Labiaplasti olan var mı?

selam kızlar...
uzun zamandır bu bölümü okuyu olarak takip ediyordum. sayenizde cesaretimi topladım ve ameliyat olmaya karar verdim. perşembe günü selçuk ünv tıp fakültesinde ameliyat olcam plastik cerrahide bir doktor yapacak inşallah iyi olur dualarınızı bekliyorum...:Saruboceq:

inşallah ii olur cnm bir an önce iyileşirsin umarım şimdiden geçmiş olsun

sağol canım biraz korkuyorum ama inşallah kurtulacam...:asigim:

lanena canım doktorun adı ne acaba? ve ne kadara yaptıracaksın bu ameliyatı?

yaptırdım bile canım:))))))))))selçuk ünv. prof dr. nedim savacı tavsiye ederim. fiyat okadar yüksek değil. fiyatı özeline yazayım. burada paylaşılıyor mu bilmiyorum. ama ameliyattan memnun kaldım rahat geçti. şuan şiş birazcık da acıyor. umarım iyileşince sonuç da güzel olur...

ay pardon canım bende burayı okumadan sordum özelde.. geçmiş olsun o zaman.. geliişmeleri paylaş bizimle emi:))

kızlar benim moralim çok bozuk, galiba dikişlerim açıldı. bir taraf çok iyi iyileşti. d.ğer taraf hem şiş, hem kanıyoyo hem de böyle üst üste konmuş iki ayrı parçaymış gibi duruyor. napıcam ben ya..((((((((((((((((((((((((

Çok üzüldüm canım ya. ama tedirgin olma hemen..doktorun halleder mutlaka.. çünkü benim doktorda ileride bir sıkıntı olurmu diye sorduğumda rotüş yapılır demişti.. senin ki üçgen seklinde çıkartmamıydı yoksa yanlardan şerit şeklinde çıkartmamı? birde doktorun kimdi? geçmiş olsun tekrar..

sağol canım, ya şerit halinde aldılar. bir taraf çok güzel oldu iyileşiyor diğer taraf nasıl anlatayım dikilmiş gibi değil de sanki üst üste yapıştırılmış gibi duruyor. hafif şişlik de var ondan olabilir mi acaba?bugün doktoru aradım gel bakayım dedi. ama 1haftadan önce gidemem sınav dönemi görevliyim(((((((((((((((((((((((((((((

lanena merak etme sabırlı ol benimde aynı oldu dikişlerin açılmadı emin olabilirsin bir taraf iyileşiyo diğeri daha geç oluyor.benimde iyileşmeye yakın bile kanadı o yüzden moralini bozma bunlar olağan şeyler.benim şuan çok güzel oldu..

lanena; gerçi ameliyat olmadım ama,sorun kanama şişme veya dikiş ise elbet bi çözümü vardır,zamanla düzelcktir yada düzeltilebilir bazı arkadşalrın başına gelenler gibi hepsi kesilmiş olmasında,benimde ençok korktuğum bu gibi sorunlar ,senin sorunun kendi kendine düzelmezse doktor diyer arkadaşın dediyi gibi rutuşlarla düzeltebilir,bak diyer arkadaşında bi tarf geç iyleşmiş,yani dert etme sorunlar yeterki çözümsüz olmasın diyerleri hal oluyo.herşey gönlünce olsun.:lepi:

sağolun kızlar, inşallah dediğiniz gibidir...:Saruboceq:

Labioplasti,sanıldığı ve anlatıltığı gibi çok basit bir operasyon değildir,öncelikle neden ve ne kadar çok istediğinizi bir tartın ,hele narkoz endişeniz alerjiniz ve kalp damar hastalığı, tansiyon ,şeker vs niz varsa ,gene size kalmış ama bence düşünmeyin.Ama benim sağlık problemim yok bu mesele hep kafamda olayım ,güzelleşeyim hijyene dikkat eder dikişlerime iyibakarım diyorsanız.İşte size işni çok güzel yapan ,bu işte son derece ustalaşmış bir doktor öneriyorum,DR.YEŞİM YERÇOK internettende araştırabilirsiniz.Çok şeker bir hanım,gelelim fiyata operasyonun hastanede olmasını illede isterseniz ,(ki şart değilmiş)fiyat yükselir herhalde ,ama bu tür operasyonlarıda muaynanede yapabiliyorlar ,zaten yapabilmek için son derece steril olmasına özen gösterdikleri belli,neredeyse bir klinik havasında neyse çok uzatmayayım 1.750.tl bu arada bende olmadan önce epey araştırdım ve jinekoloğa olmaya karar verdim,''dr hanımın da söylediği gibi orası bizim bölgemiz''diyorlar.tabiki istisna dr.lar mutlaka vardır
estetik cerrah olupda o ölgede uzmanlaşmış ama sayısı bir elin parmağı kadar .Şunuda unutmadan ilave ediyim. Aynı gün evinize geliyorsunuz hastanedede olsanız muaynanedede olsanız.Hepinize şimdiden geçmiş olsun!!!!

Walla kadın doğumcular süper yapıyo bu ameliyatı da niye problemler hep onlardan çıkıyo. Pbyy 'yi mahvetmişti en son bi kadın doğumcu, benim bir arkadaşımı da resmen sünnet etmişlerdi. Madem onların bölgesi neden kötü sonuçlar hep kadındoğumculardan çıkıyo?? Ben plastik cerraha oldum, kesinlikle bütün arkadaşlarıma da plastik cerrah tavsiye ettim. Estetik işi bu ne de olsa.

Evet ,bahsettiğim doktor yaptı sonuç 1 haftalıkken bile süper

Evet olabılır tabı ıstısnalar ,demekkı Çok araŞtırmadan teslım olmuŞlar,ona bakılırsa estetık doktorlarının amelıyat ettıĞı v e bacaklaraına ıŞeyen arkadaŞlarda tanıyorum.

Bence plastik yada jinekolog herkes memnun kaldığı doktorun adını vermeli,heriki kesimdende bu operasyonu layığı ile yapayan olabilir.Sonuç sorunun büyüklüğüne uyğulanan tekniğe ,dikişlerin atılış şekline sonrasında ,bakımına göre farklılık gösterebilir.

Merhaba kızlar,
iki gün önce ameliyat oldum ve fazlalıklarımdan kurtuldum. Benim ameliyatımı bir kadın doğum uzmanı yaptı şişliklerim olmasına rağmen görüntüsü gayet güzel oldu.Yalnız ilk gün çok ağrım ve kanamam odu. Yürürken halen canım acıyor ama yakında düzelecektir. Sormak istedikleriniz olursa yardımcı olurum. Herkese mutlu günler :)

geçmiş olsun ,doktorunun adı neydi ve kaç yaptırdın yazrmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…