kendiliğinden eriyense dikişlerin alındı mı yoksa hala duruyor mu? Benim dikişlerimin bir kısmı 1 hafta sonra diğer kalan kısmı ise 3 hafta sonra alındı. Dikişler alındıktan sonra, iyileşme daha hızlı oldu.
Artık iyileşmiş olmasına sevindim.
Merak ettiğim başka biley var, baı arkadaşlar his kaybından bahsediyorlar, sende böyle bişey oldu mu?
Benim doktorum "artık ilişkilerinden daha fazla zevk alacaksın" demişti. Bende o yönde olacağını tahmin ediyorum, çünkü bir kere kendime güvenim geldi.
Sendeki durum ne? çok özel oldu ama umarım cevaplarsın
Herkese merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum bu forumu. Küçüklüğümden beri hep rahatsızdım iç dudaklarımın uzun olmasından. İlk defa Cosmopolitan dergisinde haberim olmuştu bu estetik ameliyattan. 10-15 yıl önceydi, daha o zamanlar girmişti bu fikir aklıma. Bir süredir işsizdim bir türlü olamadım ameliyatı. Şimdi işe girdim biran önce olmak istiyorum ameliyatı. Erkek arkadaşımın bu halini görmesini hiç istemiyorum. Son zamanlarda acayip taktım bu konuyu kafama. Hem hijyen açısından hem de cinsel ilişki açısından sorun yaratıyor. Forumlarda iki isim öne çıkıyor; Aylin Karanlık ve Pelin İlbeyi. İkisine de ön bilgi almak için mesaj attım sağolsun ikisi de hemen cevapladı. Aylin hanım estetik cerrah 2500-3000 TL arası bir fiyat verdi, Pelin Hanım Jinekolog 1500 TL fiyat verdi. İkisi arasında çok büyük bir fark var. Pelin Hanım şu an için daha uygun geliyor yeri de bana daha yakın. Ama arada fiyat farkı gibi sonucu etkileyecek bir fark çıkmaz diye umuyorum.
Acaba Figen Hanım Hacettepe'deki profesör Figen Hanım mı? Ve ücret olarak ne ödediniz acaba..:97: