Labiaplasti olan var mı?

Arkadaşlar dün akşam sonunda bende ameliyat oldum.çok kolaymış korkmaya hiç gerek yok ama cesaret edip henüz inceleyemedim bile..yukarıdan bakınca fena gözükmüyor. umarım güzel olur. biraz iyileştikten sonra herşey ortaya çıkacak.:)

çok teşekkür ederim:) sen nasıl oldun bu arada iyileştin değilmi?

geçmiş olsun,ameliyatı hangi plastik ceraha yaptırdın yazrmısın.teşekürler.

kızlar yarın sabah aylin hn muayene olacagım ve inş.17-21/08/2009 arasında birgün ameliyatımın yapılmasını isteyecegım cok heyecanlıyım umarım yarın kı görüşmem guzel geçer.. sizlerin yazılarını okuyorak cesaretlendım ve yaptırmaya karar verdım labiaplasti ameliyatını AYLıN KARANLIK a olan var mı ?

kızlar yarın sabah aylin hn muayene olacagım ve inş.17-21/08/2009 arasında birgün ameliyatımın yapılmasını isteyecegım cok heyecanlıyım umarım yarın kı görüşmem guzel geçer.. sizlerin yazılarını okuyorak cesaretlendım ve yaptırmaya karar verdım labiaplasti ameliyatını AYLİN KARANLIK a olan var mı ?

Merhaba şeker ben pubis estetiği oldum 4 ay önce çok iyi bir doktordur merak etme. Geçmiş olsun şimdiden.hihoyyyt

kızlar yazıları baştan sona okudum hemen hemen hepimizde bi korku var haklı olarak bende de vardı bi kararlılıkla gidip yaptırdım labioblasimi aslında herkesn dediği gibi operasyon korkulcak bişey değilmiş acı ağrı hissetmiyorsun ama ben sonrasının biraz sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. yada herkeste öyle mi merak ediyorum şu an tam 8. günü dikişlerim doktorumun dediği gibi düşmeye başladı yalnız sadece bir tanesi:S dikişler iyice sertleşti ve etime batıyorlar üstüne bir de regl oldum cabası hala sünnet olmuş gibi yürüyorum ve herşeye cok dikkat etmeme rağmen hala şişlik var üstelik benimki tek taraflıydı iki taraflı olanları düşünemiyorum bile... biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama bu acılarım ne zaman sona ercek lütfen yardımcı olun :KK43:

mlsydmr ben de haftaya olacagım acaba nasıl yaptılar senınkını direk kefazlalık kesilip dikiş mi atıltı yoksa üçgen şeklinde parça kesilip cıkarıldıktan sonra gerilme yontemıylemı kesildi yanlış anlama ne olur hangısı daha cok acı verıyor onun için sordumda.......

walla şekerim direk kesilip dikiş atıldı diğer yöntemi de bilmiyorum nasıl oluyor:S

yanı nasıl anlatsam ınternetten gördum dudaklardan uçgen şeklınde parça cıkartılık kalan ıkı uç birleştırılıyo ne kadar aydınlatıcı oldu bilemem tabı

mlsydmr hayatım boşuna endişe ediyosun,şişlikler zamanla inecek bünyeyle alakalı bunlar...bol bol buz ile kompres yap şişliğin inmesinde birebir..uzun süreli uygula buzu 5 dakika koyup cekme..dikişlerin artık düşeceği için sertleşiyorlar diken gibi ouyor bazen bu normal düşeceklerde ondan öyle...hepimizin yaşadığı evreler ama sonuç harika..yersiz yere kendini üzme..

kataro,,,canım sende son derece şanslısın iyi bir doktor sectiğin için..canım doktorum aylin karanlığın elleri cok beceriklidiropuyorumnanaktan

evet haklısın aylin hanıma acayip güvenıyorum umarım sonunda hayallerıme kavusurum ınan ameliyat günü bir türlü gelmiyo ınan stresten dudaklarım uçukladı gecelerı ruyalarıma gırıyo artık hayırlısıyla olup kurtulsam şunlardan geri hiç birşey kalmasın istıyorum .

pbyy teşekkür ederim gerçekten geçiyor ve hızla iyileşiyor biraz da kuruntu yapmamak lazım galiba ama şunu unutmayın iyileşme süreci 1 hafta değil 3 hafta ama değiyor heralde:KK70:

kataro...evet haklısın heyecanlanmakta bu normal ama stres yapma göreceksin ne kadar kolay kurtulduğunu..ilk 1 hafta dikkat et sonrası genelinde kolay..1 ay sonunda ise tamamen iyileşmiş olacaksın..burda önemli olan gercekten işini bilen ve profesyonel ellerde olmandır..bu gercekten ilk kural.merak etme canım güvendesin....

mlsydmr....evet canım,,sonucuna kesinlikle değiyor..her gecen gün daha iyi hissedeceksin kendini..iyi haberlerini bekliyoruz zemuszemus

Oooo pbyy hanım nerelerdesiniz özlemiştik seni. Yüzün gülüyor sanırım, nedir son durum?

ayfergin123 cok cok iyiyim arkadaşım..muhteşem hissediyorum kendimi..yeniden hayat bulmuş gibiyim bana ilk zamanlar moral verdin teşekkür ediyorum tekrardan..aylin hanım gercekten harika biri..hala inanamıyorum harikalar yarattı...sevgiler

slm kizlar sonunda oldum hic agrim yok sadece biraz fazla adim adinca cnm aciyo eeeeeee tabi ilk gun bide olacak okadar ama simdiden goruntu super devamli buz koymama ragmen biraz şişlik varç ama gun gectıkce duzelıcek valla aylın hn super bır ınsan yercekten olmak ıstıyenlere tavsıye edenler arasına bende katıldım.hıc duşunmeyın şartları ayarlayın ve yaptırın kurtulun arkadaslar. hergun yazacagım gelısmelerı byeeeeeee sımdılık

X