E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi barbie0101
ay canımm yaa hemen başka bi doktora görünsen kan testi sonucunla beraber... inşallah bebeğine hiç birşey olmamıştır...
Konuyu acan arkadaŞ sonuucn İyİ ÇıkmıŞ bnce endıseleınpte kendını sıkıntıya sokma haftayı bekleme yarın kan testını yenıle.
DeĞerde artma varsa hamİleİk devam edıyodr canım dualrımz senınle guzel hberlerını beklıyoruz
sağol ama dinlensemde ne olacakki artık bebek yok işte doktor bi hafta sonra tekrar gel dedi bakalım ama bu kanamadan sonra bebek mi olur bakalım artık herşeyin hayırlısı canım sağol
inş.hamilesindir bende çok istiyorum ama eşimle sorunlarımız var onları halletmeden yapmayı düşünmüyorum zaten eşimde pek istekli değil bu konuda ama ben bu adet dönemimde çalışmalara başlıcam kendi kendime eşim pek bilmez böyle konuları ona çaktırmadan artık naparsam kardır
selam canım bende adetimi 2 gün geçtikten sonra test yapım ve silik çıktı şu an 5 aylık hamileyim yani sende hamişsin tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin inş..a.s.:teytey:
canım endişelenmekte haklısın ..arkadaşım 3 aylık gebe olduğu halde ..her ay adet dönemlerinde kanaması oldu böyle durumlar olabiliyor yani..okişş kenidni üzüp yıpratma bence..inşş bebeğin seninleee
valla daha kahvaltı masasındayım merakla açtım pc yi.. inşallah bebeğin sizinledir.... haberlerini bekliyorum canım...
canım hemen doktorunu ara yarına randevu al tahlil falan yapsın bence..böle olmaz yoksa sen sıkıntıdan ve meraktan ölürsün..sakin olmaya çalış lütfen..gönlüni ferah tut inş seninle bebişin..