- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
Sagol canim sende katilmak istermisin aramiza pzt basliyoruz Allah in izniyle..Amin.. bu güzel duayı bize okuttugun için tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim sende katilmak istermisin aramiza pzt basliyoruz Allah in izniyle..Amin.. bu güzel duayı bize okuttugun için tesekkur ederim
Tabiki aramiza hosgeldin :) pzt basliycaz canim nasipseBeni de eklermisin
Benide eklermisinBeni de eklermisin
Hemen ekleyim canim hosgeldin aramiza Rabbim dualarimizi kabul etsinBenide eklermisin
DUALARIMIZIN KABULU ICIN, ÖLMÜSLERIMIZIN RUHLARI ICIN, HASTALIKLARIMIZA SIFA ICIN 70.000 KELIMEI TEVHID OKUYORUZ RABBIM KABUL ETSIN
La İlahe İllallah Muhammedun Resullullah
1. Zeyneb21 ---
2. pozitifhatun ---
3. @BabamIn_KIzIyIm ---
4. @ikaross ---
5. M mersin mk ---
♥♥KATILIMLARINIZI BEKLIYORUZ KIZLAR♥♥
Ne demek canim olurmu oyle sey :) benim icin sorun yok kim katilmak istiyorsa o an aktif olan ekleyblr :) mcanim ekleme yaptim affina sığınarak
Ekledik canim hosgeldin aramiza pzt basliyoruz insaallahBeni de ekleyin canim
hosbuldum canım inşallah yaptigimiz dualar kabul olur herkesin derdine derman olur canimEkledik canim hosgeldin aramiza pzt basliyoruz insaallah
Insallah canim aminn sayimizda artarsa daha cabucak bitiririz herkes icin okuruz canim tek tekhosbuldum canım inşallah yaptigimiz dualar kabul olur herkesin derdine derman olur canim
Hosgeldin canim ekliyorummSakura07: 39171021 .!.:E bende katılırım tabi ki
DUALARIMIZIN KABULU ICIN, ÖLMÜSLERIMIZIN RUHLARI ICIN, HASTALIKLARIMIZA SIFA ICIN 70.000 KELIMEI TEVHID OKUYORUZ RABBIM KABUL ETSIN
La İlahe İllallah Muhammedun Resullullah
1. Zeyneb21 ---
2. pozitifhatun ---
3. @BabamIn_KIzIyIm ---
4. @ikaross ---
5. M mersin mk ---
6. damla_22 ---
7. S Sakura07 ---
♥♥KATILIMLARINIZI BEKLIYORUZ KIZLAR♥♥