- 13 Mayıs 2009
- 68
- 0
- 43
- Konu Sahibi buket143
Geçmiş olsun kataro, ben de eski genital estetikli olarak yanaklarından öpüyorum canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
123_ahseen bende 19 um ve bir kadın doğumcuya gitcem bugün umarım hemen o parçayı alır benimde koparasım geliyo çünkü.. kızlık zarınla ilgisi yok merak etme zarar gelmez..sende bian önce git doktora zaman kaybedince dahada sarkıyor yada bende öyle oldu
slm kızlar uzun süredir araştırdığım bi konu benimde..yazılarınızı takip ediyorum bi çoğunuz bu ameliyatı olmuş yada olmayı düşünüyor..malesef benimde başımda böle bi dert var.Önceleri fazla kafayı takmıyodum ama bunun bi operasyonla giderildiğini duyunca çok fazla kafama takmaya başladım..nişanlıyım önümüzdeki yaz sonu evlenmeyi düşünüyorm..en çok korktuğumda ilişkide problem yaşamak..bazı arkdaşlar cinsel birleşmede sorun yarattığı hakkında bilgi vermiş bu gerçekten doğrumu herkezde olan bişeymi..ameliyattan korkuyorm da yani aileme ve nişanlıma ben genital estetiği olcam die de maddi açıdan destek olmalarını bekleyemem ki söyleyemem bile..
sevgilimle bu konuyu hiç konuşmadım..napcam bilmiyorum tecrübelerinizi paylaşın lütfen
hem bu ameliyatı canlı canlımı yapıolarr yaa :S:S:S
"Free User" Butonunun üstüne tıklat, geri sayım durduktan sonra videoyu indirmen için tıklatacağın buton ortaya çıkacak. onun üstüne tıklat.
evet cnm ilişki sırasında sorun yaratabiliyor ama herkeste olan birşey değil..yani sıkışma tarzında acı verebiliyor diyolar..üniversite hastanelerinde ucuza olunabilir sanırım bende hala doktor arıyorum.bir araştır fiyatı ailene deilde nişanlına bu konuyu söyleyebilirsin bence sonuçta evlenceksiniz cesaretini topla konuş onunla..:teselli: