• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri La Roche Posay ürnlerini kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Arkadaşlar şu ana kadar bu markanın hiç bir ürününü kullanmadım , çok araştırmama rağmen de hangi ürünü kullanacağıma bir türlü karar veremedim , ürün seçeneği çok fazla. T bölgem yağlı diğer yerler kuru bir cilde sahibim, cildim büyük gözenekli ve burun kısmım siyah noktalarla dolu ,banyo sonrası sıkmama rağmen malum kurtulamıyorum siyah noktalardan :43:

Cilt tipime uygun günlük bakım ürünleri olarak hangilerini tavsiye edersnz, ayrıntılı olarak isimlerini yazarsanız çok mmenun olurum, şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Yaklaşık 10 gündür La Roche Posay'ın ürünlerini kullanıyorum. Cildim karma-yer yer sivilceli. (yaş 30 bu arada).
EFFACLAR TONIK, EFFACLAR GEL, EFFACLAR K önerdi cilt uzmanı. Sabah-akşam Effaclar gel ile yüzümü yıkıyorum. Sonra tonik ile temizleyip, Effaclar K nemlendirici uyguluyorum. Gözle görünür bir düzelme ve rahatlama var cildimde. Gözenekler küçüldü, siyah noktalar azalmaya başladı. Nemlendiricisi aynı zamanda soyucu özelliğe sahip ama soyucu derken cildinizi pul pul soymuyor sadece hem nemlendiriyor hem de peeling etkisi yaratıyor. Kısacası eğer cilt tipiniz yağlı-karma türdense bu ürünler çok başarılı. Tabi yine de cilt uzmanından yardım alınız.

Arkadaşlar şu ana kadar bu markanın hiç bir ürününü kullanmadım , çok araştırmama rağmen de hangi ürünü kullanacağıma bir türlü karar veremedim , ürün seçeneği çok fazla. T bölgem yağlı diğer yerler kuru bir cilde sahibim, cildim büyük gözenekli ve burun kısmım siyah noktalarla dolu ,banyo sonrası sıkmama rağmen malum kurtulamıyorum siyah noktalardan :43:

Cilt tipime uygun günlük bakım ürünleri olarak hangilerini tavsiye edersnz, ayrıntılı olarak isimlerini yazarsanız çok mmenun olurum, şimdiden teşekkürler..

Yaklaşık 10 gündür La Roche Posay'ın ürünlerini kullanıyorum. Cildim karma-yer yer sivilceli. (yaş 30 bu arada).
EFFACLAR TONIK, EFFACLAR GEL, EFFACLAR K önerdi cilt uzmanı. Sabah-akşam Effaclar gel ile yüzümü yıkıyorum. Sonra tonik ile temizleyip, Effaclar K nemlendirici uyguluyorum. Gözle görünür bir düzelme ve rahatlama var cildimde. Gözenekler küçüldü, siyah noktalar azalmaya başladı. Nemlendiricisi aynı zamanda soyucu özelliğe sahip ama soyucu derken cildinizi pul pul soymuyor sadece hem nemlendiriyor hem de peeling etkisi yaratıyor. Kısacası eğer cilt tipiniz yağlı-karma türdense bu ürünler çok başarılı. Tabi yine de cilt uzmanından yardım alınız.

Aynı cilde sahibiz siyah noktalardan kurtulman çok zor. En azından ben şu ana kadar bunu başaramadım. Temizleyici olarak La Roche Posay Effaclar'ı tavsiye ederim hiç kurutmuyor. Yine Effeclar tonik de iyi bir seçim olur. Nemlendirici konusunda ise güzel bir şey bulursan bana da haber ver. K'yı kullandım ama bir faydasını görmedim ve sürdüğümde cildim çok parladı o yüzden gece kullandım. Şimdi geceleri için duo gündüz için de matlaştırıcı kremini almayı düşünüyorum umarım bir işe yarar.

Bende 1.5 aylık bir sivilce tedavisinin ardından dün effaclar temizleme jeli gece duo gündüz de hydreane legere kullanmaya başladım. Çok fazla sivilcesi olan bi insan değildim tek tük çıkar onlar da kısa zamanda geçerdi. Ama 1.5 ay önce kocaman 1 tane sivilcem çıktı iltihap topladı onun için doktora gidince bana genel bir sivilce tedavisi uyguladı aksil-5 falan kullandım o da küçük sivilcelerimi kurutup yerlerinde kahverengi izler bıraktı:5: Bakalım duo izleri yavaş yavaş geçiriyormuş inşallah işime yarar:51:

bende la roche posay effacların serisini kullanıyorum çok memnunum ayrıca bende overde var ama ona ragmen sivilcelerimi kuruttu bence harika bi seri vede diger markalara göre hesaplı..:)

benim cildim karma ama kışın çok kuruduğu ve için hydreane riche kremi kullanıyorum. Bu seri hassas ciltler için aslında. çok güzel nemlendiriyor, yağlandırmıyor çok memnunum.
yazın da physıologıcal temizleyici jeli kullanıyorum (karma ciltler için)

tolariane jeli bana iyi gelmedi diğer ürünlerini de kullanmadım iki senegüneş kremini kullandım bu yaz başka bir markanınkini almayı düşünüyorum

LA ROCHE-POSAY Hydreane Legere kullanan var mı, varsa yorumları neler:26::26:

ben yaklaşık bir haftadır la roche posay bb krem kullanmaya başladım ve gayet iyi bir ürün nemlediriyor,kış güneşinden koruyor ve kapatıcılık özelliği de var bir fondöten kadar değil tabi.böyle bir şeye ihtiyacı olan varsa seve seve kullanabilir bence :)

kızlar bb krem için iyi bir ürün yazmışım ama tester almadan sakın kullanmayın sivilce yaptı yüzümde hep,çok moralim bozuldu bıraktım hemen kullanmayı:/

kızlar bb krem için iyi bir ürün yazmışım ama tester almadan sakın kullanmayın sivilce yaptı yüzümde hep,çok moralim bozuldu bıraktım hemen kullanmayı:/

şaşıvdım,posayin ürünleri çok övülüyodu,arkadaşlardan biri de anlata anlata bitirememişti,hatta ben degüneş koruyuculu nelnediricisini almayı düşünüyodum ama sen böyle deyince korktum,uv filtreli ürünlerin geneli genelde sivilcelenme yapıyo bende zaten

canım ilk aldığımda çok iyiydi hem nemlendiriyor güneşten koruyordu hafifte kapatıyordu ama bir süre sonra sivilcelenmeye başladım aynı gün içinde sivilcenin biri sönüyor biri çıkıyordu :/ ama her ciltte farklılık gösterir tabi belki ben avene ürünleriyle aynı anda kullandığım için cildim buna tepki verdi bilemiyorum.

canım ilk aldığımda çok iyiydi hem nemlendiriyor güneşten koruyordu hafifte kapatıyordu ama bir süre sonra sivilcelenmeye başladım aynı gün içinde sivilcenin biri sönüyor biri çıkıyordu :/ ama her ciltte farklılık gösterir tabi belki ben avene ürünleriyle aynı anda kullandığım için cildim buna tepki verdi bilemiyorum.

anladım,geçmiş olsun,bunu öğrendiğim iyi oldu,testersız almıycam

La Roche Posay Effacler H köpük(yağlı ciltler için mükemmel bir temizleyici), La Roche Posay Gel Demaquillant Physiologic(karma ciltler için ideal köpüğe göre daha az kurutuyor), tüm la roche posay nemlendiricileri ve bb krem hepsini denedim. En ufak bir şeyden kızaran sivilce yapan cildimde hiç bir istenmeyen reaksiyon göstermediler. La roche posay güzel bir marka bence ama nemlendirici olarak Bio Nike sanırım bir adım önde. Daha yumuşak bir yapısı var. Bionike nemlendirici 60 küsür la roche posay 30 lira gibi bir şey. Aradaki farkı hak ediyor. Yeni bir nemlendirici denemek isteyenlere Bio Nike defence anti-aging öneririm.

La Roche Posay Effacler H köpük(yağlı ciltler için mükemmel bir temizleyici), La Roche Posay Gel Demaquillant Physiologic(karma ciltler için ideal köpüğe göre daha az kurutuyor), tüm la roche posay nemlendiricileri ve bb krem hepsini denedim. En ufak bir şeyden kızaran sivilce yapan cildimde hiç bir istenmeyen reaksiyon göstermediler. La roche posay güzel bir marka bence ama nemlendirici olarak Bio Nike sanırım bir adım önde. Daha yumuşak bir yapısı var. Bionike nemlendirici 60 küsür la roche posay 30 lira gibi bir şey. Aradaki farkı hak ediyor. Yeni bir nemlendirici denemek isteyenlere Bio Nike defence anti-aging öneririm.

ben La Roche Posay hiç denemedim.uv filtreli nemlendiricisini tavsiye eder misin?

karma bir cildim var ve yüzümde birkac ay önce basta alnımda olmak üzere sıktıgımda cıkmayan pütürler vardı la roche effaclar duonun kremini aldım uygulamya basladktan sınra 2 3 hafta boyunca cildimde sivilceler cogaldı ama ben bırakmadım daha sonra sivilceler söndüğünde farkettimki allnımda pütür olan yerler düzlesmeye baslamıstı daha snra tolariane yüz yıkama jelini aldım o da hiç kurutmadan yüzümü temizledi kısacası ben memnun kaldım ancak effeclar duo 1 tüpü bitirdikten sonra yüzünüzde bi degişim farketms yani sivilce yada pütürler azalmıssa tolariane kremine de gecebilirsiniz cnkü effeclar cok fazla nemlendirmiyor daha cok tedavi edici bu arada sensibio h2o yu da cok öneririm hem makyaj temzlemede hem de tonik olarak kullanıyorum ve memnunum

ben dün aldim aldim la roche posayin ürünlerini yikama jelini, tonigini bide nemlendiricisi bide duo diye kremini :50: bosa gitti bu kadar para
yüzüme sürdügüm an yüzüm yaniyor neden acaba aranizda böyle olan varmi ? dün aksam denedim yanmaya basladi dayanamadim bugün sabahda
denedim yine ayni sekilde cildim yaniyor bana iyi gelmedi :43:
ne yapcam bilmiyorum yüzüm yanmasa devam kulanirim fayda etmesede,sonucda az para koymadim
ama acayip yaniyor bide yanaklarim kizariyor.
offf off :2:

Son düzenleme:
Back
X