Cilt Bakımı Ürünleri La Roche Posay ürnlerini kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Hanımlar ben de bir haftadır toleraine yüz temizleme jeli tonik effaclar k ve nemlendirici kullanıyorum. Aslında çok sorunlu bir cildim yoktu, hatta çok iyiydi. Son iki ayda stresli bir süre geçirdim bunun sonucunda bazı yerlerde sivilcelenme oldu ve iz kaldı. Bunlardan kurtulma amacı ile bu ürünleri aldım ama özellikle alın bölgemde korkunç derecede sivilce çıktı. Minik minik ve büyük olanlar da var. Bu durum normal mi acaba, kullanmaya devam etmeli miyim sizce?

ben de günlük kullanım için sıraladığın ürünleri incelemek istiyorum, aldığın ürünlerin tam ismini ya da fotoğraflarını koyabilir misin?
teşekkürler:KK34:

yüz yıkama jelini kullanıyorum hassas ciltler için gerçekten çk iyi, yüz kremi de yumuşaçık yapıyo çok güzel

effaclar k'yı verdi bana da doktorum dün, bugün sadece çeneme uyguladım çünkü sivilceler orada yoğunlukta,tüm yüzüme kullanmaya cesaret edemedim bakalım çenemde nasıl sonuç verecek. Memnun kalırsam tüm yüzüme de uygularım ama önce sivilceli bölgelere

arkadaşlar merhaba, effaclar duo'yu doktorumun tavsiyesiyle kullanıyordum zaten. şimdi de yüz yıkama jelini aldım. ama yanaklarımda kızarıklıklar oluştu sanki kuruttu elmacık kemiklerinin olduğu bölgeyi. ilk hafta böyle olması normal mi sizce? kullanmayı bırakmalımıyım?

benim cildim kuru değil ama neme ihtiyac duyan bir cilt..Bugüne kadar Murad kullandım C vitamin serisini, çok pahalı bir ürün , farklılık yarattı evet ama o paraya değdi mi pek düşünmüyorum değdiğini..

Bugün gittim la roche aldım Tolerine temizleme jelini ve nemlendirici olarak da hydraphase intense aldım , bunları kullanan var mı??

la roche tolarine temizleyici, hdyrane legere kremi, termal suyunu kullanıyorum. En çok termal suyundan memnun kaldım.

kızlar.iri göznekli bir cildim var.o yüzden yüz yıkama jelini iyi seçmem lazımmış öyle dedi eczacı ama bana bioderma önerdi.o da su gibi bişey.ben böyle süt gibi bişey istiyorum.sizin öneriniz var mı acaba?

ben la roche ´un bu ürünlerini kullaniyorum kizlar:

miseller temizleme losyonu - makyajimi ( göz dahil) süper temizliyor, kesinlikle kurutmuyor, germiyor cildi, cok memnunum

termal suyu - harika bisey, temizleme losyunundan sonra yüzüme sürüyorum, tonik gibi etkisi var, rahatlatiyor

fluide extrem 50 günes kremi - benim cildim yagli karma arasi bisey, bu krem hic yaglandirmadi, sivilce yapmadi, memnun kaldim, tavsiye ederim

La roche Kerium sampuan - sac derimdeki kasintiya cok iyi geliyor, saci da yormuyor, piril piril yapiyor

Mela d - lekelere karsi krem - bunu kis aylarinda kullaniyorum sirf, cilt tonunu dengeliyor, sivilce de yapmadi, ama bu baska bir kreme gecicem, retinol tedavisi düsünüyorum cünkü

Ben de La Rocha nın Tolerance set aldım. Temizleme jeli nemlemdiricisi ve termal suyu. Sivilce olmayan cilcimde sivilce çıkarmaya basladım bu normal mi? cildim kusuyor mu ? yoksa kullanmayı bıırakmalı mıyım? görüyorum ki herkes cok memnun ne yapsam bilemedim kullananlar bunları yasadımı ? tesekkürler:KK66::18:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx diye bir siteden almış ucuz dedi ürünler sorunsuz gelmiş eczanelerden daha uygun fiyata veriyorlarmış

Son düzenleyen: Moderatör:
ben effaclar k'yı yaklaşık 2 ay kullandım ama olumlu olumsuz hiç etkisini görmedim ama çoğu insan çok memnun.

Ben kullanıyorum arkadaşlar ve çok da mennunum.

Temzileme jelim bioderma'nın ama bunun yanında La roche'ninkini de kullanıyorum.( Bioderma'nın temizleme Jeli daha güzel)

Kremim yine La Roche 'nın Toleriane SPA (Normal ve karma hassas ciltler için nemlendirici bakım kremi)(Bu krem mükemmel bir şey)

Yine La Roche'nin Eau Termal Su'yunu kullanıyorum. (Bu da çok iyi bir ürün hassas ciltleri rahatlatıyor ve yaşlanmayı geciktiriyor.)

Güneş koruyucum yine La Roche'den Anthelios XL SPF 50+ Fluide Extreme Anthelios XL SPF 50+ Fluide Extreme ( Bu ürün mükemmel bir şey , yağlı bir his bırakmıyor ve beyazlama yapmıyor hiç bir şekilde. Yıllarca Dermalogica 'ya boşuna para vermişim)

Yine Bioderma'nın maskesini kullanıyorum -Bioderma Sebium Mask ( Maske çok iyi haftada bir kez yapıyorum cildim ışıl ışıl parlıyor ve canlı duruyor.)

Göz altı kremim de Sebamet'in SEBAMED Q10 GÖZALTI KREMİ ( Bu üründen memnun değilim nemlendirmek dışında başka bir şey yapmıyor. Biter bitmez bunu değiştireceğim ama hangi marka alacağıma karar vermedim henüz)

Goz alti kremi disinda tum urunlerini kullandim hala kullaniyorum. Cilt uzerindr agirlik yapmayan bir urun. Lanchester, vichy, lancome, babe vs. urunlerini kullandim onceleri. La Roche 'den cok memnun kaldim.

tabi ki normal değil ulkubu.bu ürünleri cildimizi arındırsın diye kullanıyoruz sivilcelendirsin diye değil.kullanma eczacına danış derim bende toleraine kullanıyorum ama nemlendiricim farklı.bildiğim kadarıyla toleraine en hassas temizleyicilerden nemlendiricin ağır gelmiş olabilir çünkü sivilcelenmen t bölgende başlıyor yani alnından.umarım çözüm bulursun:KK42:
Ben de bu ürünü kullanıyorum.Dermatoloğum önerdi.Benim de 2. haftam ve sivilcelerim arttı.Dermatoloğum bu ürünü önerirken ilk başlarda sivilcelenme yapar,umursama kullanmaya devam et.Derinin altında çıkmaya aday bir çok sivilce var bu ilaç derinin altını temizleyecek ve bütün sivilcelerini atıcak.Bir nevi cildin tüm kiri,yağı kusacak demişti.Yani normal.Cildin temizleniyor.

bende la roche hydraphase nemlendirici ,göz kremini,termal suyunu kullanıyorum.hydraphase inceledim içinde hyaluronik asit içerdiği için çok iyi bir nemlendirici termal suyunda selenyum olduğu için yaşlanmaya karşı koruyucu etkisi varmış ,genelde netten araştırıp en uygun fiyatlısını arıyorum ,yanında hediyede olursa mükemmel oluyor en son eczalink sitesinden aldım ,ürün almak isteyenler bir kontrol etsin ,bazı ürünlerde çok indirim bazılarında da kampanya yapmışlar , gelen ürünler orjinal ve son kullanma tarihleri 2014 ,yanında da bir sürü hediye geldi çok hoşuma gitti ,kozmetik çok sevdiğim için hep bu siteye bakıyorum uygun kampanya olursa kaçırmayacağım

arkadaşlar acil cevap ne olur ya
nüxenin temizleme jelinden memnun kalmadım eczacı aven yada la roche u tavsiye etti.ben vichy aven ve dermalogica arasında kaldım ne alayım ya avenhiç kullanmadım vichy den çok memnundum ama dermalogica dan da çok memnun kalan var kafam karıştı lütfen tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum

X