Kız İsteme Kzlar, yarn geliyorlar istemeye. Sz Mendillerime bakn (Resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cigdemm87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tek kelimeyle harika bayıldım opuyorumnanaktan bunları nerde yaptırdın cnm mükemmel olmuş yakında benim de sözüm var güzel bir fikir oldu benim için

her yerin adeti ne kadar farklı yahu. daha istemeye gelmemişler söz mendili hazırlanıyor. bizde de tek istemeye kız vermezlerkaydirigubbakcemile4

hayırlı olsun şimdiden.

çok güzelmiş canım allah tamamına erdirsin tatlı heyecanlar bunlarr

ama ben de saruboceqin sorusuna katılıyorum???

her yerin adeti ne kadar farklı yahu. daha istemeye gelmemişler söz mendili hazırlanıyor. bizde de tek istemeye kız vermezlerkaydirigubbakcemile4

hayırlı olsun şimdiden.

bizde de tek istemeye vermezler hayatım eşim hala söyler 2 kere geldim 2000 km getirdin beni diye bende dua et diyorum 2 kere gelmeye ayrı şehirlerden olduğumuz için 2.de verdiler yoksaaa:roflol:

hepsi çok güzel canım inşallah herşey istediğin gibi olurr

bizde de tek istemeye vermezler hayatım eşim hala söyler 2 kere geldim 2000 km getirdin beni diye bende dua et diyorum 2 kere gelmeye ayrı şehirlerden olduğumuz için 2.de verdiler yoksaaa:roflol:

bizimde uzak memleketten 2. de oldu kaydirigubbakcemile3

kızlar tek tek sorularınıza cvp veriyim hemen :) isteme ve söz aynı anda olucak çünkü bizde aileler tanışıyor tanışma faslı oldu zaten aileler yeteri kadar tanıdı artık :) bunlar sözde verilcek.kadınlara o turuncu gibi olanları veriyoruz erkeklerede erkek mendillerini veriyoruz. altın sarısı olanda havlu kızı verdik anlamında verilir bizde oda kayınvalideye sonra yine kızın oluyor ama havlu. Annemle 2miz yaptık onları hemde bir gecede beğendiğinize sevindim.

canım benim çok güzel olmuşlar allah tamamına erdirsin......a.s.
inşallah mutlu olursun tatlım...:1hug:

ellerinize sağlık çok güzel olmışlar.bende gecen ay sözlendim söz mendillerine isimlerimizi bastırmıştık.bunlarda süper Allah tamamına erdirsin.

merhaba resimler güzel beğendim. Söz günü nasıl geçti? İnşallah her zaman mutlu olursunuz

Allah tamamına erdirsin tatlım..
Söz mendilleri deyince..Bende bunlar Adapazarında da yapılıyor dedim kendi kendime..
Baktım ki ADA lısın..Hemşom..Hep mutlu ol..
opuyorumnanaktan

Kuzenlerimde yaptı bu mendillerin benzerlerinden ve simle baş harfleri yazılı falan.. böyle bişydi..

Son düzenleme:
çok güzeller canım allah mutlu etsin sizi

dscf2507x.jpg

getattachmentggm.jpg

getattachmenthsw.jpg

çiğdem senin için resimleri açtım bakmak daha kolay olsun diye canım, çok süslü olmuş herşeyin allah tamamını erdirsinn

çiğdem keşke içlerinden birer tane açık olarak ta çekseydinn, dışları böyleyse içleri daha süslüdür heralde havlun ve mendillerin

Amma saçma adetler yaniilk istemede vermemek.Zaten çoğunluk kızla oğlan evlenmek için anlaşmış oluyo ne diye eziyet ediyorsunuz ki 2000-3000kmlik yollarda.Bakalım aile çok mu gönüllü sizi almaya?Bizim gelini almaya gittiğimizde de aynı şeyi yapmaya kalktılar bşr daha gelemeyiz kusura bakmayın deyince verdiler.Zaten usulen gidiyosun alıp vermek ne?

çok güzel olmuşlarr...mutluluklar dilerim...

iyi güzel hoş olmuşta abartı değilmi o lavantalılar resmen nikah şekeri şimdi öyle oluyoya ayrıca o havluda gereksiz geldi kız verildimi zaten konuşuluyo havluya ne gerek.:sm_confused: bu bana biraz garip geldi:uhm:

Back