Kyk bursu geri ödemeli

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
Arkadaşlar kyk bursunu 2 yıllık geri ödemeli alan varmı 2 senedir almadın son 2 senem kaldı ve almayı düşünüorum birde alıpta ödemeye başlayan varsa ne kadar ödüo aylık veya 2 aylık?

Arkadaşlar kyk bursunu 2 yıllık geri ödemeli alan varmı 2 senedir almadın son 2 senem kaldı ve almayı düşünüorum birde alıpta ödemeye başlayan varsa ne kadar ödüo aylık veya 2 aylık?

Merhaba ben 2006-2008 de aldım 2 yıl. O zaman alırken iyi de, geri öderken keşke almasaydım diyorsun valla. O zaman aylık 150 TL alıyordum. Geri ödemesini 4500 olarak ödedim hem de geciktirme yapmadan. Eşim geç ödediği için neredeyse 2 katını geri ödemek zorunda kaldı faize girdiği için. Üstelik biz ödedikten sonra da af geldi, biz ödediğimizle kalmıştık. Kısacası çok zor durumda değilsen hiç alma derim. Alırken çok tatlı geliyorda geri ödemesi zor oluyor inan ki. Üstelik okulun bitince hemen iş bulabilecek misin, durumun ne olacak belli değil. Devlet bu, alacağı varsa bir gün ertelemez basar faizi vereceği varsa peşinden koştururu aylarca rezil eder insanı. Hakkında hayırlısını diliyorum

peki aylık ne kadar ödediniz hatırlıomusun ? ya 2 senedir almadım çok lazım değl ama lazım da oluo o yüzden tamda emin değilim

ben 2012 ekimde başladım ödemeye 4 yıl boyunca hem kredi hem harç almıştım burs için190 ödüyorum harç içinde 25 ödüyorum :/ ama şimdiki aklım olsa almazdım çok ihtiyacınız yoksa almayın derim öderken zor oluyor :26::26:

çok saolun kızlar bi yanım al dio dier yanım alma dio bakalım kısmet inş benim için doğru olan kararı veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…