Kizlar aranizda bana yardimci olacak var mi??... Vajen estetigini uzun zamandir duyuyorum ama henuz internete girip arastirdim ve psikolojik olarak resmen coktum suan. internette before after goruntulerini gordum daha cok moralim bozuldu, onlar yaninda benimkiler cok vahim gibi su durumda senağlama . Goruntu olarak asiri bi rahatsizlik hissetmedim bugune kadar gerci, partnerlerimden de bi elestiri almadim ya da rahatsizlik duyduklarini hissetmedim ama cinsel iliski sonrasinda gunlerce cok sikinti yasiyorum kizlar dudaklar buyuk oldugu icin cok agrim oluyor, dar kotlar giydigim zaman da ayni durumu yasiyorummmm. ilk firsatta ameliyat olmaya karar verdim ama New York'ta yasiyorum ve burda olmam imkansiz. Turkiye'ye geldigim zaman olmayi plnaliyorum ama Turkiye'de de saglik sigortam yok. internette gordugum kadariyla 2500TL civari bir maliyeti var bu ameliyatin. Bu bana daha mi pahaliya mal olur bu durumda Turkiye'de?? Bu konularda pek bir bilgim yok. Aydinlatirsaniz cok sevinirim... Simdiden Tesekkurler...