Kzlarm iin...

canım banada adresını yollarmısın bır suru kıyafet var bebegın ıcın benımde bı kızımvar rabbım bebeklerını bagıslasın canım ozelıme adını ve adresını yolla canım beklıyorumm

levestoiy arkadaşım durumun her an hepimizin başına gelecek bir durum kimin bu hayatta neye garantisi var ki..bir varmış bir yokmuş oluyoruz ....allah beterinden saklasın evlatlarını sana bağışlasın inş.benim sorum şu nerede oturuyorsun açıktan adres verme ama şehir olarak belirt . birde adresini özelden yazabilicekmisin ..eğer mümkünse bende bişeyler yapabilmek çok isterim...sakın sıkma canını rabbim yardım isteyenin yanındadır...hani diyosun ya bende buralarda birilerine yardım ettim zamanında diye düşmez kalkmaz bir allah rabbimde sana iyiliklerinin mükafatını belki burdaki arkadaşların iyi yürekliliği yolunda sana gösterir. sen iste.ihtiyacın varsa iste...hiç gocunma sen iste yapan yapar yapmayan bakar ...herkes gönlüne göre yaşar..elbette benim güzel kulübümde sana yardımda bulunucak iyilik melekleride vardır.....bu konuda istersen yönetime bir danış....belki daha iyi bir sonuç elde edersin....cvp bekliyorum..sevgiler...allahım evlatlarının acısını göstermesin.....

levestoriy cim açık mısın kapalı mı? sana göre de bişeyler bakıcam da o yüzden..

Bencede canim acik veya kapali oldugunu yazsan da ona gore kiyafet baksak.
Birde bu soruda kotu bir amacim yok inan sadece merak ettim neden eski kiyafetlerin olmuyor simdi 38 giyiniyorsun eskiden daha mi kiloluydun daha mi zayif.

Şimdi arkadaşa özelden mi ulaşıcaz yoksa bir yardım kampanyası düzenlenecek mi? Eğer arkadaş İstanbul'da ise daha yakından ilgilenebilirim. Cevapları bekliyorum.

Allahim elimde senin isine yarayacak hersey var ama gönderemiyorum.
karyoladan bebek arabasina kiyafet oyuncak hersey ama yurtdisindayim mafoldumben
genede adresini yazarssan geldigimde ufak tefekde olsa biseyler göndermeye calisirim.
kizlarinin boylarini yazarsan daha cok isime yarar.hem kücük hem büyük olan.

"Kızlarım için" başlık bile yetti benim için. Anlama bakıyorum da, ne çok şey ifade ediyor.
"Kendime değil, Kızlarıma..."

Yakın olanların, yardıma koşacağından emindim. Kronick tanıyormuş....
güzel cevapları okudukça çok çok sevindim, duygulandım. Siz bir tanesiniz KK nın Altın Kalpli Melekleri

Bu konu altında olumsuz yorum yapan, sorgulayan, dedektiflik yapan herkesi kınıyorum. Yardımcı olmak zorunda değilsiniz ama moral bozmayın en azından. Yazdıklarınızı okurken ben ağlayacak duruma geldim, bu kadın kendisi için de değil çocukları için birşeyler istiyor, üstelik yeni alıp yollayın da dememiş.. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz, hayat herkese karşı adil değil maalesef.

Adresini benim özelime de yolla arkadaşım, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam. Kızının oyuncak laptop için ağlamasına ayrıca üzüldüm, eğer alınmadıysa ben hediye etmek isterim. İzmirden gönderi yapacak arkadaşlar konuşabiliriz, yollayacaklarımız fazla olduğu taktirde kargo yerine başka yollar düşünebiliriz.

bana da yolla cnm adresini mümkünse telini yakınsın yolum düşünce getiririm bişeyler kızım 5aylık ufalanları verebilirim senin ufaklığa

yeşülüm o senin kalbinin güzelliği...düşmez kalkmaz bir Allah.tek başımıza birimiz yetişemeyiz belki ama el ele verirsek çok daha güzel şeyler yapabiliriz...

Son düzenleyen: Moderatör:
yeşülüm o senin kalbinin güzelliği...düşmez kalkmaz bir Allah.tek başımıza birimiz yetişemeyiz belki ama el ele verirsek çok daha güzel şeyler yapabiliriz...[/QUOTE]

Evet canım el ele. Ne gerekirse hep beraber yapalım

yeşülüm o senin kalbinin güzelliği...düşmez kalkmaz bir Allah.tek başımıza birimiz yetişemeyiz belki ama el ele verirsek çok daha güzel şeyler yapabiliriz...

Evet canım el ele. Ne gerekirse hep beraber yapalım[/QUOTE]

Kızlarının yaşı nedir acaba, en azından uygun bir şeyler olsun, ben Perşembe günü faaliyete geçiyorum, gerçi telefonla arıcam arkadaşları ben gelene kadar bir şeyler yapabilirler ama ben başlarında olursam daha iyi olur, sizlerin düşündüğü bir şey varsa dünden katılmaya hazırım arkadaşlar.

Allah yardımcsı olsun arkadaşın :Saruboceq:

ılgilenen bütün herkese de teşekkürler...Herşeyimi bende toparladım merdiven silmeye gelen bi abla vardı ona verdim biraz eşya falanda vermiştik eşyalarıda yoktu mafoldumben

Yani elimde bişey yok olsaydı keşke...etraftan toplamak gibi bir durumumda yok çünkü sanal yoldan duyupta birine yardım gönderecek kimse yok çevremde ..

Neyse uzattım :) Allah yardımcıdır her zaman...bize düşen sabır..

Ayrıca konu linkini bana gönderip haberdar olmamı sağlayan güzel arkadaşım buzdevri' ne de sevgilerimi gönderiyorum.

canım bana özelden adresini telefonunu adını ve soyadını yazar mısın lütfen. yazdıklarından çok etkilendim az da olsa yardım etmek istiyorum bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…