- Konu Sahibi levestoriy21
-
Arkadaş kendisi için 38 beden kıyafet istiyor ve satışa sunduğu kıyafetlerde hep 38 beden ilginç bence.. ve hepsinde hemen hemen 1-2 defa giyildi yazıyor.. yanlışsam yanlışsın deyin..
Arkadaş kendisi için 38 beden kıyafet istiyor ve satışa sunduğu kıyafetlerde hep 38 beden ilginç bence.. ve hepsinde hemen hemen 1-2 defa giyildi yazıyor.. yanlışsam yanlışsın deyin..
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...351leriniz-kendiniz-i231in-351ey-topikte.html
kızlar bu linke bir uğrayın derim başkada bişey demem.. Yemi ederim bakınca beynimde vurulmuşa döndüm. Bu topicte kıyafet satışı var...
canım bi arkadaş oyuncak laptopu alırım demişti. son durum nedir alacak mı vazmı geçti acaba. ?
e bunda tuhaf ne var?
kendine kızlarına olmayanları satıyor...
Arkadaş diyorki maddi olarak bir talepte bulumuyorum kullanmadığınız eşyaları gönderin ben ve kızlarım kullanacak. Ve kendisi için 38 beden eşya istiyor ama sattığı eşyalar 38 beden sence mantıklımı? kendisinin ihtiyacı varsa satmasın? hem ihtiyacım var diyor hemde satıyor.. bence ortada bir yalan dolaşıyor.
kız o öyle diil:roflol:
hayatım üyeliği silinen herkesin niki expireuser oluyor ve mesajlarda birleşiyor.
dikkat edersen çok yüksek mesaj sayısı var.
yani bi ev hanımı bi doktor bide 70 lik nine olsun.üçününde üyelikleri silindimi expireuser oluyor ve konular mesajlar tek nik altında görülüyor.
anlatabildimmi:icecream:
Siliyorum o zaman..
orda satış yaptıgı topige arkadaş ilk bebegime aldıklarım ama saglık sorunları var vs diye satıyorum aslında 2.kızımında kullanmasını isterdim diyor hatırası var falan gibi...acaba kıyafetlerimde olmuyor demişti olmayanlarımı satıp üstüne göre bişey alcaktı aman kafam karıştı ya...
kızlar tek derdim şu ki,burada zaten biçok arkadaş bu bayana yardım etmeye hazır.ben uzakta olduğum için ne yaşadığı hayatı ne de kendini araştırabilirim.eşyaları göndersem de zaten biçok eşya eline ulaşmış olucak.sanki yapılan yardım amacına ulaşmıcak gibi geliyo.hiç üzerine başına alamayan insanları görünce,
bi de anlamadığım bi nokta var.satışta olan eşyalar arasında nebulzatör var.ben de kullanıyorum kızlarım için.atak anında o makinayla hava ilaç karışımı verilmediği zaman ÖLÜM riski taşır çocuğunuz.çünki nefes alamaz.bi anne her ne olursa olsun böyle bi makinayı nasıl satar.
benim kafam çok karıştı.sadece göndericeğim yardımın gerçek hedefine ulaşmasını istiyorum.bi de söylediğim gibi,burda bi çok arkadaş zaten göndericek.yakınımda gerçekten ihtiyacı olan insanlar varken emin olamadığım birine yardım etmek bana çok doğru gelmiyor.
eşimin köyünde urfadan gelip,ekin kaldırmak ve iş yapmak için çalışan insanlar var.her birinin 8-10 çocuğu var ve bırakın satmayı ayaklarına giycek ayakkabıları bile yok.ben onları görünce çok üzülüyorum.
beni lütfen yanlış anlamayın.ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi istiyorum tek derdim bu.yine de göndericem dediğim için bikaç eşya gönderebilirim ama bu çok istekli olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?