Kzlarm iin...

durumunuza üzüldüm.ama yinede aklimdan gecenlerden biri cocugunuza bez alamazken internet kullanabiliyorsunuz.ben olsam ilk interneti iptal ettirirdim.zorunlu bir ihtiyac degil cünkü...

lütfen YARGILAMAYI BIRAKIN YAA..O NıYE BÖYLE BU NıYE ŞÖLEE..

CANIIM SEN BANA ADRES GÖNDERSENE ÖZELıMEE..
KURBAN OLDUĞUM RABBıM YARDIMCIN OLSUUUN..dualarım seninlee..yavrularınıdaa allah bağışlasııın.

durumunuza üzüldüm.ama yinede aklimdan gecenlerden biri cocugunuza bez alamazken internet kullanabiliyorsunuz.ben olsam ilk interneti iptal ettirirdim.zorunlu bir ihtiyac degil cünkü...

arkadaşım interneti üst komşumdan çekiyorum ve ücret ödemiyorum sağolsun bu iyiliği bize yaptı pc eşimin işyerinden verildi bizim değil yoksa internet zorunlu bişey değil ama ben bebişimin çoğu randevusunu vs netten bakıyorum pc bizim olsa zaten direk pcyi satardım ve şekilde yardım istemek hoşumamı gidiyor sanıyorsun ama sende bunu bilserydin eminim sende yargılamazdın diyorum veopuyorumnanaktan

Herkes de bi Sherlok Holmes havası var ya öldürüyo beni ...

Canım özelime yazar mısın açık adresini ve adını? bebişimin küçülenlerini yollıyım bende..keşke daha fazla imkanım olsa (

ablacım aslında bu konuyla ilgili birçok dernek ve kuruluşlar var.en azından sabah programlarında bu derdini anlatsan sana anında yardımcı olabilecek bir çok sanatçı, yapımcı var. internet üzerinden yardım isteğinde bulunmam senin ihtiyaçları tam anlamıyla karşılayabilecek durumda değil. en azından bi haber programını arayıp durumunu anlatsan onlarda anında haber olarak verirler ve bence çocuklarının hertürlü sağlık ve özel ihtiyaçlarını karşılayacak çok fazla insan olur. dikkat ettim internet üzerinden çok fazla siteden yardım talebinde bulunmuşsun. tabi insanlar ister istemez acaba doğrumu diye düşünüyor? lütfen yanlış anlama?

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm ilk kızımın rahatsızlığında çok fazla zor durumdaydık ameliyatı emarları vs ssk çoğu şeyi karşılamadı o dönemde dediğin önerileri araştırdım ama sskmız olduğu için geri çevrildik.bize yardım etmek isteyenlerede bütün herşeyimizi sunduk internet sanal alem olarak görüldüğü için malesef insanın içinde illa bi kurt düşüyor ima inan zaten ihtiyacım olmasa neden konu açayım ki bu çok hoş bişeymi sanıyosun hem benim buradaki talebim maddi değil sen galiba diğer sayfayı okumadın sadece giymediklerini vermek isteyen varsa dedim.bu bukadar çokmu dokundu anlamıyorum yani belki para isteseydim bukadar yargılanmıycaktım alt tarafı ikinci el eşya millet çöpe atıyor ve ben bu kıyaftelri çöpten toplayanları tanıyorum bana gelicek olan kıyafetler zamanı gelince o kişilere gidicek.sen galiba hayatın gerçek yüzüyle tanışmamışsın öyle sanatçıymış yapımcıymış hepsi hikaye cnm herkes kendi aşında.benim geldiğim yerde ne aileler var biliyomusun çöplerden ekmek toplayan çocuklar evine eli boş dönen adamlar temizliğe giden kadınlar burada bir aileye yardım kampanyası başlatmıştım hatta 10 ve 12 yaşlarında iki erkek kardeşe kıyafet ve erzak toplanmıştı birkaç kişi maddi yardımdada bulunmuştu yapılan yardımlarla dolaplarını doldurduk yakıcaklarını aldık.benim o dönemlerde sıkıntım yoktu eşimin maaşının bir kısmı kriz bahanesiyle kesilmemişti ve bende o ailelere yardımcı olmuştum helal hoş olsun bunların lafı bile yapılmaz ama gerçekten sizin yorumunuzun sonuna kırıldım.alt tarafı bi kıyafet için.şunuda söyliyimmi bunu yazmak istemiyordum ama burada bir arkadaş zamanında bana güvenmesi için benden delil istemişti bende cdye kızımın emar istem kağıtlarını başımızdan geçen hastalıkların ameliyatların raporlarını evimin resmini ve hamilelik resmimi kızımın resimlerini kkaydedip gönderdim oda başkalarına kanıtlamak için istemişti ve cd eline geçince özür dilemişti istermisin sanada göndereyim ozaman sende inanırsın durumuma he cnm

senağlamaben anlayamıyorumm neden illa bir iki kişi çıkıpta sen şunu yapmışsın sen bunu yapmışsın demek zorunda durumum müsayit olsa zaten bu konu burda olmaz her zaman bu böyle oldu yardım yapıcak olan zaten yapar akılları bulandırılmaya çalışmaktan başka hiç bi şeye yaramıyor

Allah size yardım etsin.valla bizde çokkkkkkkk zor durumdayız.bende olsa göndereyim ama bende de yok maalesef(

Canim 38 beden giyiniyorsan bende birseyler gonderebilirim,
bebislerin icin birseyim yok maalesef. benneyaptımki

sizin o sabah programları dedikleriniz sadece kendilerine prim yapan üç beş boyalı maymunun basamak atlama ortamı bu insan kimseden para istemiyor o kadar zor durumdayken gelin benim borcumu ödeyin demiyor... hastalığını çocuklarını anlatmış yardım edersin etmezsin bu senin sorunun.... gereksiz yere doğruluğunu yalanlığını sorgulayıpta insanları daha fazla rencide etmenin hiç bir anlamı yok birilerinden yardım istemeyi çok mu kolay bişey zannediyorsunuz ayrıca bu tarz ricalara yalan dolan gözüyle bakacaksanız ne o insanın derdini okur nede rencide eden yorum yaparsınız... Allah insanı bu duruma düşürmesin düşmanıma dilemem. lütfen biraz sağ duyulu olun ve asla unutmayın DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH VAR....

canım inan yardım gücüm olsa bir saniye düşünmem ne çocuğum var nede bedenimiz uyuyor inanki elimde olsa yaparım çevremde yeni bebeği olanda yok ki isteyip sana göndereyim çok üzüldüm bitanem ya =(

ya birde interneti kapattır falan demeyin lütfen.adsl sözleşmesini okuyup bağlattırdı iseniz o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.

levestoriy bende yığınla oyuncak var.3 yaşındaki oğlumun ama zeka geliştirici çoğu.yani kız-erkek fark etmez.inan evde kalabalık yapıyor artık ve verecek yer arıyorum.
ilgilenirsen sana vereyim.sende zamanı gelince başkasına verirsin.
nede olsa ihtiyacımızdan fazlası bizim değildir...
ayrıca kendini yardım istemek zorunda kaldığın için asla mahçup hissetme.
kimin ne zaman ne durumda olacağını kimse bilemez.
seninki gayet insani bir durum.bak ben neredeyse verecek yer olmadığı için oyuncakları çöpe atacaktım.
kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.
ben seni tanıyorum.samimiyetinede inanıyorum.
kızlarını öp benim için.

arkadaş interneti komşusundan kullanıyor zaten..bilgisayarı da eşinin iş yerinin bilgisayarı..

arkadaş interneti komşusundan kullanıyor zaten..bilgisayarı da eşinin iş yerinin bilgisayarı..

biliyorum da geçmiş sayfalarda birisi demişti de interneti kapattır diye..bana da demişlerdi zamanında...hem sözleşme imzalarlar hemde imzaladıkları şeyden habersiz olurlar
neyse
Allah yardım etsin..sanada bir iş nasip etsinde çabuk toparlanın..hayat cidden çok zor.bazen bende çıldırma safhasına geliyorum.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…