- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi levestoriy21
-
Sevgili levestoriy21 - niyetim yargılamak - incitmek değil ama kafam karıştığı için bazı taşların yerine oturması gerekiyor.
Aylar önce yalovada ihtiyaç sahibi olan bir aile için de böyle bir topik açtığını
hatırlıyorum. Elbette düşmez kalkmaz Bir Allah - kimin ne zaman ne yaşayacağı belli olmaz.
Yüce yaradan hiç kimseyi zor durumda bırakmasın. Yaşayabilmek için hepimizin zorunlu ihtiyaçları var ve
bu ihtiyaçlarımızı karşılayamamak çoook çoooook zor olmalı. Allah kimseye öğretmesin.
Kendin bu kadar zor durumda iken başka aile için yerdım kampanyası organize etmiş olman ve
gelen yardımları o aileye ulaştırmak için hamile halinle gösterdiğin gayreti hatırlayınca - acaba diyorum
KK bayanlarının çocuklar konusundaki zaafı sana cesaret mi verdi?
Gerçek ihtiyaç sahibi iseniz - yüreği güzel insanları kuşkuya düşürmek istemesem de - birbirine benzer
cümlelerle açtığınız 2. kampanya kafamda soru işaretleri oluşturdu.
Allah sizin - bizim - hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq: a.s.
Sevgili levestoriy21 - niyetim yargılamak - incitmek değil ama kafam karıştığı için bazı taşların yerine oturması gerekiyor.
Aylar önce yalovada ihtiyaç sahibi olan bir aile için de böyle bir topik açtığını
hatırlıyorum. Elbette düşmez kalkmaz Bir Allah - kimin ne zaman ne yaşayacağı belli olmaz.
Yüce yaradan hiç kimseyi zor durumda bırakmasın. Yaşayabilmek için hepimizin zorunlu ihtiyaçları var ve
bu ihtiyaçlarımızı karşılayamamak çoook çoooook zor olmalı. Allah kimseye öğretmesin.
Kendin bu kadar zor durumda iken başka aile için yerdım kampanyası organize etmiş olman ve
gelen yardımları o aileye ulaştırmak için hamile halinle gösterdiğin gayreti hatırlayınca - acaba diyorum
KK bayanlarının çocuklar konusundaki zaafı sana cesaret mi verdi?
Gerçek ihtiyaç sahibi iseniz - yüreği güzel insanları kuşkuya düşürmek istemesem de - birbirine benzer
cümlelerle açtığınız 2. kampanya kafamda soru işaretleri oluşturdu.
Allah sizin - bizim - hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq: a.s.
madem bu durumdasınız ikinci cocuğu ne için yapıyosun oda sizle beraber sürünsün diyemi olan hep çocuklara oluyo zaten kusura bakmayın çok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?