Kzlarm iin...

siz ne koca yürekli insanlarsımnız yaa canlarım opuyorumnanaktan
benim bebeğim yok 36-38 bedende de çok uzağım ama
yengeme bir sorayım 1 haftaya yanına gidecem onun bebeğinin küçülenlerini vermemnişse birine irtibata geçerim

arkadaş mayıs annesi bende öle ama birkere derdini dile getirmedi sayfamızda oradada ona yardım edecek birçok arkadalımız var ama buraya yazmış bende elimden geleni yapmaya çalışacağım yokluk çok zor çok iyi bilirim bizde zorluk çekiyoruz ikibebemin masrafı ağır ama az veren candan derler bende öle yaPacam

ah be canım yaa duyan okuyan görende evini paranı canını vercen sancak altıüstü kullanmadığın eski üst baş fazlasınıda biilmeyi ver ne olcak.
anlamıyorum ben bu konuşma hastalığını yaa hatun zaten cevap yazmış demişki benim eşimin durumu daha bozulmamıştı,kriz bizi etkilememişti eeee daha okumadan eleştirmeyede başladık peki sırada ne var arkadaşımm.
bırakın bu soruları yada cevaplarını edeceksenis bir iki yardım edin etmiyceksenizde başka konularda gezinin
arkadaşım özelden banada yazıver adres ve isim biilgilerini bende elimden geleni yaparım.

arkadaş bana cep nosu verdi eşininmiş oda işyerinde unutmuş bu yüzden p.tesi beşten sonra arayacam o zaman ben adresi veririm tabi benden önce veren olmazsa

hic anlamiyorum kinayanlari...
elestrip dedektiflik yapmaya hic luzum yok
verecegin yeni veya eski bi kac kiyafetin oyuncagin..
seni kandiriyor bile olsa kaybedecegin uc parca cal caput icin insan kirmaya degmez..
onun icin yapmiyor inanmiyorsan allah icin yap!!!
yada yapacak olaninda aklini karistirma

alkisalkisalkis
katılıyorum arkadaşım...
amacımız kimseyi kırmak değil,zaten benim çcocuğumda yok
kıskanıyorsun diye bilirsiniz ama ben arkadaşa katılıyorum...
:1closedeyes:

evet adresi biran önce bildirin.
biseyler yapabilmem icin,
en gec cumartesiye kadar adresin elimde olmasi lazim.
sora versende ne sana ne de bana yarayacak.

kızlar..hepiniz mükemmel insanlarsınız...iyi ki üyeyim bu siteye...
bana da adresini gönderirsen ben de yeğenimin-kuzenlerimin küçülenleri olursa göndermek isterim
ama hemen değil...şuan için elimizde birşey yok

madem bu durumdasınız ikinci cocuğu ne için yapıyosun oda sizle beraber sürünsün diyemi olan hep çocuklara oluyo zaten kusura bakmayın çok sinirlendim

daha konuyu yenı okuyorum ve sıze hemen cvp vermek ıstedım
sızden yardım ısteyen bı ınsana bu sekılde hıtap ne kadar doğru
cok acımasız geldınız banalmaz:

ağlaya ağlaya okudum yazılanları mafoldumben
bende öğrenciyim hiç dediğiniz şekilde kıyafetlerim yok ama bi kaç komşumuz var çocukları olan bi sorayım olmazsa oyuncaklarımı da gönderirim
içim acıdı resmen ya neler var allah kimseyi bu duruma düşürmesin
Cnm sabırlı ol bu senin için büyük bir imtihan Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

çok çok çok üzüldüm inan ki inş yeni bebeğiniz sizlere şanss getiri keşke elimden bişey gelsee keşkee

bastan sona okudumm sımdık
benım guzel melek arkdaslarım yaa Şeniz ıyıkı varsınız cok ıyısınz

cnm banada adresını yollar mısn evlı deılım ama yığenlerım cok onlardan bıseyler yollarım bıde bende 36 beden gıyıyorum kendımdende bıseyler yollarım cnm benım
RABBIM yar ve yardmcın olsun ınş
ş

ya insanlar artik ne kadar cok supheye dustu
ve ne kadar kirici oldular
sanal diye insan kirmak ne kadar kolaylasti
canim konu sahibi arkadasim bende trde degilim
ama yakinda gelicem
istanbula cok uzakta oturuyorum
sana yardim etmek istiyorum
beni yanlis anlamazsan azda olsa maddi anlamda yardim etmek istiyorum
bebegim yok olsa gonderidim canim
bana ozelden bilgilerini yaz canim ne biliyim hesap numarasi falan
allah yardimcin olsun yardimcimiz olsun

arkadaşlar genel bir cevap vermek istiyorum.
şüpheye düşen arkadaşlarıda anlamaya çalışıyorum.
artık insanlar bu yardım konusunda o kadar çok iyiniyeti suistimal ediyorlarki,şüphelenenlerde haklı bi yerde.
levestoriy arkadaşla açtığı yardım topiğinde tanışmıştık.kendisine ulaştırması için elden bir kaç parça bişey vermiştim.
o zaman hamileydi ve eşi düzenli maaş aldığı için en azından yardım isteyecek durumda değildi.
bir kaç aydır kriz bahanesiyle eşinin maaşında kesinti yapmışlar.ikinci doğumunuda sağlık sorunlarından dolayı başka bir şehirde yapmak zorunda kalınca durum dahada kötüleşmiş.
olmayınca olmuyor işte.
neticede arkadaş para istemiyor.altı üstü kullanılmış ve artık bize veya çocuğumuza küçük gelecek kıyafetleri rica ediyor.
bende çok fazla tanımıyorum yukarda anlattığım gibi.
ayrıca öyle esip gürlediğime bakmayın.insan sarrafı falanda değilimdir.kolay kandırılabilirim yani.
diyelimki ayşe bizi kandırıyor.
amannn kandırsın nolurkikaydirigubbakcemile
biz Allah rızası için yapıcaz ne yapacaksak.
kandırıyorsa kendi düşünsün diğer tarafta nasıl hesap vereceğinifisfisfis

cok üzüldüm durumunuza ama bazı arkdşların tavrınada sastım dogrusu diyemeden edemicem !
zaman ne göstercek yarın basımıza neler gelcek hiçbirimiz bilmiyoruz bu kadar acımasız olmamak gerek !
Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah biran önce bu durumu atlatırsınız :Saruboceq:

allah kimseyi kimsenin umuduna dusurmesinn
kadincagiz profiline aile resimlerini koymus
zor durumda olmasa bunca insanin yer aldigi bir forumda kulanmadiginiz kucuk kalan kiyafetleri istemez bence

eşimin 7 yaşında kız yeğeni var...seve seve verebileceğimiz bir sürü yeni az kullanılmış temiz kıyafeti var...

nasıl ulaştırabilirim...ben istanbuldayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…