- Konu Sahibi levestoriy21
-
cnm ilk kızımın rahatsızlığında çok fazla zor durumdaydık ameliyatı emarları vs ssk çoğu şeyi karşılamadı o dönemde dediğin önerileri araştırdım ama sskmız olduğu için geri çevrildik.bize yardım etmek isteyenlerede bütün herşeyimizi sunduk internet sanal alem olarak görüldüğü için malesef insanın içinde illa bi kurt düşüyor ima inan zaten ihtiyacım olmasa neden konu açayım ki bu çok hoş bişeymi sanıyosun hem benim buradaki talebim maddi değil sen galiba diğer sayfayı okumadın sadece giymediklerini vermek isteyen varsa dedim.bu bukadar çokmu dokundu anlamıyorum yani belki para isteseydim bukadar yargılanmıycaktım alt tarafı ikinci el eşya millet çöpe atıyor ve ben bu kıyaftelri çöpten toplayanları tanıyorum bana gelicek olan kıyafetler zamanı gelince o kişilere gidicek.sen galiba hayatın gerçek yüzüyle tanışmamışsın öyle sanatçıymış yapımcıymış hepsi hikaye cnm herkes kendi aşında.benim geldiğim yerde ne aileler var biliyomusun çöplerden ekmek toplayan çocuklar evine eli boş dönen adamlar temizliğe giden kadınlar burada bir aileye yardım kampanyası başlatmıştım hatta 10 ve 12 yaşlarında iki erkek kardeşe kıyafet ve erzak toplanmıştı birkaç kişi maddi yardımdada bulunmuştu yapılan yardımlarla dolaplarını doldurduk yakıcaklarını aldık.benim o dönemlerde sıkıntım yoktu eşimin maaşının bir kısmı kriz bahanesiyle kesilmemişti ve bende o ailelere yardımcı olmuştum helal hoş olsun bunların lafı bile yapılmaz ama gerçekten sizin yorumunuzun sonuna kırıldım.alt tarafı bi kıyafet için.şunuda söyliyimmi bunu yazmak istemiyordum ama burada bir arkadaş zamanında bana güvenmesi için benden delil istemişti bende cdye kızımın emar istem kağıtlarını başımızdan geçen hastalıkların ameliyatların raporlarını evimin resmini ve hamilelik resmimi kızımın resimlerini kkaydedip gönderdim oda başkalarına kanıtlamak için istemişti ve cd eline geçince özür dilemişti istermisin sanada göndereyim ozaman sende inanırsın durumuma he cnm
levestoriy cim açık mısın kapalı mı? sana göre de bişeyler bakıcam da o yüzden..
Bu konu altında olumsuz yorum yapan, sorgulayan, dedektiflik yapan herkesi kınıyorum. Yardımcı olmak zorunda değilsiniz ama moral bozmayın en azından. Yazdıklarınızı okurken ben ağlayacak duruma geldim, bu kadın kendisi için de değil çocukları için birşeyler istiyor, üstelik yeni alıp yollayın da dememiş.. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz, hayat herkese karşı adil değil maalesef.
Adresini benim özelime de yolla arkadaşım, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam. Kızının oyuncak laptop için ağlamasına ayrıca üzüldüm, eğer alınmadıysa ben hediye etmek isterim. İzmirden gönderi yapacak arkadaşlar konuşabiliriz, yollayacaklarımız fazla olduğu taktirde kargo yerine başka yollar düşünebiliriz.
Bencede canim acik veya kapali oldugunu yazsan da ona gore kiyafet baksak.
Birde bu soruda kotu bir amacim yok inan sadece merak ettim neden eski kiyafetlerin olmuyor simdi 38 giyiniyorsun eskiden daha mi kiloluydun daha mi zayif.
Evet canım el ele. Ne gerekirse hep beraber yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?