- Konu Sahibi BenOzgurce
hadi söyleyin bakalım.Kızılderililer nihayet ayaklanıp, bir şeyler yapmaya başladılar.Eyalet istiyorlar.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi söyleyin bakalım.Kızılderililer nihayet ayaklanıp, bir şeyler yapmaya başladılar.Eyalet istiyorlar.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
cok gec kaldılar bence...
yeni mi akıllarına gelmiş eyalet istemek?
valla hem geç kalmışlar hem de bu kadar soykırıma uğradıktan sonra akıllıca davranmadıkları için seslerini dünyaya duyurmadıkları için haklılıklarını ispat etmeye çalışmadıkları içinbu isteklerini samimiyetsiz buluyorum
evet ama bir sır değildi ki bu soykırım ve asimilasyon tüm dünyanın haberi vardı
yani ispatlamaya ihtiyaçları yoktu.ispat için zaman harcamayacaklardı.ustaca lobi çalışmaları yapsalardı her şey şimdi çok farklı olurdu.
cennetin keşfi filmini izleyince insan daha da çok üzülüyo beni çok etkilemişti amerikadaki ilk yerliler olan kızılderililerin durumu
bir de abraham lincoln zamanında tembel davranmasalardı şimdi kendilerine ait bir eyaletleri vardı hem de en değişik etnik köeknlerden biri olmaları sebebiyle dünyada bir renk olmuşlardı
evet ne acılar çektiler hoş hala da eşit değiller
aaa valla bilmiyodum elvis in kızılderili olduğunu
o bembeyaz derili adam ha?:))))
çok ilginç ya
bir iddia da vardı türklerle kızılderililerin aynı soydan geldiği yönünde ama doğruluğu ispatlanmadı galiba?
ben de clint eastwood filmlerinde falan kızılderilileri tutardım ezilmişin yanında olduğumu zannderdim şimdiye kadar demek kan çekiyomuş:))))
vay be belki de pocahontası bile bacım:)))gibi sevmem bu yüzdenmiş:))))))))))))))