• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kyk kredisi odeme emri geldii!

Mal bildirmi yapın,çalışmıyorum malım da yok ödeme gücüm de yok diye.ama çalışmaya başladığınzda mutlaka tekrar vergi dairesine gidip tekrar bi bildirim yapın,yoksa hapis cezası var 10 gün
Ben vergiye gittiğimde olmayan malın neyi bildireceksin deyip dalga geçti memur

E devlette vergi borcunuz görünüyordur gecikme zammiyla beraber , son kredinizi aldıktan sonra 6 ay süreniz var geri ödemek için eğer ödemezseniz 6 ay içinde ödemezseniz küçük küçük faiz bindiriyorlar siz mezun olalı hiç ödeme yapmamışsınız, ama mezun olduktan sonra sigortanızı da başlatmışsınız çalışıyordum demissiniz su an issizim deyince boyle anladim bu kısmını yanlışım varsa duzeltin.
Sigortanızdan bu para kesilmediyse şimdi de kesilmez , haciz de gelmez , banka borcu mu bu niye haciz gelsin , ödemeyin faiz binsin eliniz rahatlayınca ödersiniz.
E devlette takipli mi borcunuz bi bakın bakalim?
Ben vergiye gittim ama olmayan malım bildirimini yapacaksın dediler

2012de mezun oldum mezun olduktan 5sene sonra ödemeye başladım. 8bine imza atmistik okulda. 13bin olarak geri ödüyorum. Bu yapılandırılmış hali.
Son 3 taksit kaldi ay aşırı 719 TL ödüyoruz.
Bitse de kurtulsak .

Son düzenleme:
Arkadaşlar aranızda eve tebligat geldikten sonra malınız olmadığına daire mal bildiriminde bulunan oldu mu acaba

2012de mezun oldum mezun olduktan 5sene sonra ödemeye başladım. 8bine imza atmistik okulda. 13bin olarak geri ödüyorum. Bu yapılandırılmış hali.
Son 3 taksit kaldi ay aşırı 719 TL ödüyoruz.
Bitse de kurtulsak .
Hocam eve tebligat gelmiş miydi ödemediğiniz süre zarfında

Bana tebligat geldi hocam ödemem geçeli 6 ay oldu sadece faiz mi işler bir durum olur mu acaba bilginiz var mı
Faiz maalesef isliyordur hala ama başka bir durum olmaz sanirim. Siz yine de vergi dairesinden öğrenin durumu, gidip konuşun en iyisi hocam

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim peki malım olmadığına dair mal bildiriminde bulunmam gerekiyormu
Evet mal beyanında bulunmanız gerekir vergi dairesine gidip halledebilirsiniz. Vergi dairesinin isleyisi orada nasildir bilemem lehinize gore hareket edin. Maalesef artik eskisi gibi degilmis erteleme bile yaoilmiyormus . En fazla banka hesabiniz ziynet eşyanız vb varsa el konulabilir. Onun dışında neyiniz var da ne alacaklar .

Evet mal beyanında bulunmanız gerekir vergi dairesine gidip halledebilirsiniz. Vergi dairesinin isleyisi orada nasildir bilemem lehinize gore hareket edin. Maalesef artik eskisi gibi degilmis erteleme bile yaoilmiyormus . En fazla banka hesabiniz ziynet eşyanız vb varsa el konulabilir. Onun dışında neyiniz var da ne alacaklar .
Ben vergiye gittiğimde mal bildiriminde bulunacağım dedim bana olmayan malın nesini bildireceksin dediler

Ben 400-500 aldım aylık ödemelerim 750 lira. Total aldığım miktar 24 bin lira olmasına rağmen ödemem 34 bin lira. Neredeyse %50 daha fazlası yani. Tabi paranın değeri aynı kalmıyor ama enflasyonu %10 gösterip bu ülkenin gençlerinden %50 zamla geri ödeme almak da hiç hoş değil...
Nasıl yani ne kadar aldıysak o kadar ödemiyor muyuz

Back
X