Kız İsteme Kzlar, yarn geliyorlar istemeye. Sz Mendillerime bakn (Resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cigdemm87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah mesut etsin canım mutluluklar hepsi çok güzel ve değişik

Öncelikle herkese merhabalar :)
Aranıza yeni katıldım benim de bayramdan sonra ekimde isteme ve söz birarada olacak o yüzden ne yapılır ne edilir diye günlerdir internette dolanıyorum ve bu konuda en ideal bu siteyi buldum :) Merak ettiğim bu söz mendili ve havlularını nerden nasıl temin edebileceğim? ınternette dolanırken bir de şöyle bir örnek buldum ilgilenenlere: SÖZÜM SÖZ... - GÖNÜL ÇUKURU - Blogcu
Resimleri upload edemedim bilgisayarım sürekli error verdi :(

kızlar kusura bakmayın sözden sonra hiç giremedim.biraz geç oldu ama geldim :) söz günü çok güzel geçti Allah'a şükür bi aksilik falanda çıkmadı.merak edenlere söz çiceğimin çikolatamın resimlerini koyabilrim.

Öncelikle herkese merhabalar :)
Aranıza yeni katıldım benim de bayramdan sonra ekimde isteme ve söz birarada olacak o yüzden ne yapılır ne edilir diye günlerdir internette dolanıyorum ve bu konuda en ideal bu siteyi buldum :) Merak ettiğim bu söz mendili ve havlularını nerden nasıl temin edebileceğim? İnternette dolanırken bir de şöyle bir örnek buldum ilgilenenlere: SÖZÜM SÖZ... - GÖNÜL ÇUKURU - Blogcu
Resimleri upload edemedim bilgisayarım sürekli error verdi :(

img_0868_1238276638.jpg

kopyas__img_0870_1238278412.jpg

kızlar kusura bakmayın sözden sonra hiç giremedim.biraz geç oldu ama geldim :) söz günü çok güzel geçti Allah'a şükür bi aksilik falanda çıkmadı.merak edenlere söz çiceğimin çikolatamın resimlerini koyabilrim.

koysana canım resimleri bekliyoruzzz

Allah tamanı erdirir inşallah canımm..gelinlikli fotoğraflarınıda görürüz.. opuyorumnanaktan

ellerine sağlık uğraşmışsınız çok da güzel olmuş allah tamamına erdirsin...

Back