Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar ben de bir haftadır toleraine yüz temizleme jeli tonik effaclar k ve nemlendirici kullanıyorum. Aslında çok sorunlu bir cildim yoktu, hatta çok iyiydi. Son iki ayda stresli bir süre geçirdim bunun sonucunda bazı yerlerde sivilcelenme oldu ve iz kaldı. Bunlardan kurtulma amacı ile bu ürünleri aldım ama özellikle alın bölgemde korkunç derecede sivilce çıktı. Minik minik ve büyük olanlar da var. Bu durum normal mi acaba, kullanmaya devam etmeli miyim sizce?
Ben de bu ürünü kullanıyorum.Dermatoloğum önerdi.Benim de 2. haftam ve sivilcelerim arttı.Dermatoloğum bu ürünü önerirken ilk başlarda sivilcelenme yapar,umursama kullanmaya devam et.Derinin altında çıkmaya aday bir çok sivilce var bu ilaç derinin altını temizleyecek ve bütün sivilcelerini atıcak.Bir nevi cildin tüm kiri,yağı kusacak demişti.Yani normal.Cildin temizleniyor.tabi ki normal değil ulkubu.bu ürünleri cildimizi arındırsın diye kullanıyoruz sivilcelendirsin diye değil.kullanma eczacına danış derim bende toleraine kullanıyorum ama nemlendiricim farklı.bildiğim kadarıyla toleraine en hassas temizleyicilerden nemlendiricin ağır gelmiş olabilir çünkü sivilcelenmen t bölgende başlıyor yani alnından.umarım çözüm bulursun