How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kzlarm iin...

ikinci bebegin dogmus tebrikler...
ins bidahaki trye geldigimde adresine oyuncakta yollarim canm...
ins bian evvel kurtulursun bu durumdan..

Canım Rabbim yardımcın olsun sizi bur sıkıntılardan kurtarsın.
Buarada ıstanbul büyük şehir belediyesinin Beyaz Masa adında birçok alanda faliyet gösteren bir yapısı var burda birçok ihtiyaca cevap veriliyor.Alo 153 arayarak durumunu bildir .Ben bu faliyetti yapan yerlerden birtanesini gezdim.Prosüdürde şu sanırım .
ıhtiyaç sahibi arayıp çağırıyor ekipde gelip evi kontrol ediyor ne eksikse bu ev eşyasıda olabilir giyiside farketmez hayırsever vatandaşların verdikleri bütün eşyaları bir güzel yıkıyorlar yeniymiş gibi paketleyip kartonlayıp tespit ettikleri adreslere götürüyorlar.Bence bunu demende fayda var umarım işine yarar canım.

o kadar etkilendim ve uzuldumki..neden bu kadar uzagim size, oysaki sizin ihtiyac duydugunuz seyler benim evimde fazlalik ve hatta bazi seyleri (bebek arabasi, karyolasi, oyuncaklar...) koyacak yerim olmadigindan dolayi attim.. hatta bebek bezi bile var suan evde ve verecek yer ariyorum..kucuk kizimin esyalarindan oyuncaklarindan verebilirim ve hatta sizede kiyafet ..ama yurt disindayim nasil yollayabilirim..insallah bir yolunu bulabilirim..belki TIR soforleri falan denk gelse..bu konuyu arastircam canim.insallah birseyler yapabilirim minik meleklerin icin..adini ve adresini banada ozelden yaz lutfen..opuyorum seni ve iki guzel kizini..

cnm ilk kızımın rahatsızlığında çok fazla zor durumdaydık ameliyatı emarları vs ssk çoğu şeyi karşılamadı o dönemde dediğin önerileri araştırdım ama sskmız olduğu için geri çevrildik.bize yardım etmek isteyenlerede bütün herşeyimizi sunduk internet sanal alem olarak görüldüğü için malesef insanın içinde illa bi kurt düşüyor ima inan zaten ihtiyacım olmasa neden konu açayım ki bu çok hoş bişeymi sanıyosun hem benim buradaki talebim maddi değil sen galiba diğer sayfayı okumadın sadece giymediklerini vermek isteyen varsa dedim.bu bukadar çokmu dokundu anlamıyorum yani belki para isteseydim bukadar yargılanmıycaktım alt tarafı ikinci el eşya millet çöpe atıyor ve ben bu kıyaftelri çöpten toplayanları tanıyorum bana gelicek olan kıyafetler zamanı gelince o kişilere gidicek.sen galiba hayatın gerçek yüzüyle tanışmamışsın öyle sanatçıymış yapımcıymış hepsi hikaye cnm herkes kendi aşında.benim geldiğim yerde ne aileler var biliyomusun çöplerden ekmek toplayan çocuklar evine eli boş dönen adamlar temizliğe giden kadınlar burada bir aileye yardım kampanyası başlatmıştım hatta 10 ve 12 yaşlarında iki erkek kardeşe kıyafet ve erzak toplanmıştı birkaç kişi maddi yardımdada bulunmuştu yapılan yardımlarla dolaplarını doldurduk yakıcaklarını aldık.benim o dönemlerde sıkıntım yoktu eşimin maaşının bir kısmı kriz bahanesiyle kesilmemişti ve bende o ailelere yardımcı olmuştum helal hoş olsun bunların lafı bile yapılmaz ama gerçekten sizin yorumunuzun sonuna kırıldım.alt tarafı bi kıyafet için.şunuda söyliyimmi bunu yazmak istemiyordum ama burada bir arkadaş zamanında bana güvenmesi için benden delil istemişti bende cdye kızımın emar istem kağıtlarını başımızdan geçen hastalıkların ameliyatların raporlarını evimin resmini ve hamilelik resmimi kızımın resimlerini kkaydedip gönderdim oda başkalarına kanıtlamak için istemişti ve cd eline geçince özür dilemişti istermisin sanada göndereyim ozaman sende inanırsın durumuma he cnm

bi fikir vermek amacıyla yazmıştım bu yazıyı ama görüyorum ki keşke fikrimi kendime saklasaydım.allah yardımcın olsun

Allah yardimcinz olsun gercekten zor bi durum insallah Allahim sizide feraha cikarir..ben evli degilim bedenim uyusmuyor ve yurt disindaym o yüzden sadece dua edebilirim

ben daha önceden kıyafetlerini hazırlamıştım zaten. coğu 1 -2 kere giyilmiş giysilerdir. bedeni uyanları giyersin uymayanları da satabilirsen bir kaç kuruş katkı olur belki..
senin ayakkabı numaran kaç canım. kızlara da birşeyler ayarlamaya çalıştım elimden geldiğince.
allah yardımcın olsun. kızlarının bahtları güzel olsun.

Bu konu altında olumsuz yorum yapan, sorgulayan, dedektiflik yapan herkesi kınıyorum. Yardımcı olmak zorunda değilsiniz ama moral bozmayın en azından. Yazdıklarınızı okurken ben ağlayacak duruma geldim, bu kadın kendisi için de değil çocukları için birşeyler istiyor, üstelik yeni alıp yollayın da dememiş.. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz, hayat herkese karşı adil değil maalesef.

Adresini benim özelime de yolla arkadaşım, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam. Kızının oyuncak laptop için ağlamasına ayrıca üzüldüm, eğer alınmadıysa ben hediye etmek isterim. İzmirden gönderi yapacak arkadaşlar konuşabiliriz, yollayacaklarımız fazla olduğu taktirde kargo yerine başka yollar düşünebiliriz.

:))cnm cevabını okuyunca yüzümde kocaman bir tebessüm belirdi bunu saklıyamıycam kızıma laptop hediye etmek istediğini okuyunca kalbim nasıl çarptı anlatamam o an kızımı onunla oynarken düşündüm.ben dah o gün mahellenin başındaki bebek eşyası oyuncak satan mağazaya gittim senetle taksit yaparmısın dedim sonuçta aynı mahalledeyiz ama kabul etmedi elim boş döndüm kızıma çeşit çeşit laptopları gösterdi önce mauseye bastırdı noptaları söyletti ama sonra onu rafa koyması ve elim boş çıkmama o an bittiğimin resmidir.alıcaz kızım sonra dedim sadece ondan alcaz dimi dedi kızımda
arkadaşlar hepinizin mesajlarını okudum bugün biraz kırıldım bazı cevaplara ve bakmak istemedim acaba başka ne sorucaklar dedim ama gördümki yavrularıma el uzatan melekler çokmuş:)allah hepinizden razı olsun

Bencede canim acik veya kapali oldugunu yazsan da ona gore kiyafet baksak.
Birde bu soruda kotu bir amacim yok inan sadece merak ettim neden eski kiyafetlerin olmuyor simdi 38 giyiniyorsun eskiden daha mi kiloluydun daha mi zayif.

:) cnm eski kıyafetlerim genelde 36 bedendi şimdi dar geliyorlar ama genede olmadığı için baznısının içine girmeye çalışıyorum bazen kotun düğmesini açık bırakıyorum uzun tişört giyiyorum o şekilde idare ediyorum 50 kiloydum hamile kaldığımda şuanda 53 kiloyum
burada ikinci el mağazasında bir topic açmıştım oradan satılıcakları kızımın tedavisine ve ihtiyaçlarına harcıycaktım daha sonra takas yapılabildiğini öğrendim ve bazı ürünler karşılığında büyük kızım ve kendime ikinci el satan arkadaşlarla takas yapmak istedim ama malesef kimse takas yapmak istemedi a.s. durum böyle oluncada bende bu konuyu açtım

Evet canım el ele. Ne gerekirse hep beraber yapalım

Kızlarının yaşı nedir acaba, en azından uygun bir şeyler olsun, ben Perşembe günü faaliyete geçiyorum, gerçi telefonla arıcam arkadaşları ben gelene kadar bir şeyler yapabilirler ama ben başlarında olursam daha iyi olur, sizlerin düşündüğü bir şey varsa dünden katılmaya hazırım arkadaşlar.[/QUOTE]

cnm kızlarım biri 45 günlük diğeri 3 yaşında ama 2 yaş kıyafetleri giyiyor zayıf ve kısa boylu 12 kilo 92 cm ayak numarası 24 25 diğer miniğim biraz tombiş zıbınlarımız olmuyor artık :ecrin_bebek:

o kadar üzüldüm ki tarif edemem.kızlarımın yepyeni kıyafetlerini tertemiz yıkayıp ütüleyip daha yeni vermiştim birilerine.sadece bir iki gün önce.bir torba eşya var sadece elimde.kardeşimin de iki kızı var.onun eşyaları da yeni ve çok temizdir.eğer yönetim sana nasıl ulaşıcağımızı bana bildirirse,bundan sonrakileri sana kargoyla yollarım canım.oyuncakları da.çok çok üzüldüm tarifsiz

böyle bir durumda bile hala didiklemeye çalışan kişileri gerçekten kınıyorum öncelikle.

yaşınız küçük, yüreğiniz kocaman sizin..
evlatlarınız için yardım istemenin utanacak, çekinilecek hiçbir yanı yok.
başınız en diksiniz siz; yoktan var edip çocuk büyütüyorsunuz..

ben yeğenlerimden gelen kıyafetleri yakınımda olduğu için çocuk esirgeme kurumuna götürüyorum hep.
hatta 2 hafta önce götürdüm son partiyi.
ama bana bilgileriniz verirseniz uzun vadede yrdımcı olabilirim.
ama dediğim gibi hemen değil bi zaman sonra gönderebilirim ancak..

lovestory lütfen bana da adres, telefon, isim bilgilerini yolla...
yeğenlerimin küçülenlerini ve elimden gelen herşeyi yaparım...

allah bir elden aldığını öbür elden verirmiş... lütfen sabırlı ol yavruların ve gelecekleri için...

Sevgili levestoriy21 - niyetim yargılamak - incitmek değil ama kafam karıştığı için bazı taşların yerine oturması gerekiyor.
Aylar önce yalovada ihtiyaç sahibi olan bir aile için de böyle bir topik açtığını
hatırlıyorum. Elbette düşmez kalkmaz Bir Allah - kimin ne zaman ne yaşayacağı belli olmaz.
Yüce yaradan hiç kimseyi zor durumda bırakmasın. Yaşayabilmek için hepimizin zorunlu ihtiyaçları var ve
bu ihtiyaçlarımızı karşılayamamak çoook çoooook zor olmalı. Allah kimseye öğretmesin.
Kendin bu kadar zor durumda iken başka aile için yerdım kampanyası organize etmiş olman ve
gelen yardımları o aileye ulaştırmak için hamile halinle gösterdiğin gayreti hatırlayınca - acaba diyorum
KK bayanlarının çocuklar konusundaki zaafı sana cesaret mi verdi?
Gerçek ihtiyaç sahibi iseniz - yüreği güzel insanları kuşkuya düşürmek istemesem de - birbirine benzer
cümlelerle açtığınız 2. kampanya kafamda soru işaretleri oluşturdu.
Allah sizin - bizim - hepimizin yardımcısı olsun.
:Saruboceq: a.s.

Arkadaşım, ben 3 günlüğüne kursta olduğum için işte olamayacağım ama dün akşamdan itibaren maillerimi çektim telefonlarımı açtım. Evdede bir iki şey baktım. Şimdi çocukların yaşını da söylemişsin. Perşembe günü işyerine gidince arkadaşlarla daha iyi irtibat kurarım. Ben kro'cuğumla irtibat kurup sana ulaştırıcam elime geçenleri. Sen hiç üzülme oldumu güzelim.

şimdi ne yapılıyor bu arkadaş ile ilgili ,ortak bi yerde mi toplayacağız ,bende ayırdım hem kendine hem kızlarına bişeyler..nasıl bir yol izleyeceksek paylaşalım..

Back