Bu markanin bazi urunlerini Ankara'da ozel bir hastanenin dermotologu hassaslasan cildim icin onermisti. Yaklasik 2 ay oldu kullanali. Izlenimlerim: Toleriane Ultra nemlendirici: Yaklasik 10 yildir makyajimi yapmadan once muhakkak nemlendiricimi surerim. Muhtemelen piyasadaki bir cok markayi (ucuz oldugu icin Loreal agirlikli) denemisimdir. Etrafimdan "cildin kavlamis" yorumunu artik duymuyorum! Pudra kullandigimda bile cilldin kendinden kaynakli, sanki nemlendirici surulmemis izlenimi veren pullanma olmuyor! Tavsiye ederim. Aldiktan 1 ay sonra pompasi bozulmustu, goturdum hemen degistirdiler yenisiyle, keske dedim 4-5 ay sonra bozulsaydi daha yeniydi :) 50+ gunes kremini kullaniyorum. Daha once hic boyle acaip bir kivam gormemistim, likit desem likit degil, yogun desem yogun degil. Keske tabularimi yikip "belki fondoten yerine gecer" dusuncesiyle renklisini almasaydim! Ama sikayetci degilim. Bu bitince renksizini alacagim :) Gelelim Lipikar Baume AP vucut nemlendiricisine... Mustela nin vucut nemlendiricisini 3 kere surdugum halde yeniden kuruyan cildim, bir gece dustan sonra yatmadan once kullandigim bu kremle o gun bu gundur nemlidir! Muhtesem diyebilirim urun icin, bana 10 sene falan gider herhalde==> Benim gibi cok zor durumdaysaniz, normal nemlendiriciler ise yaramiyorsa ve KOKUYA DAYANABILIRSENIZ TAVSIYE EDIYORUM cunku ben dayanamiyorum, igrenc kokuyor!