Labiaplasti olan var mı?

bana ileti hala gelmedi.yesiya eklendimi sana.bi de msn adresleri yazılmıyor x li cıkmış yazdıklarında.sen yazsan msn adresini biz seni ekleyelim okyonusderya.

bana ileti hala gelmedi.yesiya eklendimi sana.bi de msn adresleri yazılmıyor x li cıkmış yazdıklarında.sen yazsan msn adresini biz seni ekleyelim okyonusderya.

Yesiya yı ekledim ve konuşa bildik. Aca sen adresi yanlış mı verdin. Bende mail adresimi versem onuda yönetim silecek. Bu forumda özel mesaj hakkı olan birisi ile daha görüşüyorum ben msn den. Ona söylerim o sana benim mail adresimi atar. Ama sanırım buda pazartesi günü olur en erken. O zaman görüşürüz canım.

Ya kizlar ben yaklasik 1.5 ay once oldum bu ameliyati ve hala cinsel iliskiye giremiyorum canim yandigindan sizde de boyle birsey olmus muydu ne yapmaliyim bu konuda yardim edin:KK58:

Ya kizlar ben yaklasik 1.5 ay once oldum bu ameliyati ve hala cinsel iliskiye giremiyorum canim yandigindan sizde de boyle birsey olmus muydu ne yapmaliyim bu konuda yardim edin:KK58:

Ben evli olmadığım için her hangi bir cinsel birlikteliğim yok.
Bu konuda sana yardımcı olamadığım için üzgünüm, fakat 1,5 ay olmasına rağman birliktelikde canın acıması bana normal gelmedi. Mesela benim şuan hiç bir acım yok, elimi dokunduğumda ne bir acı nede bir yanma hissetmiyorum. Acaba senin yaraların geç mi iyileşiyor. Birde dikişlerin kendiliğinden eriyenlerden niydi yokso normal dikişmiydi. Kendiliğinden eriyense dikişlerin alındı mı yoksa hala duruyor mu? Benim dikişlerimin bir kısmı 1 hafta sonra diğer kalan kısmı ise 3 hafta sonra alındı. Dikişler alındıktan sonra, iyileşme daha hızlı oldu.

Ben evli olmadığım için her hangi bir cinsel birlikteliğim yok.
Bu konuda sana yardımcı olamadığım için üzgünüm, fakat 1,5 ay olmasına rağman birliktelikde canın acıması bana normal gelmedi. Mesela benim şuan hiç bir acım yok, elimi dokunduğumda ne bir acı nede bir yanma hissetmiyorum. Acaba senin yaraların geç mi iyileşiyor. Birde dikişlerin kendiliğinden eriyenlerden niydi yokso normal dikişmiydi. Kendiliğinden eriyense dikişlerin alındı mı yoksa hala duruyor mu? Benim dikişlerimin bir kısmı 1 hafta sonra diğer kalan kısmı ise 3 hafta sonra alındı. Dikişler alındıktan sonra, iyileşme daha hızlı oldu.

Canim evet kontrole gittim tekrar bu durumdan dolayi ve doktorum gec iyilestigimi soyledi ve ben uzgun bir sekilde eve dondum ama bikac gun
sonra sorun cozuldu zaten :KK3: su an hala biraz gerilme hissi var ama o da yavas yavas gecer diyorum.
Dikislerim kendiliginden eriyenlerdendi,kisa bir zaman oncesine kadar onlar da erimemisti ama simdi sanirim pek problem kalmadi :21:
sen epey hizli iyilesmissin sanirim,bunyeyle de alakali tabi ben de oyle olmadi ama yine de mutluyum cok:KK3:

Artık iyileşmiş olmasına sevindim.

Merak ettiğim başka biley var, baı arkadaşlar his kaybından bahsediyorlar, sende böyle bişey oldu mu?

Benim doktorum "artık ilişkilerinden daha fazla zevk alacaksın" demişti. Bende o yönde olacağını tahmin ediyorum, çünkü bir kere kendime güvenim geldi.

Sendeki durum ne? çok özel oldu ama umarım cevaplarsın :kk77:

bende bişi sorcaktım, bu ameliyatı ebru zülfikaroğlu na olan varmı? yada hakkında bişey duydunuz mu hiç? varsa lütfen cevaplarınız bekliyorum, cünkü arkadasım randevu aldı ve ameliyat olcak. hala cok emin olamıyo,kesin güvenmek istiyo.

Sizin başlığada yazdım, sebeblerini.

Ebru hamınla telefonda konuştuk, fakat ücreti bana hayli yüksek geldiği ve başka sebeble ona olmadım.

Ben doktor Mümtaz Yüce'ye oldum, halimdenden memnunum :)

Artık iyileşmiş olmasına sevindim.

Merak ettiğim başka biley var, baı arkadaşlar his kaybından bahsediyorlar, sende böyle bişey oldu mu?

Benim doktorum "artık ilişkilerinden daha fazla zevk alacaksın" demişti. Bende o yönde olacağını tahmin ediyorum, çünkü bir kere kendime güvenim geldi.

Sendeki durum ne? çok özel oldu ama umarım cevaplarsın :kk77:

Yani his kaybi kesinlikle yok sadece farkli. Yani hayatim boyunca benimle olan kisimlar artik yok ve tabi biraz daha degisik oluyor ama bu kesinlikle pozitif bir gelisme.onceden fazlalik olan kisimlar sikisip canim yaniyordu simdi cok daha keyifli,rahat ve estetik. Bunun yani sira psikolojik olarak da cok daha iyi cunku benim de kendime guvenim geldi. Onemli oldugunu dusundugum bir nokta daha var o da parterimizin de bu sekilde daha cok hissedebildigi ve keyif aldigi,kisacasi kotu bir sonuc asla yok en azindan bende (=

Bende öyle olacağını tahmin ediyorum, seninle aynı şeyleri düşünüyorum.

Her iki taraf içinde daha iyi olacaktır eminim :)
:KK34:

Herkese merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum bu forumu. Küçüklüğümden beri hep rahatsızdım iç dudaklarımın uzun olmasından. İlk defa Cosmopolitan dergisinde haberim olmuştu bu estetik ameliyattan. 10-15 yıl önceydi, daha o zamanlar girmişti bu fikir aklıma. Bir süredir işsizdim bir türlü olamadım ameliyatı. Şimdi işe girdim biran önce olmak istiyorum ameliyatı. Erkek arkadaşımın bu halini görmesini hiç istemiyorum. Son zamanlarda acayip taktım bu konuyu kafama. Hem hijyen açısından hem de cinsel ilişki açısından sorun yaratıyor. Forumlarda iki isim öne çıkıyor; Aylin Karanlık ve Pelin İlbeyi. İkisine de ön bilgi almak için mesaj attım sağolsun ikisi de hemen cevapladı. Aylin hanım estetik cerrah 2500-3000 TL arası bir fiyat verdi, Pelin Hanım Jinekolog 1500 TL fiyat verdi. İkisi arasında çok büyük bir fark var. Pelin Hanım şu an için daha uygun geliyor yeri de bana daha yakın. Ama arada fiyat farkı gibi sonucu etkileyecek bir fark çıkmaz diye umuyorum.

19 Mart tarihinde DR. Aylin Karanlık'a ameliyat oldum. Zaman kısıtım olduğu için hastande muayene olup aynı gün ameliyat oldum. Burada yazılanlar bana çok yardımcı olduğu için ben de deneyimimi paylaşmak istedim aynı dertten muzdarip olanlara az da olsa ışık tutması için. Öncelikle beklediğimden daha zormuş. Genel anesteziyle ameliyat oldum, aynı gün akşam hastaneden çıktım ama iki gün oturamadım, 2 hafta boyunca da sert zeminlere oturamadım. Dikişlerin düşmsi 5 haftayı falan buldu. şişliklerin inmesi ise 2 ayı geçti snırım. ben 3-4 haftada iyileşeceğini sanıyordum. Çalıştığım için ctesi ameliyat olup ptesi işe başladım bu beni çok zorladı. Mümkünse 1 hafta evde dinlenebileceğiniz bir zaman diliminde ameliyat olun. İş yerinde hijyeni sağlamak biraz zor. Her tuvalette o bölgenin bticonlu suyla yıkanması lazım. Baticon da malum kokuyor da biraz, elimden geldiğince insanlardan uzak durmaya çalıştım. İş yerinde buz kompresi de yapamıyorsunuz çok zor. Ama tüm sıkıntılra rağmen kesinlikle değer. iyi ki de bu ameliyatı olmuşum diyorum. Keşke daha önce olabiseydim diyorum. Öncelikle öz güvenini artıyor. Beni çok rahatsız eden akıntı problemim vardı atık tamamen geçti hiç hijyen problemi yaşamıyorum en çok bunun için memnunum. O rahatsız eden marul görüntüsü yok oldu :)

operasyonu olan biri olarak derimki sakın olmayın....

mesajlarımda sıkıntım yazılı....ama daha detaylısını anlatıcam once dr ile gorusmek istiyorum....

hepinize geçmiş olsun kzılar

Acaba Figen Hanım Hacettepe'deki profesör Figen Hanım mı? Ve ücret olarak ne ödediniz acaba..:97:

Margarinkafa,

Daha yeni gordum mesajini. Evet Hacettepe'deki Figen Hoca (Ozturk) yapti ameliyatimi. Para kismini annem halletti, geri odemek icin sordum ama soylemedi. Hazir uzunn zaman gecmisken bir daha sorar ve donerim sana...

mrh arkadaslar bu ameliyatı bende düşünüyorum ameliyatı hem est cerrah hemde jinekolog yapbiliyormu ayrıca ne kadar ücret ödeniyor bu ameliyatta:KK61:

İzmirde bu ameliyatı yapan çok iyi bi cerrah var mı.. :18:
Ve aynı gün içinde eve dönebiliyo muyuz.. bu çok önemli.. kimseye anlatamam çünkü :KK25:

X