kızlar merhaba öncelikle ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum. daha öncede yazmıştım ben. aynı sorun bende de var. bakire değilim ve bu yüzden çekniyordum aileme sölemeye. yani doktora ameliyat olunca aileme bakire değil diye sölemesinden korkuyordum. burda bi arkadaş sağolsun yardımcı oldu bana. orası doktoru ilgilendirmez dedi yani bakire olup olmamakla ilgisi yok dedi. tutup da bunu ailene sölücek değil dedi. ama ben sizinde fikirlerinizi almak istedim. sizce böle bi durum söz konusu olur mu?
bi de anneme söledim ben anne böyle böyle sorunum var dedim, ameliyat olup düzelttirmek istiyorum dedim. annemin tepkisi: napcan ameliyat olup genç kızken benimde öyleydi sonra menapoza girince bişey kalmıo dedi ne alakaysa!!:bbo: böle sapıkça şeylerle neden uğraşıosun anlamıyorum dedi. delirmek üzereyim ya ben annemi bu konuda nasıl ikna edebilrim?? kendim gidipte olamam çünkü maddi imkanım yok anca ailem karşılayabilir. annemde böle diyince ne yapcağımı şaşırdım.. yardımcı olun bana nolur...senağlama