• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

L de Lolita Lempicka

Bu parfümü aldın mı?
Ben orijinalini almayı düşünüyordum ama yoktu nette.
Dp'den aldım. Çok hoş kokuyor.
Kurabiyemsi gerçekten de.
Değişik bir koku ve çok kalıcı, yayılıyor.
Orijinali kim bilir ne kadar güzeldir.
Almadım ama birkaç parfümümü bitiirdikten sonra almayı düşünüyorum. Trendyol veya lidyana da 30 mllik vardı denemek için alınabilir:)

Mor olanını kullanıyorum ben. Şekerli koku baya.
Yani ilk sıktığında gerçekten yoğun bir koku oluyor ama 1-2 saat sonra nefis bi kokuya dönüşüyor. İlk sıktığında baya ağır ama duyan herkes ne bu çok güzel der hep ilk sıktığımda. 7 yaşındaki kardeşim bile abla ne güzel kokuyosun demişti:KK51:
Bide mavi şişede olan var Lolita Lempicka L olanı o daha çok kurabiye & portakal gibi kokuyor diyorlar. Onu denemedim
anladım cnm denemeli ozaman :)ama 4 çeşit mor war hangisi üste foto koydum

anladım cnm denemeli ozaman :)ama 4 çeşit mor war hangisi üste foto koydum
Ben direk benim şişemi çekip koyayım gör canım:)
Lolita Lempicka Feminine diye geçiyor.
image.jpg

Ben direk benim şişemi çekip koyayım gör canım:)
Lolita Lempicka Feminine diye geçiyor.
Eki Görüntüle 1278040
süpersin cnm teşekkrlerr şuan gratiste indirimi warmış katalogdan baktım eşimde ankaraya gidio siparişlerimin arasına yazıyım bunu alanyada yaşıyorum ben orda gratis yok eşime aldırcam denemeden ama hep merak ediodumm bu parfümü hem şuan indrmde hemde gramajı düşük deneyelim bakalım :)

süpersin cnm teşekkrlerr şuan gratiste indirimi warmış katalogdan baktım eşimde ankaraya gidio siparişlerimin arasına yazıyım bunu alanyada yaşıyorum ben orda gratis yok eşime aldırcam denemeden ama hep merak ediodumm bu parfümü hem şuan indrmde hemde gramajı düşük deneyelim bakalım :)
Bende hiç denemden 100mllik almıştım bellamoladan ve ağır kokuları seviyosan beğenebilirsin. Karakterli bir koku bence çünkü çok farklı.
Mizuda falanda uygundur fiyatı bak istersen.
Watsonstan aldıgım parfümde ben serial numarayı bulamamıştım. Mizu daha güvenilir geliyor bana.

Bende hiç denemden 100mllik almıştım bellamoladan ve ağır kokuları seviyosan beğenebilirsin. Karakterli bir koku bence çünkü çok farklı.
Mizuda falanda uygundur fiyatı bak istersen.
Watsonstan aldıgım parfümde ben serial numarayı bulamamıştım. Mizu daha güvenilir geliyor bana.
hiç sipariş etmedim nası edicez ordan sipariş cnm

Canım üye olup arama kısmına Lolita Lempicka yaz parfümü sepete ekle, kredi kartıyla alışveriş yapabilirsin. Kapıda ödeme var mı bilmiyorum..hatta fiyatı baya uygunmuş şuan baktım 99.95tl
tmm cnm hallettm kapıda ödeme warmış öyle yapıcam saol cnm :) orjnllik konusunda gerçekten güwenilirmi?

Güveninilir olmasa önermezdim zaten canım. Ben 4 tane parfüm aldım hepsi de taze ve orjinaldi.
cnm siparişimi werdimm :) inşallah beğenirim kapıda ödeme seçeneğinde kaegoyu alıcıya kitliyolar :D 99,95 ama ben 106,5 ödiycem olsun yine güzel fiyat çok teşekkür ediyorum cnm sana gelince yazarım :D

cnm siparişimi werdimm :) inşallah beğenirim kapıda ödeme seçeneğinde kaegoyu alıcıya kitliyolar :D 99,95 ama ben 106,5 ödiycem olsun yine güzel fiyat çok teşekkür ediyorum cnm sana gelince yazarım :D
Haberlerini bekliyorum canım. Kapıda ödeme olduğunda kargo paradan bir miktar komisyon aldığı için fiyatı arttırmışlardır tabi etkilenmemek için:)

Haberlerini bekliyorum canım. Kapıda ödeme olduğunda kargo paradan bir miktar komisyon aldığı için fiyatı arttırmışlardır tabi etkilenmemek için:)
cnm geldi parfümüm güzel beğendim 10 üzerinden 7 weriyorum çok aşık oldum diyemem ama tarzım olan bi koku onu sewdim :D ya tek sıkıntı orjnallık kontrolü yaptım barkot ile çıkmadı ona canım sıkıldı bide hangi tarihte üretildiği yazmıyo orjinalmi acabaa diye soru işaretleri oluştu bende

cnm geldi parfümüm güzel beğendim 10 üzerinden 7 weriyorum çok aşık oldum diyemem ama tarzım olan bi koku onu sewdim :D ya tek sıkıntı orjnallık kontrolü yaptım barkot ile çıkmadı ona canım sıkıldı bide hangi tarihte üretildiği yazmıyo orjinalmi acabaa diye soru işaretleri oluştu bende
Nasıl çıkmadı serial numarası kutuda veya şişede yazar onu checkscosmetic den kontrol edeceksin canım. Mizudan çakma parfüm gelceğini sanmıyorum.

N
yekrar kontrol edicem cnm ve tarih kesinlkle yazmıyo seninkinde yazıyomu
Benimkinde yazıyor canım. Yalnız belki sen doğru şeyi girmiyosundur serial numarasının 5 rakam&harften olması gerekiyo Lolitda.
Yani 3B075 gibi mesela.

N
Benimkinde yazıyor canım. Yalnız belki sen doğru şeyi girmiyosundur serial numarasının 5 rakam&harften olması gerekiyo Lolitda.
Yani 3B075 gibi mesela.
benim parfümün altında 2NO66 yazıyo o mu cnm onu sorguladım error yazdı nerde bu serial no yaa

cnm bende hallettm no yazdım ben o diil 0 mış sıfırmış yani :D saol cnm

Back