Kz Anneleri gelin bizde coalm

hee iştttee niye uğraşıyoruzz aklını kullan hayatım öleleri varki dışardaa kedi ciğere bakar gibi bekliyolar vallaaa bide sen evde surat yaparsan hadi bakalım.Allah korusunn amannn
:1hug:
attınmı derin mesajııııııııı:tomato:

selam kızlarr nasılsınız ooo muhabbet bayağı koyu ben geri kalmışım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
atmadımm kıı dur tel. aşağıda alam da atam!!!
izabelle hoşgeldinn!!opuyorumnanaktan

hoşgeldin izabellacım.

derincim o konuda bende senle aynı fikirdeyim.
ama tabi bunu kocişine belli etmiyceksin

hoşbulduk fıstıklarrr hepinize hayırlı ramazanlar ve hayırlı bir cuma diliyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlarr nasılsınız ooo muhabbet bayağı koyu ben geri kalmışım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canım izabellacığım hoşgeldinn hayırlı ramazanlar tatlımmm naberr nasılsın bakalımm ayy sakın yine temizlkik deme nolurrr ee napıcan bakalım iftaraaa heee

kaydirigubbakcemile3

Hekese hayırlı ramazanlar, benimde 7 yaşında bir kızım var,
Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın,

hoşgeldin çiğdemcim.
amin canım.allahım çocuklarımızla sınamasın bizi canım.

H.buldum kızlar,
Benim birde oğlum var ama kız annesi olmak farklı bir duygu,
s1907 canım seninle daha önce temmuz annelerinde tanışıyorduk, kızın okula başlkamıştı geçen sene,
Canım benimki bu sene başlıyacakta, nasıldı 1. sınıf deneyimlerini paylaşırmısın benimle, ben çok heyecanlıyım bu konuda,

canım tabiki paylaşırım seninle.
benim kızım bu sene 2. sınfa geçti bu sene.
ilk zamanlarda biraz zorlanıyorsun ama daha sonra alışıyorlar.
sen bana ne öğrenmek istiyorsan sor canım.ben sana anlatayım.

dün akşam ne sahurda nede akşamyemeğinde bişey yedim dün tam bu saattee döner yemiştim karnım hala aç değil ya..Ama çok uykum var gecede kızı kaldıramam diye uyumadım hiç 4, te kaldırdım yedirdim yavrukuşumu..

Allah kabul etsin canım,
Ama zorlada olsa bişeyler yemelisin, allah muhafaza halsiz düşersin sonra,
S1907 çok saol canım, seninle iletişim halinde olurum ben..

tamam canım.bu arada benim adım ebru canım.ebru dersen senin için daha iyi olur.

evet evet kızım ilk 6 yaşında başladı tek tük tutmaya çocukken alışılıyo böyle şeylere

gece eşimyoktu nöbetteydi bende kızımla yatıyorum o olmayınca.Tepsiye hazırladım bide örtü serdim o yatakta oturdu gözleri kapalı ben ağzına ne verdiysem onu yediii ay bende bu ara abi her lokmada bi öpücük aldım ondann hiç tepki yok benimkindee bayıldı keyfinden zaten yemek yemeği seviyoo ee birde yatakta ağzına verilincee mest oldu yedi gözlerini açmadanyattı yine meleğimm...:asigim::asigim:

Herkese hayırlı ramazanlar
Allah oruclarınızı kabul etsin
Cocukları uyutmusken yaprak saracam Rosem affet beni fazla kalamıyorum
Görüsmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oh teyzesi yesin onu.
aferin benim kuşuma.bnede o yaşta başlamıştım tutmaya.maşallah canıma benim.

sen ebrum de canım de ne dersen de hayatım sana serberst herşey.
Şeniz Şeniz Şeniz

zeynooocuğummmmmmmmmm

aaa sen bunu bizemi yapıyosun yoksaaa hertarafa vakit ayırıp bizemi vakit yok hımm
:çok üzgünüm:

X