Cilt Bakımı Ürünleri La Roche Posay ürnlerini kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşlar bende netten uygun fiyatlı almak istiyorum bana güvenilir site tavsiye edermisiniz
kapıda ödeme imkanı olan olsa daha iyi olur

ben dermoeczanemden alıyorum. hem güvenilir hem hızlı. kapıda ödeme imkanından emin değilim ama sanırım var.

merhabalar ben la roche posay bb krem aldım.hem güneş korumalı hem de fondoten .gerçekten süper.benim cildim çok kuru.tavsiye ederim.zaten bütün kişisel bakım ürünlerimi eczaneden alıcam.pahalı ama faydası var.cildim tamemen değişti.termal su da kullanıyorum.tavsiye ederim.

bende nemlendiricisini ve temizleme jelini aldım bugün .. başladım bakalım inşş cildime iyi gelir ...

redermic ürünlerini kullanan var mı?memnunmusunuz arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.kırışmaya sarkmaya başladım offfff aynaya bakasım kalmadı

redermic ürünlerini kullanan var mı?memnunmusunuz arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.kırışmaya sarkmaya başladım offfff aynaya bakasım kalmadı

ben de başlamak istiyorum ama tavsiyeye falan gerek kalmadan ilk fırsatta almayı düşünüyorum çünkü kırk yılın başı cildime alerji yapmayan bir marka buldum eğer kullanırsam la roche'un yaşlanma karşıtı serisine güvenebilirim ancak

ben dün tolerıane yüz yıkama jelini effaclar k nemlendiricisini,kızarma karşıtı nemlendiricisini ve effaclar a.ı aldım

benim cildim karma,ilk kullanımda biraz kızarıklık oldu normal mi sizce

Bazi arkadaslar laroche urunlerini int daha uygun fiyata aldiklarini yazmislar, bende laroche doktorumun tavsiyesi uzerine yeni kullanmaya basladim ve ecnaden aldim fiyatlari yuksek geldi eve geldim int arastirdim cok daha uygun fiyattan satiliyor eczaneyi aradim eczaci bayan laroche urunlerinin netten satisi olmadigini sadece eczanelerde satildigini soyledi alip almamak size kalmis dedi.netten alan arkadaslar urunun orjinal olup olmasigini nasil anliyosunuz

Bende ezcaneden aldım antiaging retinol içeren kremini..inş faydası olur ben 109 a aldım ama internette 89du yanılmıyorsam

la roche posayı keşfettim ama biraz geç keşfettim yaşım olmuş 30 keşke sivilceli dönemlerimde de keşfetseymişim :KK1: la roche nin üzerine bir marka tanımam. özellikle 20 li yaşların sonuna doğru olan bayanlar varsa bilir cildiniz iyice bi sapıtır. yağlımısın karmamısın kuru ciltlimisin bilemezsin. benim gençken heryeri yağlıydı şimdi sadece alnım ve burnum yağlı acayip parlıyor onun dışında özellikle dudak çevresi ve yanaklarım kuru.
Karma cilt bakımı diye bişey yoktur. Karma ciltler için bir nemlendirici T bölgenizdeki yağı azaltıp yanaklarınızı nemlendiremez. Hangi marka kullanırsanız kullanın bu böyledir. Zaten bu yaştan sonra karma cilt için olan kremi sürersem yüzümün heryerine kurutur. yaşlanma belirtileri hızlanır. Benim çözümüm basit ve çok memnunum. Toleriane Gel Mousse yüz temizleme jelini kullanıyorum. Bu karma ciltler için. güzel temizliyor ama kuru yanaklarımı germiyor en azından. Alnıma ve burnuma Toleriane Fluide kullanıyorum. Bu karma ciltler için. Diğer yerlerine ise toleriane ultra kullanıyorum. yağsız güzel bir nemlendirici ve pullanmalarmı bitirdi dudak çevremdeki.
Biraz uzun yazdım biliyorum ama şunu da söyleyim. 50 faktörlük karma ciltler için olan güneş koruması var bende posayın. malum güneşli havalara girdik. sabahları yüzümü yıkadıktan sonra avuç içime bi miktar güneş koruması sıkıyorum. bir miktar toleriane ultra nemlendirci sıkıyorum. ikiside eşit miktarda. ikisini parmağım ile karıştırıyorum. hem 50 faktörün kimyasalını azaltır hemde nemlendirir. Al sana karma ciltler için güneş korumalı nemlendirici :) isterseniz birazda fondoten sıkın. bb kreminizi kendiniz yapın müthiş oluyor tavsiye ederim.

Merhaba kizlar misafir olarak bu basligi cok takip etmistim ve cok faydalandim gercekten tesekkur ederim bende bugun cildim icin biseyler yapmaya karar verdim ge eczaneye gittim cilt analizi yaptirdim benim dusundugumun aksine cok hassas bir cildim varmis t bolgem normal yanaklarim kuru ve asiri hassasmis bana la roche tolariane temizleme jelini verdi yuzum cok hassas oldugu icin tonik kullanmamami soyledi alkol var ixinde hic gerek yok dedi birde yuzumdeki sivilce izleri lekeler icin effaclar duo verdi kullanmaya baslayinca gelismeleri yazacagim birde burun kanatlarimda siyah noktalar icin velds roobios die bisi verdi onunla ilgilide yazacagim tesekkurler

bu effaclar duo nasıl bir arkadaşım alacak yüzünce pek sivilce yok arada bir iki tane çıkıyor daha çok siyah nokta ve yüzü daha pürüzsüz olması için alacak tavsiye eder misiniz

la roche urunleri gayet ucuz diger markalarla ayni etkiyi gosteriyo bende la roche dudak nemlendiricisi var cok memnunum hem renksiz hemde kokusuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu markaya ait popüler ürünler hatırladığım kadarıyla la roche posay effaclar, la roche posay anthelios xl fluide extreme 50+, la roche posay effaclar duo, la roche posay effaclar k, la roche posay bb krem, la roche posay nemlendirici, la roche posay effaclar h, la roche posay termal su, la roche posay fondoten bu markanın en popülerle bu sanıyorum.
herkese merhaba
ben de effaclar jeli ve effaclar a.ı kremini kullanyorum ama sanki oncekine oranla daha cok sıvılcem cıkıyor sızce bu normalmi

Merhaba arkadaşlar bende şubat ayında eczanenin sayesinde tolerıane ultra nemlendiricisini kullanmaya başladım cildim karma T bölgesi yağlı ve siyah nokta var diğer bölgeler kuru ve hassas Çok memnun kaldım Bugün gidip yüz temizleme jelini aldım inşallah onunda faydasını görürüm

Merhaba arkadaşlar.bende doktor tavsiyesiyle effaclar jel ve k kremini aldim yaklaşık bi haftadır kullaniyorum ama cildimde parça parca uzeri pul pul olan kızarıklıklar yapti acaba bu normal mi bole olaniz oldumu hicc.Bu arada cildim cok fazla yagli degil cene bolgem haric kremler agir gelmiş olabilirmi?

selam kizlar.
Bu markayla yeni tanistim burdaki yazanlari gordum.
Herkes cok memnun kalmis.
Ama sorularim var siz kullananlara, biriniz yardim ederse cok sevinirim canlarim.

Ilk olarak: ben su an effaclar foaming gel kullaniyorum. Bi rahatlama hissediyorm ama cogaldi gibi sivilcelerim.
--> Bu normalmi? daha 4 gun oldu tabi kullanali.

Herkes effaclar K yi ove ove bitirememis.
-->Sizce effaclar K mi almam gerek yoksa effaclar Matt imi??
Hangisi daha iyidir?
Benim yuzumde sivilce lekeleri var baya, cok gozume batiyor. Ve berrak durmuyor hic yuzum.

-->Son soru olarak: pigmentclar goz cevresi kremini kullanan varmi?

Farketmez hangi soru, cevaplayan herkesin yuzu puruzsuz mukemmel ve tertemiz olsun insallahh..:KK15:

X