Kz Anneleri gelin bizde coalm

sormayın ya.hangisine yazıcağımı şaşırdım vallahi.laelaelaelaelae
ama olsun hadi :teytey::teytey:

zerenn ne oluyiiii kız burda.delikafadulden

ayyy yemege gitmiştim kimler kimler gelmiş hoşgelmiş valla kızlar atalım sayalım içimizdekileri dert olacagına laf olsun rahatlayalım hihoyyytilkimcim burası kop kop köşesi:sm_cool:

zeren canuuummmm

kız buralarda kırmızı gecelik kalmamış sen gelirken al emi
:roflol::roflol::roflol:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

bende geldiiim,
zeren kız tanıştır beni arkadaşlara, kızlar ağlaşıyorlar şimdi,

bu aralar pek sık giremem belkim ama işe başlayınca daha faal olurum alimallah:lepi:

bende geldiiim,
zeren kız tanıştır beni arkadaşlara, kızlar ağlaşıyorlar şimdi,

bu aralar pek sık giremem belkim ama işe başlayınca daha faal olurum alimallah:lepi:

hoşgeldin canım kızlar bakın bu anne kıdemli onun ikiz kızları var nasıllar ikizler canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

iyiler kızlar canım, bugün daha sakinler ama ben yalnızım evde:nazar:

topiğin hayırlı olsun valla çok iyi düşünmüşün :))))

iyiler kızlar canım, bugün daha sakinler ama ben yalnızım evde:nazar:

topiğin hayırlı olsun valla çok iyi düşünmüşün :))))

hg hg hgg ben rosem otelde çalışıyorum topiğin her türlü ihtiyacını karşılıyorum varmı bir ihtiyaç çözelim

zeren bittimi işin arıyımmi şefini gene bunun işi bitmiş diye versin yeni bi iş sana
delikafaduldendelikafadulden

hg hg hgg ben rosem otelde çalışıyorum topiğin her türlü ihtiyacını karşılıyorum varmı bir ihtiyaç çözelim

zeren bittimi işin arıyımmi şefini gene bunun işi bitmiş diye versin yeni bi iş sana
delikafaduldendelikafadulden

ayyy sus kız ortalık karıştı şefin yüzü fena asık galiba bizim bölümden bir kelle uçacak-tatlicadiarzu-beni çıkarırlarsa kocişim daha bir yandıdelikafadulden:dance:

kız rosemmcim zerenin durum bayağı kritik.
ona sen şöyleeeeeeeee güzel bir gün ayarlada kız biraz mutlu olsun yawwwww.hihoyyyt
kırmızı gecelik benden hadi bakalım.şöyle el birliğiyle kızın sorununu çözelim.sengözlerimebaksanab
bu arada ikiz annemiz hoşgeldin canım.ikizlerimizi öp bizim için annesi.a.s.

ayyy sus kız ortalık karıştı şefin yüzü fena asık galiba bizim bölümden bir kelle uçacak-tatlicadiarzu-beni çıkarırlarsa kocişim daha bir yandıdelikafadulden:dance:

hayatım bırak yaw şu şefleri.
onların yüzünü gülerken kim görmüşki:jeyyar::jeyyar:
hep asık hep asıkkötükedihüsokötükedihüso

ayy kız kocam duysa vallakaydirigubbakcemileo değil arada okuyor adam fena bozulur adam normalde ben azgınım mart ayı geldiya coştum

kız zaten taktığım yok verdi elime 3 adet çizim acil dedi daha 1 tanesi bitmedi bir çalışıyorum sorma:)))))))))))))))

aman onların işleri hep bu zaten.
hadi onlar için :teytey::teytey:
gereksiz insanlar kötükedihüso

amannn n e bozulacak be sende herşeyini göstermesene adama:roflol:

bi sorununu çözüyoruz diğeri çıkıyo şimdi iş arıycaz hadi bakalım..:bbo::bbo:
kızım kriz var bırak gevezeliği çiz eteklerini elbiselerini yoksa senin adını çizeceklersırnaşık şeysırnaşık şey

hoop bu arada bzide şefiz ama yüzümüzde gülüyo napıcan kız malüm insan psikolojişi surat asmayınca çalışmıyo kimse hi hi hii bende arada yalandan bi bağrınıyom işler bitiyo yoksa yapmıyolar:mymeka:
kamil ecem canım ses yok soluk yok mart geldi işim çok anacım Şeniz
sen napıyosun

bak bak şefsin ya korursun bütün şefleri.:jeyyar:
nasıl yani allaha çok şükür heriş yapılıyor.işte sırf kıllık olsun başka birşey değil.:jeyyar:
kötükedihüsokötükedihüso

annaaa kıs analarına bakkk :tomato:
en iyisiben oğlan anası kaynanası olamkaydirigubbakcemile

X