Labiaplasti olan var mı?

teşekkürler Güldenya, ben özel bir hastanede yaptırdım. Doktorum çok iyi bir kadın doğun uzmanı üstelikte bayan. Fiyatı ise hiç öyle yüksek falan da değil. Bilgileri özelden mesaj atarım. Burda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum.

bu bir estetik ameliyattır..estetikte plastik cerrahların işidir..adı üstünde plastik cerrah,el becerisi...örnegin,kepce kulagını düzelttirmek isteyen biri gidip kulak burun boğaz bölümündeki doktora yaptırabilirmi,ne diycek siz uzmansınız kulak konusunda düzeltinmi diycek..plastik cerrahlar insan vücudunun tümünü ele alıp eğitim almış insanlar..burnunu yaptıracak biri niye normal uzman doktora gitmiyorda plastik cerrahın yolunu tutuyor..plastik cerrah burun doktorumu,kulak doktorumu..o bölge bu bölge diye ayrılmaz estetik,,,estetikcilerin işidir..ben yasadım işte jinekoloğ kurbanı oldum hadi beceriksizdi oldu diyelim,hiçbir jinekolog sorunlu klitoris bölgesine dokunmuyor his kaybı uydurmasıyla yapmıyorlar..bilmiyorlar cünkü..kadın doğumcular o bölgenin şeklini düzeltme konusunda egitim almıyorlarki,kadın hastalıkları,doğum vs...ama bir plastik cerrah insan vücudunun tümünü düzeltme konusunda okumus eğitim almış insanlar...madem bu bölge kadın doğumcuların işi öyleyse göğsünü yaptırcak biride gitsin göğüs hastanesine,,burnunu kulagını yaptırcaklar gitsin kulak burun boğazcılara...olmazki...mantıklı düşünmek gerek..bu bir rant savaşına dönüşmüş bence..klitoris bölgesi sorunlu olan bazı arkadaşlara jinekolglar ne demiş onuda okuduk,,his kaybı olur boylu boyunca dikşi olur diye caydırmamışlarmı...ben ikinci ameliyatımı plastik cerraha oldum ve klitoriste problemliydi,,içeri gererek dikmiş üstünde bir tane dikş bile yok en ufak bir ameliyat izi yok..his kaybıda hikaye...zaten basımıza ne geliyosa bilgisizlik cehaletten geliyor..yaptıracak arkadaşlar açsın gözünü arastırın sorusturun gerekirse on doktor gezip fikir alın,,ani karar vermeyin doktor seçiminde...

bu işler uzmanlaşmış plastik cerrahların işidir...vardır tabi plastik cerrah olduğu halde iyi sonuc çıkaramayan,başarılı olamayan doktorlar..ona bakılırsa kadın hastalığı branşındaki doktorlar arasındada iyi tedavi yapamayanlar cıkabilir..her branş için gecerlidir olabilir..önemli olan konu estetikse eger işini cok iyi yapan uzmanlaşmış plastik cerrahı bulmaktır,,

Enterasan yaşadığınız çünkü bende sorunum için estetik cerraha muayne olduğum
da klitoris çevresine dokunamayacağını tekninin farklı olduğunu söylemişti.Daha sonra araştırdım ve haftada en 3 kez bu operasyonu yapan işinin ehli adeta bir sanatkar gibi kesen diken ,klitoris ve çevresinide korkmadan profesyonelce diken bir jinekologa ameliyat oldum .sonuç bir hafta sonra bile mükemmel dikiş gözükmüyor .Her doktorun plastik cerrah olsun ,jinekolog olsun aynı beceriye sahip olamayacağını akıldan çıkarmamalı ,araştırmadan ikisine de teslim olmamalı,plastik cerrah deyip çok güvene ve yamuk idrar yapan yakın bir arkadaşım var.hemde çok ünlü bir cerrah!!!!!!!!!!

Opr.dr. YeŞım yerÇok ınternetten de araŞtırabılırsınız.ayrıca bu konuda muaynanesıne hıÇbır Ücret Ödemeden Ön muayene olmaya ,danıŞmaya yada yaptıĞı operasyonların Önce ve sonrasını gÖrmeye gıdebılırsınız .operasyon yaptırma konusunda karasızsanız bunu mutlaka yapın derım.ınanılmaz Şeker rahatlatıcı bır doktor .bu operasyon ıÇı 1.750 gıbı Ücret alıyor

merhabalar, bir çok kişi bu yaz operasyon geçirmiş memnun olanda var olmayanda.. şimdi iatanbulda olan arkadaşlara soruyorum: kime gidin kime asla gitmeyin dersiniz? nerede ve kaça yaptırdınız? sonuçlar nasıl değermi kesilip biçilmeye? buradaki amacımız bilgilenmek, öğrenmek.. buradan izin olmayabilir özelden mesaj bekliyorum... kaydirigubbakcemile5

pparıltı yazmıyorsun merak ettim umarım iyisindir..:eek:klava:

merhabalar, gördüğüm kadarıyla bir çok kişi bu yaz operasyon geçirmiş herkese geçmiş olsun.. ve memnun olanda var olmayanda.. şimdi İstanbul'da olan arkadaşlara soruyorum: kime gidin kime asla gitmeyin dersiniz? nerede ve kaça yaptırdınız? sonuçlar nasıl değermi kesilip biçilmeye? buradaki amacımız bilgilenmek, öğrenmek.. buradan izin olmayabilir özelden mesaj bekliyorum... kaydirigubbakcemile5

pparıltı yazmıyorsun merak ettim umarım iyisindir..:eek:klava:

Valla emotion76 zaten iki üç doktorun adı geçmiş ıstanbul'da. Ben yine de hatırlatayım Op. Dr. Aylin Karanlık'a oldum vajinoplasti ve labioplasti ameliyatımı. Çok çok memnunum dileyenlere duyurulur

kıslar yaptırmayı düşünüyorsanız hiiiiiiiiiiiiçç ertelemeyin. ben bu zamana kadar beklediğim için pişmanım senağlama. en kısa zamanda fırsat bulunca yaptırın.ben plastik cerrahide yaptırdım. memnunum kafama takılan sadece bir şey var o da kontrole gidince hallolacak inşallah. sadece ameliyattan önce iyice konuşun her şeyi sorun( ben kafalarını şişirmiştim.) bi de ( nacizane benim görüşüm) uzak bir yere giderseniz aynı gün yola çıkmayın, lokalin etkisi geçince ağrı-sızı başlıyo. evde olsanız uzanırsınız geçer ama yolculukta zor oluyor ( ben 4 saatlik yolu gidip ameliyat oldum, sonra hemen geri döndüm bu da bazı ufak sıkıntılara sebep oldu.) eve gazlı bez ve batikon depolayın...:)))))))))))))))))
:teytey:

slm arkadaşlar bende bu ameliyatı oldum ve şuan çok mutluyum benimde tam istediğim gibi oldu ama şu dikiş izi olayını anlamadım benim hem küçük dudaklar hemde klitoris oldu ama hiç dikiş izi şeklide gayet iyi..dikiş izinden bahsetmişsiniz pek anlayamadım nerde var??

izlerin nerde olduğunu anlayamdım açıklarsanız sevinirim ayrıca doktor bana contratubex diye bir krem verdi dikiş izlerini yumuşatır diye ama iz falan görünmüyor.

Merhabalar emotıon 76 ben operasyon olalı 1 hafta oldu .tavsıye Üzerıne gıttıĞım ve Çok mennun kaldıĞım doktoru Önerebılırım sıze ve tÜm olmak ısteyenlere (tek bır dıkıŞ ızı yok, hıÇ ŞıŞlık ,kanama olmadı ,aĞrı kesıcı hemen hıÇ kullanmadım ve ben takıntılı bırıyım ınanın santım santım ÖlÇÜp dıkmıŞ sankı Çok ŞaŞırdım bu kadarını bekle mıyordum aÇıkÇası) sahrayıcedıtte jınekomed de oldum .dr yeŞım yerÇok Öyle tatlı ve becerıklı , bır de ıyı yÜreklı ınternetten de araŞtırabılırsınız. Ücret 1500 ıle 1750tl arası sorununun az ıse daha bıle az olbılıyor . Ücretsız muayne olup sadece fıkırde alabılıyorsunuz.Şımdıden geÇmıŞ olsun!!

yaptırıpta bu dertten kurtulan arkadaslara gecmiş olsun..ikinci düzeltme amliyatımın üzerinden bir ay gecti ve cok mutluyum...hem iç dudak hem klitoris sorunluydu hepsi bitti..insan yeniden doğmuş gibi oluyor..o giden fazlalıklar insanı pskolojik anlamda gercekten rahatlatıyor...burası bayanların paylasım alanı olduğu için rahatlıkla dertlesebiliyoruz,,istediğim iç çamaşırını,taytı rahatlıkla giyebiliyorum artık..temizlik ,hijyendede büyük kolaylık..kadının ruh dünyasına inanılmaz güzel yansıyor giden fazlalıklar...kestirmeye degermi diyen arkadaşlara duyurulur,,,,evet değer..parasınada değer..kendini yeniden keşfetmek gibi birşey...yeterki profesyonel ellerde olduğunuza emim olun..gerisi harika o zaman..sonuc mükemmel,,tek önemli olan bu ameliyatın uzmanı olupta sayısız tecrübeleri bulunan doktoru bulmak..yeni yaptırcak arkadaslar doktorunuzu iyi secin,cok arastırın cok soru sorun en ince noktasına kadar...

mavikedi canım dikiş izi şöyle,,,,işinin ehli olmayıpta bu ameliyatı yapan bazı doktorlar klitoris başlangıcından iç dudak bitimine kadar boylu boyunca görünür dikiş atabiliyorlar..düşünsene klitorisi sorunlu biri gitse o doktorda klitorisin dış kısımlarından belirgin dikş atsa nasıl olur...profesyonel bir doktor klitoriside sorunlu kişiyi ameliyat ederken dıştan dikmez,klitorisi içeri gererek içten görünmeyecek yan diplerden diker...klitoris bölgesinden ameliyat olunduğu asla anlasılmaz o zaman...üzerinde ve görünen kenarlarda dikiş yoktur cünkü...ben yasadım işte,klitorisimde sorunluydu çıkıktı dıstan belliydi..doktorum iceri gerip dikmiş ameliyat olduğum belli degl..ve düşünki biliyosun ikinci düzeltme ameliyatımdı..klitoris bölgemde bakıyorum dışta gözle görülür dikiş yok.içten dikilmiş,içteki dikişlerde düşünce bişey göremiyosun zaten yok cünkü...ben hala şaşıyorum klitoris bölgem nasıl böyle içeri gizlendi diye..doktırcuğumun elleri marifetliymişalkisalkisalkis ameliyat olmuşmuyum olmamışmıyım asla anlasılmayacak derecede doğalım...cok mutluyum coooook:sm_cool:

evet ayrıca doktorun verdiği contratubex süperdir....iyileşme döneminde gercekten faydalı....biraz pahalı ama etkisi iyi...

bugün kontrolümü de oldum herşey yolundaymış, dikişi falan açılmamış (benim kuruntularım) oh bee :lepi:

geçmiş olsun canım aynı şeyi bende düşünmüştüm ama yersizmiş....herkese geçmiş olsun

Kuzeyorhan Hacettepe deki doktorun tam adını ve tel yazar mısın? Teşekkürler.

pparilti doktor ismi verebilir misin ve yeri nerde? teşekkürler

X