Cilt Bakımı Ürünleri La Roche Posay ürnlerini kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar cildim aşırı hassas,kızarıklıklar var ama bunun yanında t bölgem yağlı...la roche posey in toleriane ultra nemlendiricisini kullanıyorum.çok memnunum. ama anthelios ac 30spf güneş kreminden memnun değilim.sanki cildim emmiyor,beyaz beyaz pullanmalar oluyor.
aynı sorunu yaşayan var mı? ne önerirsiniz?

2 ay önce La roche nin leke kremini v e50 faktörlük güneş kremini kullanmaya başladım leke kremini 2 hafta kullandım ve sonuç berbat yüzüm resmen isilik kabartı kızarıklık inanın şuan doktordan çıktım ve ağlıyorum geçmeyebilir sivilce çıkabilir dedi ve eczacı ve eğitimli güzellik uzmanı ısrarla kesinlikle hiçbir yan etkisi olmadığını ısrarla söylediler bir de okadar üzgünüm kü şimdi iyi bir dermatolog arıyorum aman diyim kızlar dikkatli kullanın çok terreddüt edin benim cildim hassas değildi ama hassaslaştırdı

Su bazlı nemlendiricisini almıştım buradaki yorumlara güvenerek. İyi ki de almışım :) Şimdi 30 faktör güneş kremini sipariş ettim bakalım ondan memnun olacak mıyım

ben effeclar k ve bb kremini sipariş ettim internetten. bakalım nasıl gelecek umarım memnun kalırım :) bu aralar alışveriş canavarı oldummmmm :))

2 ay önce La roche nin leke kremini v e50 faktörlük güneş kremini kullanmaya başladım leke kremini 2 hafta kullandım ve sonuç berbat yüzüm resmen isilik kabartı kızarıklık inanın şuan doktordan çıktım ve ağlıyorum geçmeyebilir sivilce çıkabilir dedi ve eczacı ve eğitimli güzellik uzmanı ısrarla kesinlikle hiçbir yan etkisi olmadığını ısrarla söylediler bir de okadar üzgünüm kü şimdi iyi bir dermatolog arıyorum aman diyim kızlar dikkatli kullanın çok terreddüt edin benim cildim hassas değildi ama hassaslaştırdı

çok geçmiş olsun canım.. demek ki gerçekten çok hassas bir cilt yapın varmış :KK43:

kızlar la roche'un kullandığım bb kremi hakkındaki yorumlarımı söylemek istiyorum. kesinlikle kapatıcılık beklemeyin. sadece hafif renkli güzel kokulu bir nemlendirici krem. benim cildim karma. çok matlaştırdığını da söyleyemem. sadece güvenilir bir marka olduğu için aldım bir de indirimliydi 30 tl... cildimde sivilce çıkarmasın artık yeter bana :)

Bende La Roche un Toleriane mousse jelini kullandım.çok memnun kaldım.kesinlikle çok bereketli bir ürün.her gün cilt temizliği yapmama rağmen 7 ayda anca bitirebildim.cildi çok güzel temizliyor.yıkadıktan sonra cildi kurutup germiyor.aksine rahatlatıp yumuşacık yapıyor.tavsiye ederim.

Yine La Roche un Toleraine ve Hydreane legere nemlendiricisini kullandım.Cildim karma.Toleraine den başlarda çok memnun kaldım adet öncesi bile hiç sivilce çıkarmadı bende.ama zamanla ya cildim alıştı yada artık bana fazla yeterli gelmemeye başladı.ayrıca gramajı düşük.az kullanmama rağmen çabucak bitti.bıraktım.

Bu sefer Hydreane legere aldım.makyaj altı bazı için mükemmel bir ürün.bunu sürdükten sonra kullanacağınız fondoten pudra vs. ciltle o kadar güzel bütünleşiyor ki..o makyaj pütürlülüğü kesinlikle olmuyor.ama benim cildim fazla yağlı olduğu için çok sevdiğim halde kullanamadım.

La roche anthelios fluide extreme güneş kreminden çok memnunum.çok iyi bir koruması var.ancak iyi peeling yapılmış bir ciltte pul pul durmuyor.bilginize.

Ve La Roche un öve öve bitirilemeyen Effaclar duo'suna.ben bu ürünü kullandığım zamanda hayatımda çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım.bir de güzellik uzmanı bayan tüm yüzüne uygulayacaksın diye anlatmıştı ki siz bunu sakın yapmayın.sadece problemli yerlere sürün ve üzerine çok çok iyi bir nemlendirici kullanın şahsen benim cildimi çok kuruttu pul pul da döktü.bazen bir sivilce çıkma sinyalleri verdiğinde çok az üzerine sürüyorum hemen söndürüyor.onun dışında ben pek memnun kalamadım.

Kızlar merhaba, ben yeni duydum bu ürünü:

Flormar'da ürün bakıyordm ve ilgilenen kız gözaltımda yağ torbacıkları olduğunu söyledi, ki doğru, ben de görüyordm hep ama ne olduklarını bilmyordm, pıtırcık pıtırcık şeyler var. Bugün cilt bakımı yaptırdığım yerde sordum ve normal yüz nemlendiricimi de gözüm için kullandığımı söyledim, ondandır dedi :KK43: O bu ürünleri kullanmış gözaltı için, ve çok memnun kalmış, burdan alma sana pahalı olur dedi, ve onun yanında (dermokil kullanıyordum yüzüm için) at onu da, hiçbr fayda göremezsin dedi.

Şimdi bana gözaltı, nemlendirici, ve temizleme jeli olarak bu markanın ürünlerini önerir misiniz? Bir de bunlar hangileri, bilen bana yazabilir mi öyle çok ürünü var ki :/

Onun dışında eğer almaya karar verirsem reçeteyle almak ya da gidip direkt almak maddi açıdan çok farkeder mi? Devlet ödüyo mu yani onu bilmiyorum?

Kızlar merhaba, ben yeni duydum bu ürünü:

Flormar'da ürün bakıyordm ve ilgilenen kız gözaltımda yağ torbacıkları olduğunu söyledi, ki doğru, ben de görüyordm hep ama ne olduklarını bilmyordm, pıtırcık pıtırcık şeyler var. Bugün cilt bakımı yaptırdığım yerde sordum ve normal yüz nemlendiricimi de gözüm için kullandığımı söyledim, ondandır dedi :KK43: O bu ürünleri kullanmış gözaltı için, ve çok memnun kalmış, burdan alma sana pahalı olur dedi, ve onun yanında (dermokil kullanıyordum yüzüm için) at onu da, hiçbr fayda göremezsin dedi.

Şimdi bana gözaltı, nemlendirici, ve temizleme jeli olarak bu markanın ürünlerini önerir misiniz? Bir de bunlar hangileri, bilen bana yazabilir mi öyle çok ürünü var ki :/

Onun dışında eğer almaya karar verirsem reçeteyle almak ya da gidip direkt almak maddi açıdan çok farkeder mi? Devlet ödüyo mu yani onu bilmiyorum?

cnm sana bu markanın gözaltı kremi,nemlendiricisini ve jelini tabi ki öneririm.ama benim cildime iyi gelen ürünleri seninkine gelmeyebilir.onun için sana tavsiyem öncelikle bir eczaneye gidip cildinde hangi problemlerin varsa uzmandan bu marka için ürün tavsiyesi alman.farklı eczanelere de sor çünkü her markanın uzmanı kendi ürününden satmaya çalışıp seni yanıltabilir.onun için birkaç eczaneye sormanda fayda var.hatta sana önerdikleri ürünlerin isimlerini yazdır.internetten yorumlarını okursun.la roche reçeteye yazılıyor mu bilmiyorum.ben genelde indirim zamanlarında netten alıyorum.

cnm sana bu markanın gözaltı kremi,nemlendiricisini ve jelini tabi ki öneririm.ama benim cildime iyi gelen ürünleri seninkine gelmeyebilir.onun için sana tavsiyem öncelikle bir eczaneye gidip cildinde hangi problemlerin varsa uzmandan bu marka için ürün tavsiyesi alman.farklı eczanelere de sor çünkü her markanın uzmanı kendi ürününden satmaya çalışıp seni yanıltabilir.onun için birkaç eczaneye sormanda fayda var.hatta sana önerdikleri ürünlerin isimlerini yazdır.internetten yorumlarını okursun.la roche reçeteye yazılıyor mu bilmiyorum.ben genelde indirim zamanlarında netten alıyorum.

Hangi siteden alıyosn onu öğrenebilir miyim? Bir de bu indirim zamanları ne zaman oluyor, belli periodları mı var?

Hangi siteden alıyosn onu öğrenebilir miyim? Bir de bu indirim zamanları ne zaman oluyor, belli periodları mı var?

cnm daha önce ürün aldığım eczanelerde telefon kaydım olduğundan indirim zamanları şu markada şu kadar indirim var diye mesaj geliyor.aynı sistem üye olduğun sitede de geçerli.o şekilde haber alıyorum.onlineeczanem,kozmopoli gibi siteleri önerebilirim hem kargonun hızlı gelmesi hemde alışveriş yanında verilen deneme boyu ürünlerinden çok memnunum.

arkadaşlar la roche porsay dan effaclar k ve efffaclar duo sipariş ettim tam anlamadım açıklarmısınız nasıl kullanıcam ikisini ben duoyu nemlendirici sanmıştım ?? :

kızlar effeclar duo yüzüme acaip iyi geldi sivilcelerim söndü yüzüm yer yer soyuldu bembeyaz oldum yine pamuk gibi:) valla ben cok begendim günde bi kez yatmadan sürüorm günes kremine daha baslamadım ama onuda aldım leke yapmasın günes die :))

canım bende k ve duoyu sipariş ettim sanırım yanlış yaptım biri nemlendirici biri sivilce için sanmıştım:S ne yapsam acaba

banada doktorum tavsiye etmiş yüzümdeki sivilceler için yıkama jeli vermişti. receteyi aldığımda bu ürün ne böyle demiştim eczanelere sordum her eczanede bulunmuyormuş. bende eczane eczane dolaşmaktansa internetten araştırdım hem daha uygun hem daha kolay... internette araştırırken Reklam amaçlı üyelik...

Son düzenleyen: Moderatör:
netten yaptığım bir alışveriş sırasında bir adet nemlendirici ve temizleme jeli numunesi yollamışlardı biodermam bittiği için onları kullanıyordum bir haftadır. öyle hoşuma gitti ki daha bitmeden La Roche-Posay Effaclar jel ve Effaclar K siparişi verdim.

sabırsızlıkla bekliyorum. :KK31:

benim cildim cok hassas hemen kızarır mesela. la roche kullanıyorum yaklaşık 4 aydır cok memnunum kızlar, yumuşacık yapıyor cildinizi.Toniğinide kullanıyorum ondanda memnunum, özellikle benim gibi hassas cildi olan herkese öneririm

arkadaşlar bende netten uygun fiyatlı almak istiyorum bana güvenilir site tavsiye edermisiniz
kapıda ödeme imkanı olan olsa daha iyi olur

X