- 18 Şubat 2013
- 171
- 146
Sagol canim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin..
CANIM COK SEVINDIM YAA SENDE HAMILEYMISSIN SIMDI FARKETTM ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN COK SEVINDIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin..
CANIM COK SEVINDIM YAA SENDE HAMILEYMISSIN SIMDI FARKETTM ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN COK SEVINDIM
gözün aydın arkadaşım, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALRIMIZ KABUL OLDUU HEMDE O KDR IMKANSIZKEN SADECE ALLAHIN GUCU EN KISA ZAMANDA SIZEDE NASIP OLSUN INSALLA
HAYIRLISI OLSUN .GUZEL HABERLERINI PAYLAS INSALLAH...Merhaba arkadaşlar topik gerçekden çok güzel bende tüp bebekle çocuk sahibi olmaya çalışıyorum bu perşembe dondurulmuş 2embriyom transfer edilecek bugün 707 defa ya varis esmasına başladım inşallah benim içinde dualarınızı esirgemezsiniz
hayırlı olsun canım benim saglıklı kucagına almayıda nasip etsin AllahımMerhaba herkese arkadaşlar
Ilk zamanlarda ki arkadaşlar Tanır beni dualarımızı tevhidi benek sahıbi olmak için istemiştim
Rabb'ime Şükürler olsun hamileyim dua edenlerden Allah bin kere Razı olsun
Rabbim isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Insallah pozitif olur sonucun canim.Merhaba arkadaşlar topik gerçekden çok güzel bende tüp bebekle çocuk sahibi olmaya çalışıyorum bu perşembe dondurulmuş 2embriyom transfer edilecek bugün 707 defa ya varis esmasına başladım inşallah benim içinde dualarınızı esirgemezsiniz
HAYIRLISI OLSUN .GUZEL HABERLERINI PAYLAS INSALLAH...
hayırlı olsun canım benim saglıklı kucagına almayıda nasip etsin Allahım
Çok teşekkürederim canlar allah razı olsunInsallah pozitif olur sonucun canim.
Senin icin ayetel kursi okudum.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize