Labiaplasti olan var mı?

Geçmiş olsun kataro, ben de eski genital estetikli olarak yanaklarından öpüyorum canım.

Geçmiş olsun kataro, ben de eski genital estetikli olarak yanaklarından öpüyorum canım.

slm kızlar ben de bugün sonunda laboplasti ameliyatımı oldum.6-7 yıldır sallayıp duruyordum cesaretim yoktu utanıyorum.ameliyat kelimesinden korkuyordum.olalı daha 2-3 saat oldu ve ben gelir gelmez yatmak yerine bilgisayarımı açtım.şükür kolay geçti ağrım yok.şimdilik Allaha şükür her şey yolunda.doktorum çok güzel oldu dedi.şuan şiş ben anlamıyorum zaten bi süre hiç incelememyi düşünüyorum.dün gittim bugünde gittim heemn oldum.geciktirmeye ve psikoloji bozmaya değecek bir durum yok.hemen çaresine bakın.sevgiler.

bugun 6. gunum dikislerden dusmeler basladi hafif hakinti basladi sislikler indi artik tamamen dikislerin dusmesini bekliyorum yani anliycaniz hersey super :)
cok mutluyum cooooooook

kataro kendini iyi hissetmene cok sevindim..cok gecmiş olsun hayatım..doğru ellerde herşey süper olur zaten..zamanla muhteşem hissedeceksin merak etme..

arkadaşalr nolur bana yardım edinn :KK43::KK43: daha 17 yaşındayım ve vajinamda labia minör denen iç dudakların sarkması olayı var sag taraf normalde sol tarafdaki uzun :S bu ameliyatı olmayı düşünüyorum ama bakireyim kızlıgım ameliyat olursam bozulur mu yaa yemin ediorum abzen bıçagı alıp o eti kesesim gelio nolur bana yardım edinn

123_ahseen bende 19 um ve bir kadın doğumcuya gitcem bugün umarım hemen o parçayı alır benimde koparasım geliyo çünkü.. kızlık zarınla ilgisi yok merak etme zarar gelmez..sende bian önce git doktora zaman kaybedince dahada sarkıyor yada bende öyle oldu :KK43:

Son düzenleme:
123_ahseen bende 19 um ve bir kadın doğumcuya gitcem bugün umarım hemen o parçayı alır benimde koparasım geliyo çünkü.. kızlık zarınla ilgisi yok merak etme zarar gelmez..sende bian önce git doktora zaman kaybedince dahada sarkıyor yada bende öyle oldu :KK43:

bizim burdada dr. aylin karanlık die bir kadın var bende ona gitmeyi düşünüyorum amaa bilmiorum sen git gelde bii.. buraya yazarsın yada bana özelden msn ver konuşalım birileriyle konusup morlimi yerine getrmem lazım yoksa bnde kesicem eliem bıçagı alıp o etiii :gitme:

hem bu ameliyatı canlımı yapıolar yaa :S

hem bu ameliyatı canlı canlımı yapıolarr yaa :S:S:S

özelden msn gönderdim cnm anlatırım.. o kısmı uyuşturuyorlar sadece

slm kızlar uzun süredir araştırdığım bi konu benimde..yazılarınızı takip ediyorum bi çoğunuz bu ameliyatı olmuş yada olmayı düşünüyor..malesef benimde başımda böle bi dert var.Önceleri fazla kafayı takmıyodum ama bunun bi operasyonla giderildiğini duyunca çok fazla kafama takmaya başladım..nişanlıyım önümüzdeki yaz sonu evlenmeyi düşünüyorm..en çok korktuğumda ilişkide problem yaşamak..bazı arkdaşlar cinsel birleşmede sorun yarattığı hakkında bilgi vermiş bu gerçekten doğrumu herkezde olan bişeymi..ameliyattan korkuyorm da yani aileme ve nişanlıma ben genital estetiği olcam die de maddi açıdan destek olmalarını bekleyemem ki söyleyemem bile..
sevgilimle bu konuyu hiç konuşmadım..napcam bilmiyorum tecrübelerinizi paylaşın lütfen :KK43:

slm kızlar uzun süredir araştırdığım bi konu benimde..yazılarınızı takip ediyorum bi çoğunuz bu ameliyatı olmuş yada olmayı düşünüyor..malesef benimde başımda böle bi dert var.Önceleri fazla kafayı takmıyodum ama bunun bi operasyonla giderildiğini duyunca çok fazla kafama takmaya başladım..nişanlıyım önümüzdeki yaz sonu evlenmeyi düşünüyorm..en çok korktuğumda ilişkide problem yaşamak..bazı arkdaşlar cinsel birleşmede sorun yarattığı hakkında bilgi vermiş bu gerçekten doğrumu herkezde olan bişeymi..ameliyattan korkuyorm da yani aileme ve nişanlıma ben genital estetiği olcam die de maddi açıdan destek olmalarını bekleyemem ki söyleyemem bile..
sevgilimle bu konuyu hiç konuşmadım..napcam bilmiyorum tecrübelerinizi paylaşın lütfen :KK43:

evet cnm ilişki sırasında sorun yaratabiliyor ama herkeste olan birşey değil..yani sıkışma tarzında acı verebiliyor diyolar..üniversite hastanelerinde ucuza olunabilir sanırım bende hala doktor arıyorum.bir araştır fiyatı ailene deilde nişanlına bu konuyu söyleyebilirsin bence sonuçta evlenceksiniz cesaretini topla konuş onunla..:teselli:

Arkadaşlar selam..
Ben de Aylin Karanlık'a olmayı düşünüyorum.. acaba wedge yöntemini mi uyguluyor yoksa trim m? Trim yöntemi ile internette gördüğüm fotoğraflar oldukça kötüydü...

hem bu ameliyatı canlı canlımı yapıolarr yaa :S:S:S

Hayır canım Aylin hanım hastanede sakinleştirici verdirip yapıyor. Hiç birşey hissedilmiyor merak etme. Ameliyat sonrası da kolay hafif sızı ve şişlik oluyor, ona da buz tedavisi uygulanıyor canım.

"Free User" Butonunun üstüne tıklat, geri sayım durduktan sonra videoyu indirmen için tıklatacağın buton ortaya çıkacak. onun üstüne tıklat.

yaa bu ameliyatt ne içim kalktı resmeennn ıyggggggggggggggggggggggg off yaaaa:S:S:S:S::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet cnm ilişki sırasında sorun yaratabiliyor ama herkeste olan birşey değil..yani sıkışma tarzında acı verebiliyor diyolar..üniversite hastanelerinde ucuza olunabilir sanırım bende hala doktor arıyorum.bir araştır fiyatı ailene deilde nişanlına bu konuyu söyleyebilirsin bence sonuçta evlenceksiniz cesaretini topla konuş onunla..:teselli:

ya haklısın çekinicek bi durum değil ailemle paylaşmam zor nişanlıma anlatabilirim bu tarz konuları açıkça konuşabiliyoruz kendiside bende sağlıkçıyım..
ama bilmiyorm ona bu konuda rahatsız olduğumu bi türlü söleyemiyorm kendisinin ne düşünüceğini tahmin edemiyorm büyük ihtimal başka işin mi yok diyicek :)
ama cinsel ilişkide problem yaratması ilişkiyi mahfeder..seks olmadan evlilik yürümez :KK43::KK43::KK43: herkezde aynı etkiyi yaratıp yaratmadığını öğrenmek istedim sadece sıkışma dediğiniz tam olarak ne ?? bunun için önce kadın doktorumla konuşucam eğer gerek görürse mecbur olucaz :S

sıkışma tam olarak o et parçasınında içeri doğru hareket etmesi ve çekildiği için acı vermesi.. işin mi yok dememesi için ona bunları anlat hemde temizlik konusunda sorun yaratıyor de anlayacağını umuyorum yerimseniben yaa ameliyat olan arkadaşlar????
kaç günde tamamen iyileşiyor yardım etcek biri var mı bana sadece 2 haftam var ve herşey normale döner mi dersiniz??

Son düzenleme:
sweet_dreams canım iyileşme süreci tam olarak 1 ay..ne öncesi ne sonrası bir aydır net olarak..

X