• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar bakarmsnz ok mu zayf grnyorum?

ebixsxim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.555
0
0
37
İstanbul
kızlar ya bı bakarmısınız cokmu zayıf gorunuyorum bılıyorum en az 5 kılo eksıgım var ama o kıloyu almak ıcın ugrasıyorum lamıyorumm :(( aldım dıyelım o kılo yu 5 kılo nereme gıdecek yaa resımlere bakıp zayıflıgımın nasıl gorundugunu soleye bılrmısınız bana lutfennn...

805.jpg

806.jpg

819.bmp

821.jpg

823.bmp
bu ve alttakı yakından yuzumun kılosunu bakmanız ıcın arkdaslar
830.bmp

ıyı kotu yorum beklıyorum kızlar goruntum dısardan nasıl gorunuyor ıhtıyacım var bılgınıze ben kendımı kotu hıssedıyorum zayıflıgımdan dısardan nasıl bı goruntu merak edıyorum:S

Bana ustun ıyı gıbı geldı ama bacakların bana gore zayıff bu tamamen benım dusuncem kızmaca darılmaca yok..aslında dogru gıyınerek bu hatanı dıyelım kapatabılırsın..ornegın daha bol paÇa pantolon veya etek bu senı oldugundan daha kılolu gosterecektır..

Canım üzülme.. hani burdan gercekleri söyleyin demişsin..şimdi sana içimden gecenleri
söylüycem, evet oldukca zayıfsın.. ama inan ki kötü durmuyor.. yüzün çok hoş
Biraz bacakların diğer taraflarına göre daha ince gibi....merak etme alırsın ilerde
Kafaya takacak bişey değil bu.. böyle kalmaz alırsın biraz belki....

[/COLOR]
Bana ustun ıyı gıbı geldı ama bacakların bana gore zayıff bu tamamen benım dusuncem kızmaca darılmaca yok..aslında dogru gıyınerek bu hatanı dıyelım kapatabılırsın..ornegın daha bol paÇa pantolon veya etek bu senı oldugundan daha kılolu gosterecektır..

yok canım neden darılayım fıkır almak ıcın ekledım zaten her turlu yoruma acıgım evet bacaklarım zayıf :(( kılo alcanıda zanntmıyorum alsam bıle bı kac kılo ustume gıdıyo gogus yuz olarak bacaklarımı napıcam bılmıyorum

Ah be güzelim buna mı üzülüyosun :sinifsinif:
kolun var bacağın var
sağlıklı ayaktasın sositososito
bunları yazabilecek tahsilin var
kilolu olsan ona üzüleceksin
biz insanoğlu illa moralimizi bozacak bişeyler buluruz kendimizde
iç güzelliğine bak
etraftan nasıl tanınıyosun seviliyomusun :uhm:
evet dış güzellikte önemli ama
inan karşında seni anlayan seven olmadıktan sona
dünya güzeli olsan neye yarar
kilolu yada zayıf buna takılma bence çok fazla
yüce rabbim neyler
neylerse güzel eyler
eminim senin de farklı bi güzelliğin vardır a.s.

Ben seni görsem zayıf kürdan demem ki.
HAtta imrenirim baseni yok ince düzgün bacakları var diye.
Kilo almanı gerektiren bir durum yok bence.
Aşırı kilo eksikliğinde yok.
Canını sıkıp boşuna üzülme.
Milletin dediklerine kafa yorma.
Kilo al diyene ben memnunum halimden de.
Millet böyle olamıyor diye herkesi kendine benzetmeye çalışıyor

evet zayıfsın ama keşke bende böyle zayıf olabilsem
yarı gün aç geziyorum zayıf olcam dye...bünye meselesi galiba..
geceleri yatmadan önce makarna pilav ye,çok hareketli durumlardan kaçın..
nasıl kilo alamaz insanlar anlamam ya...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

mafoldumbenmafoldumbenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1shok::1shok:senağlamasenağlama kızlar kendımı bıldım bılelı bola kuru bıseyım alamıyorum yanı yok alamıyorummmm babama cekmısım 35 den snra aldı kılo annmde desen erken yasta anne olmus 21 ınde kardesıme hamıle kalmıs 30 lu yaslarıdna kılo almıs :(( bende ole ımkansız alamam :s

çok hoş gözüküyosun bence
bazı insanlar aşırı zayıf oluyolar, bakınca ne kötü diyosun
sen hiç te öyle değilsin
kilo lazımsa ben veriyim biraz sana kaydirigubbakcemile3

buarada Allah başka dert vermesin bir derdim var'a yazdırcak kaydirigubbakcemile3

herkes bacak deyince bacaklarınıda inceledim ama bence kilo almana falan gerek yok
ne güzel pantolondan fışkıran basenlerin,yan yağların yok...
yüzünden zayıf olduğun anlaşılmıyor bence...

çok hoş gözüküyosun bence
bazı insanlar aşırı zayıf oluyolar, bakınca ne kötü diyosun
sen hiç te öyle değilsin
kilo lazımsa ben veriyim biraz sana kaydirigubbakcemile3

buarada Allah başka dert vermesin bir derdim var'a yazdırcak kaydirigubbakcemile3

evet bir parça basenlerimden bende verebilirim...keşke öle birşey olsa..bıngıl bıngıldelikafadulden

annemde dıyo verıyım kızım sana uzulme alırsın cocuk dogurunca dıyo ama cocuk dogurdugmda bu yasım gecıcek bazen gıyındıgım guzel dıye beyendıgım seyler oluyo denıyorum moralım bozuluyor :((

Bence gayet hoş görünüyorsun zayıflık ne zaman dert oldu yaw ne güzel işte eğer kilo almalısın diye çevre baskısı varsa sakınnnn diyorum..
Böyle gayet şık takma kafana...opuyorumnanaktan.

Back